toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 senin atladıgın nokta da birinde hakem "bana tukuruldu" derken, digerinde oyuncuya tukuruluyor ve hakem "tukurdu, ben gordum" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 iyide soyle bir eyyamcilik var orada o zaman melo cikip ben tukurmedim kufur ettim dedimi? peki melo kufurden ceza aldimi? bende melonun tukurdugunu dusunmuyorum, ama senin mantiginda yine melo ceza almali tukurdugu icin cunku oyuncuda bana tukurdu diyor. bu arada adnana sormali almismi ucak biletini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 meireles, hakem tukurdu demesine ragmen ceza almadı. melo neden alsın? melo kufurden, itirazdan vs ceza alabilir. ama verilen ceza tukuruk yuzunden verildi diye tff'nin acıklaması var. meireles'te ise tam tersi. hakem tukurdu demesine ragmen goruntulerde tukurme olmadıgı icin diger sebeplerden ceza verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Melo ceza alsin ancak yapmadigi birseyden ceza almasin, sahadaki hal ve hareketlerden itiraf ettigi kufurden ceza alsin, ama ayni konu bizim basimiza gelince gs taraftari ve yoneticilerinin yaptigi eyyamciligida hatirlatmak gerek sonuc olarak buradada bana tukurdu diyen bir oyuncu ve bunu kac mt oteden gordugunu soyleyen bir hakem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ya yonetimlerin ergen acıklamaları hakkında konusmuyorum bile. Sadece TFF'nin verdigi kararları karsılastırıyorum. Ortada bir dengesizlik oldugu bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 melo sahada yaptığı bir haraket yokki ondan ceza verebilsinler. sadece ağzıyla yaptığı haraket var işte. iki oyuncunun atılma videosunu izleyin tepkileri, hareketleri karşılaştırın bi. yan hakem de o ağız hareketini gördü, oğuzhanın yarabbi şükür rolü kesmesini gördü, orta hakeme iletti. o kadar mesafeden ağzından çıkan tükürüğü görecek hali yok. bir yanda hakemlik otoritesini ayaklar altına alma var, el haraketleri küfür, seyirciyi tahrik var öteki yanda melo. hakeme kim öyle yakından bağırsa ağzındaki salyayı suratına saçar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 toggie said: Ya yonetimlerin ergen acıklamaları hakkında konusmuyorum bile. Sadece TFF'nin verdigi kararları karsılastırıyorum. Ortada bir dengesizlik oldugu bariz. üzülme koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 degisik bir trolleme hissi geliyor böyle mesajları gördükce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 koyunca hopladilarmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ali Dürüst: "Burak ile ilgili beklentimiz bugün veya yarın değil. Ondan beklentimiz önümüzdeki 10 seneyle alakalı." 85'li bu arada burak sadfadfasdf ezbere konuşmuş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 birileri, bir yönetimde kusur/makara/fail arayacaksa bu bence en son galatasaray yönetimi olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 tuncay şanlı projesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 adamın orda anlatmak istediğinin o olmadığını sen de biliyorsun. belki futbolu bıraktıktan sonra B takımı ya da yıldız takım antr olabilir oraya getirilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 burak ıda küstürmemek istemiş.drogba gelince tek forvete döncez büyük ihtimal.umut ve elmander gg olcak burak ve drogba değişmeli oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 elmander ve muslera satıp melo ve riearayla daha düşük rakamlarla 2 senelik anlaşsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 escape said: adamın orda anlatmak istediğinin o olmadığını sen de biliyorsun. belki futbolu bıraktıktan sonra B takımı ya da yıldız takım antr olabilir oraya getirilebilir. antrenör olarak ne öğreticek abi burak. nasıl kendini yere bırakıcağını mı? adam bildiğin ezbere konuşmuş, 2 hafta burak oynamayınca, moral vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 trabzona umutu verip kaleci onuru alalım hadi ünal başgan, super taktik verdim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 mokoko said: escape said: adamın orda anlatmak istediğinin o olmadığını sen de biliyorsun. belki futbolu bıraktıktan sonra B takımı ya da yıldız takım antr olabilir oraya getirilebilir. antrenör olarak ne öğreticek abi burak. nasıl kendini yere bırakıcağını mı? adam bildiğin ezbere konuşmuş, 2 hafta burak oynamayınca, moral vermek için. bir takım dipten çıkarılıp nasıl şampiyonlar liginde son 16'ya kaldırılır onu öğretir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Drogba kadroda olucak mı bu arada ? Lisans misans birşeyler konuşuluyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu hafta olmaz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 fenerli beşiktaşlı varsa 3 kişi birleşip digiturk webplay a girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://instagram.com/p/Vd_BTjujNP/ http://www.kotusozluk.com/img/2011/01/yih-yih-yih_11207.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 "number 12..." üç nokta koymuş drogba numarayı beğenmedi sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 alakasız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar