screwy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi o ne ya. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Meh, noob gstv. Ne güzel kozlar elimizde takılıyorduk. Videoyu görürse gönderir Aysal Başkan. Neyse toure gelince unutulur video sdfsdf. Deal with it. http://www.fotospor.com/images/content/72000/71377/134875754811.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Xenus said: umutun yaptığı artisliğe bak burak kalsın şu adam tozolsun mümkünse https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gebuc61LwXU#t=29sbu ne abi hakkaten lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Zaten takımda Şınaydere bir pas atmama durumu vardı, Umut iyice abartmış. Ulan bide kiralıksın altı üstü harekete bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şerefsiz umut fatih terim gerekeni yapmazsa adam değil engin ve sabrinin adama pas atmaması fakat selcugun topuk pasıyla sneijdere gol attırmaya çalışması kalite farkını gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Engin ve Sabri'nin iq'su yetmez x bir oyuncuya özellikle pas atmamaya. Yani Sabri isteyerek pas atsa sanki pas yerine ulaşıyor gibi konuşuyorsunuz. Umut'un dalgınlığına falan gelmiştir belki yoksa zannetmiyorum böyle bir aptallık yapsın kiralık futbolcu sonuçta. Ha tribe girdiyse de belli oranda hak verebilirim yani adam taş gibi top oynadı 3 kuruş verip bonservisini almadık hala. Bu arada Drogba Galatasaray'ın dünya devi olma planında çok önemli bir transfer. Müslüman alemine bir şekilde pazarlamak lazım futbolu bunda da müslüman yıldızları bir şekilde getirmek önemli etki yaratabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Umut bilerek yapıyor yahu ne dalgınlığı, oyundan çıkarıldığına bozulduğunu gösteriyor güya. Üstüne çok paraya gelen transfere trip atıyor işte tam grupçu kafası, zaten bi Trabzon grubu oluşmuştur illa takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sabri beşiktaş maçında baya iyi oynadı pas atmadığı pozisyonda resmen sneijdeere pas atmamak için sol ayağıyla dandik şut atmayı tercih etti hani sabri sağ ayağı ile de devamlı kaleyi tutturmuyor ama sol ile şut attıgını ilk defa gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sabri,Engin bodos yedekler zaten Drogba'nın gelişiyle Umut da yedeğe gömülür :) Sorun yok yani Selçuk pas atsa yeter zaten Sneijder'e :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 oynamicaklar ama takımdalar takımı bitiren şeyler gruplaşmalar zaten emre çolak semih aydın dan zarar gelmez mesela.muhtemelen hayvan gibi heycanlanıyorlardır drogba sneijderle oynicaklar diye ama sabri umut burak engin selcuk hakan bunların gruplaşmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Terim izin vermez öyle bişeye. Dediğim gibi çok da öyle bişey olduğuna inanmıyorum ben zaten bi durun dün 1 bugün 2 1'er tane pas atmadılar diye dışlama var diye bişey söz konusu olmaz sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Terim zamanında Hakanın grupçuluğuna engel olabildimi? Hayır. Bu yaştan sonra hiç uğraşmaz yani, yapmayın uslu durun der geçer, onlar yine bildiğini yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi grupçuluk heryerde var.bunu oyuna taşımıcaksın yoksa sneijderle çok iyi arkadaş olman gerekmiyor real madride bak mesela ispanyol tayfası hep beraber portekiz tayfası ayrı ama sahada ronaldo pas atmayalım büyük topcu demiyorlar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ya dediğim de o zaten Galatasaray'da söylediğiniz adamların hiçbiri ne as ne vazgeçilmez. Pas atmadığı anda çeker Terim kenara aklı başına gelir aptalların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Abi Sabri'yi hele hele Engin'i direk tekme tokat atar kulüpten başkan öyle bir durumda. Ünal Aysal çok büyük hedeflerle geldi başa, gerçekleştirmek için sabah akşam uğraşıyor; sanmıyorum ki Sabri ya da Engin gibi çapulculara pabuç bıraksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ya işte diyorum ya Sabri yapmaz zaten öyle bişey karakterine uymaz adamın o takımdaki en büyük Galatasaray taraftarı olabilir adam takımın aleyhine çalışacağını düşünemiyorum bile. Engin zaten sezon sonu yolcu büyük ihtimalle, sezonun sonunu bile göremez öyle bi salaklık yaparsa... Selçuk'tur ne bileyim Semih,Hamit gibi oyuncular tavır alsa biraz problem olabilir belki de o da olmaz bence. edit: Localar tekrar satışa sunulmuş total 70M euro gelir bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Galatasaray, Türk futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosunu kurmuş durumda(isimsel bazda).Yalnız bu hayvani kadronun defansı ciddi anlamda çok zayıf.Sadece hücum oynayarak maçların kazanılmayacağı aşikar.Şimdi düşünüyorum da bir lugano tarzı yırtıcı bir defans olsa GS'de net olarak CL'de yarı final oynar.Zaten şu andaki durumda Schalke'nin Gs'ı elemesi açıkcası sürpriz.Tamam grubu lider bitirip gelmiş olabilir ama kaliteli ayakların varsa ne yapacağın hiç belli olmaz.Şu an kadrolara da baktığımızda CL'deki en iyi 8 kadrodan biri GS'de diyebiliriz sanırım(isimsel bazda tekrar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 "Tatar Ramazan" said: Terim zamanında Hakanın grupçuluğuna engel olabildimi? Hayır. Bu yaştan sonra hiç uğraşmaz yani, yapmayın uslu durun der geçer, onlar yine bildiğini yapar. Oldu. Terim gittikten sonra başladı Hakan'ın grupçuluğu. Hatta Terim'in ilk zamanlarında o grubun başında Arif vardı, Hakan dışlanan adamdı, kimseyle konuşmuyordu. Terim grupları yıktı. Terim gittikten sonra Hakan çevresinde toplaşmalar başladı, başta Uefa kadrosu vs yeniler oldu durum, sonra yavaş yavaş siyasete dine döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Arif ne pis bi adammış ya şu 2 gündür nefret ettim adamdan resmen.Çetintaş abinin biladerinin manitasınıd akşam simidi yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Terim'in bir ropörtajı vardı zamanında, takımdaki grupları anlatıyodu, arif hakan ünsal şu bu bi gurup, almancılar ümit davala o bu şu başka gruptu, birbirleriyle konuşmuyor, yemekte ayrı oturuyorlardı. Hakan Şükür ise yalnızları oynuyordu, ilk işim bu grupları yıkmak oldu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 gruplaşma falan olmaz ya. buarada hamitten çok engini sağ kanatta görmek isteyen bir tek ben miyim? geçen sene eboue ile çok iyi anlaşıyorlardı sürekli paslaşarak içeri katediliyordu. hamit ise sadece top eziyor suan. bjk başının son 20 dk sadece topu aldı cizgiye sürdü kaybetti 30 kere. ne oyunun yönünü değiştirme ne top çevirme hiç bişey yapmadı. diğer maçlarda da öyle. engin ise içeri çok iyi kat ediyor ve rahat adam eksiltebiliyordu geçen sene. hamit çıksa sağ kanat sınıf atlıcak resmen, eboueyi bile bozdu herif çünkü adamla ver kaç vs hiç bişey yapamıyorsun. videoda ekliyim, sunların yarısını yapamıyor hamit http://www.youtube.com/watch?v=I1IyWEmThmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ENGIN BAYTAR PSYCHO SKILLS isimli videoda hedefi bulmayan pasi da gorunce kapattim. takimda sneijder, drogba var adamlar engin baytar psycho skills videosu paylasiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 buarada defansında çok kötü olduğunu düşünmüyorum ben, semih çoğu maçta hatasıza yakın oynuyor.. danyde hızıyla ve fiziğiyle çok atak kesiyor, tek eksiği kazandığı topları iyi kullanamaması... ama ikisi birbirini tamamlıyor büyük ölçüde dany yerine ağır chris oynadığında ne sıkıntılar ortaya çıktı gördük hepimiz. alınacaksa da o şekilde hızlı bir defans alınmalı yoksa granvist vs. cl'de ki hızlı forvetler otobana çevirirler bizim defansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 gel seni de gsli yapalım fizban ağzından düşmüyor bizim oyuncular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 fizban said: ENGIN BAYTAR PSYCHO SKILLS isimli videoda hedefi bulmayan pasi da gorunce kapattim. takimda sneijder, drogba var adamlar engin baytar psycho skills videosu paylasiyor. lan napicaksın videonun adını, hucüm anlamında adamın yapabildikleri gösteriyor işte video ayrıca sanki drogba, şınayder yerine oynasın dedim. takımda hamit diye bir gerçekte var ona bakarsan hücum anlamında hiç bir şey katmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar