akroma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Selamlar Bilgisayar karşısında gerek okul gerekse eğlence, oyun vs. için baya vakit geçiren biriyim. 5 ay öncesine kadar her ne kadar bazı insanların PTC (Tıkla Kazan) sitelerinde baya para yaptığını bilsem de pek güvenemiyordum internet üzerinden böyle sitelere yatırım yapıp kazanmaya. Benim bir arkadaşın aylık 800-900 dolar para kazandığını görünce, ben de başlayayım dedim ve tabiki onun kadar kazanamasam da yeni olduğum için, gerçekten de sitenin güvenilir ve parayı talep ettiğimizde anında paypal hesabıma yatırdığını gördüm. Site 2008’ den bu yana aktif ve ayda 4000-5000 dolar yapan insanlar var bu sitede. Tabiki süre çok önemli bir faktör, bi anda o kadar para yapılmıyor. Yatırım yaptıkça aylık gelir artıyor ve maksimum 2 senede yüksek meblağda paralar kazanılabiliyor. Konuya gelirsek sitenin ismi Neobux. Araştırırsanız da görürsünüz PTC siteleri arasında en güvenilir siteler arasında yer almaktadır. Hiç siteye paypal üzerinden para aktarmadan sıfırdan yatırım ile para kazanma olayını maddeler halinde sıralayacak olursak: • İlk önce siteye kayıt olup kendimize bir hesap oluşturuyoruz. Üye olmak için tıklayın http://www.neobux.com/?rh=616C7565797468 • Kendi ayarlayabileceğimiz bir saatte hergün reklamlar reset oluyor ve hergün bu reklamlara tıklıyoruz. • Hesabımızda 2 dolar kadar para biriktirdikten sonra ilk adım olarak 3 ref üye kiralıyoruz. (Ref üyeler random olarak son 5 gün içerisinde en az 11 kere reklamlara tıklama yapmış üyeler arasından seçiliyor ve reflerimiz tıklama yaptıklarında biz de para kazanıyoruz) • Kiraladığımız refler 1 ay boyunca bizde kalmaktadır ve bir ay sonunda eğer extend seçenegi ile sürelerini uzatmazsak elimizden çıkarlar ve çıkarken de ref başına 0.02 dolar para kesilir hesabımızdan. Bundan dolayı reflerin sürelerini uzatmak çok önemli. Ayrıca autopay seçeneği de mevcut ref sayfamızda. Autopay ile tıkladığı her gün başına %15 daha ucuz biçimde refimizin süresi bir gün uzatılıyor ve tıklamadığı günler tabiki para kesilmiyor hesaptan. • Tıklama sayıları az olan (averajı 2’nin altında olan) ve 1 hafta boyunca hiç tıklama yapmamış olan reflerimizi 1 hafta sonunda recycle seçeneği ile yenileriyle değiştiriyoruz. Ama bunda aşırıya kaçmıyoruz tabiki çünkü ref değiştirme ücretli ve 0.07 dolar hesaptan kesiliyor bu işlemi uyguladığımızda. • Yeniden ref kiralamak için bekleme süresi 1 haftadır standart üyeler için ve 1 hafta geçtiğinde eğer alabiliyorsa yeniden ref kiralıyoruz ve ref sayımızı 300’e kadar çıkartıyoruz. (standart üyeler için ref limiti 300’dür.) • 300 ref ile hesabımızda yaklaşık 100 dolar biriktirdikten sonra 90 dolar ücret ile golden üye oluyoruz. Golden üye olmanın baya avantajları var. Öncelikle standart üyelerde ref limiti 300 iken golden üyelerde 2000’dir. Standart üyeler reflerden tık başına 0.005 dolar kazanırken, golden üyeler tık başına 0.01 dolar kazanır yanı 2 katı... Ayrıca golden üyeler reflerin tıklama istatistiklerini daha ayrıntılı bir biçimde görebiliyor. • 2000 refe kadar ref sayımızı çıkartıyoruz. Burda önemli olan her gün düzenli olarak reklamları tıklamak, recycle ile düzenli olarak tıklayan üyeleri bulmak (recycle’ı abartmadan) ve reflerimizin sürelerini dolmadan önce uzatmaktır. Bu aşamalardan sonra da aylık düzenli biçimde para kazanabiliyoruz. Sitede gerçi her türlü hesap mevcut ama 2000 refin günlük 2 ortalama ile tık yaptığını varsayarsak ayda: 2000 x 2 x 0.01 x 30 = 1200 dolar gibi bir kazanç sağlanabiliyor. Golden üyeliğin daha üst paketleri ve en son olarak da ultimate üyelik mevcut tabiki avantajları var ama şimdilik ben refleri düzenli tıklama yapanlardan oluşturmakla uğraşıyorum :P . Bu arada her türlü konuda yardımcı olabilirim PM atarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 gayet iyi, adam reklam vermeye gelmiş ama hiç rahatsız etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 reklam tıklamanın da titanı varmış bu arada en azından onu gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 TŞKRLER KRDŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ben üye oldum ve şuan milyarderim teşekürler neobux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 üstüne para veriyoruz adamlar aşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 1 ay önce üye olmuştum ben de, 1 ayda kepeği kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 cidden tıklattıracaksınız bana bigün ha. Ayda 5000 dolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ayda 1200$ kazanmak bu kadar kolay olsa hiç biryer asgari maastan çalıştıracak temizlik işçisi vs bulamazdı emin ol :D hepimiz nerd mode on bilgisayar başında kök salmış olurduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 akroma said: Benim bir arkadaşın aylık 800-900 dolar para kazandığını görünce, ben de başlayayım dedim bi kere farklı yöntemle başlayan olmadı gitti biride reklam verirken desinki akrdeş böle sitem var böle böle buyrun gelin beraber koşturak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 hala senkonun maasindan az, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Beyler tıklamayın, ben tıkladım evi lanet olasıca federaller bastı. Öküzün teki heliden ip sarkıtıp direk pencereden daldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 adamlar online oyunlarda 7/24 çinl, kiralıyor 3 kuruş para kazanıcam diye o çalışan çinli mal demi bütün gün 2 dolara çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 cidden para kazandırıyomuş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Off yine mi bu muhabbet. Şunun paypala 2şer lira atalım ne alcaksa alsın kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 winat9 kullanın az ama garanti para :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 olm ne güzel günlerdi bunlarla ilk tanıştığımız günler speedclick mi ne vardı en sağlamı oydu. milletin .8m uzantılı sitelerinde adamın adına yollanmış çeklere bakardık. Gaza gelip yüklerdik falan cacık olmazdı. napıyor acaba şimdi o şirketler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akroma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bu siteler atıyorum "aylık 3 bin TL'lik tık yapmazsanız, o ay kazandıklarınız sıfırlanıyor" diyenlerden değil mi ? belli bir limiti doldurman falan gerekiyor sanırım o parayı alabilmen için ama o limiti dolduran insan sayısı da 1 milyonda 10 falan kişiydi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 beyler şuan 1 günde kazandığım macbook pro'mdan yazıyorum hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 bi bitmediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Klasik bir ponzi şeması, eğer ki birileri kazandıysa bile ilk başlayanlardan olmazsan para kazanamzsın. Çünkü ortada bir değer üretilmiyor, sonradan girenler ilk gelenlerin kazancını finanse ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar