Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla 3-5-2'de olay kenar oyuncular da. Yani iki kanadı da parselleyecek adamımız mevcut değil ne yazık ki. Eboue bile anca bir yarı götürür sonrasında patatese bağlar ki sol kanadı demiyorum bile :)
Mesaj tarihi:
Aynen. 1,5 sene önce adı geçtiğinde Drogba'nın neresi top notch santrafor lolol diyordu millet adam CL'yi aldı işte. Bize lazım olan tipte adamların en hası, kralı bu. Ver topu piknik yap o tutar. Alabiliyorsak 4 aylığına gelsin ya da maksimum 1,5 sene.

Yabancı olayına da çok takılmamak lazım bu aşamada. Muslera, Eboue, Ujfa, Dany, Riera, Melo, Sneijder, Amrabat, Elmander, Baros olmak üzere 10 yabancımız var şu an. Sezon sonu Ujfa, Baros ve Riera kesin yolcu. Muslera'nın EPL'ye gideceğini düşünüyorum pek tutamayız. Melo da bu haliyle net gidici. 2. devre kendilerini bulamazlarsa Eboue ve Elmander de ayrılabilir. Net olarak elimizde Dany, Sneijder ve Amrabat kalır, toparlanırlarsa ek olarak Eboue ve Johan dahil olur.

Muslera giderse yerine Onur, Melo'nun yerine Gökhan İnler ve stopere Ömer Toprak hamlesiyle de önümüzdeki sene 5 yabancılı 11'i temiz çıkarırız. Yaz sezonu agresif bir tutum bekliyorum yerli transferlerinde.
Mesaj tarihi:
Eboue'yi nasıl yolluyorsun Türk bek mi var onu yollayıp başka sağ bek bulman gerekir. Gerçi git almanyadan random sağ bek getir tutar gibi geliyor bana niye uygulamıyorlar bilmiyorum. Şu ülkeye gelip başarısız olan Alman oldu mu?

Onur, Ömer Toprak, Gökhan İnler'i alabilsen şov olur zaten de çok zor.
Mesaj tarihi:
Kırmızı çok güzel ya, üzerinde daha da güzel duruyor insanın :) Forma hariç hiçbişeyde kırmızı giyemiyorum zaten. Hiç de sevmem kırmızıyı niye Galatasaray'ı tutmuşum ki ben :)
Mesaj tarihi:
barnacle said:

bulursan al forma kalmamış diyolar ortalıkta

webstore da var ya.

Kırmızı dediğinz şu mu abi?

http://cdnimage.gsstore.org/images/Urun/k18915-3.JPG
Mesaj tarihi:
sneijder imzalı parçlıyı aç gibi yemişler kalmamış

bu arada 90 liralık forma ile 120 liralık arasındaki kumaş farkı hakkaten farkediyor mu cok
Mesaj tarihi:
Formayı hatıra olarak alıcaksan ucuz olanı al, ama ben giyerim paso halı saha falan diyosanız pahalı olanı alın acımayın. 40 yılda bi maça izlemek için giycekseniz değmez ama işte.
Mesaj tarihi:
Olm ben onun arasındaki farkı sadece göğüsteki bayrak sanıyodum, kumaş da mı farklı sdgsg

Hatta diyordum bi bayrak için ne fiyat koymuşlar diye fdgsfg
Mesaj tarihi:
ahha

ben şuana kadar hep pahalı olanı alıyordum da.sneijder gelmeden önce kırmızı forma almıştım.da şimdi sneijder hatrına bi de ucuz olandna alayım diyorum

bu formalar yine iyi.ama o eski plastik forma numarası ve isim baskıları olanları giyemiyor insan.yıkayınca ölüyor
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...