BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Valla doğruysa o transferler dönsünler 3'lü defansa işte. Semih-Granq-Dany Önlerine dizsinler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Valla 3-5-2'de olay kenar oyuncular da. Yani iki kanadı da parselleyecek adamımız mevcut değil ne yazık ki. Eboue bile anca bir yarı götürür sonrasında patatese bağlar ki sol kanadı demiyorum bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bi kanada koy melo, diğerine drogba bir bakışları yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Drogba fena yahu. Adam geçen sene ki Şampiyonlar Ligi Finalinde son yarım saat filan sol bek oynamıştı ve baya da iyidi. Nereye koysan oynar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Aynen. 1,5 sene önce adı geçtiğinde Drogba'nın neresi top notch santrafor lolol diyordu millet adam CL'yi aldı işte. Bize lazım olan tipte adamların en hası, kralı bu. Ver topu piknik yap o tutar. Alabiliyorsak 4 aylığına gelsin ya da maksimum 1,5 sene. Yabancı olayına da çok takılmamak lazım bu aşamada. Muslera, Eboue, Ujfa, Dany, Riera, Melo, Sneijder, Amrabat, Elmander, Baros olmak üzere 10 yabancımız var şu an. Sezon sonu Ujfa, Baros ve Riera kesin yolcu. Muslera'nın EPL'ye gideceğini düşünüyorum pek tutamayız. Melo da bu haliyle net gidici. 2. devre kendilerini bulamazlarsa Eboue ve Elmander de ayrılabilir. Net olarak elimizde Dany, Sneijder ve Amrabat kalır, toparlanırlarsa ek olarak Eboue ve Johan dahil olur. Muslera giderse yerine Onur, Melo'nun yerine Gökhan İnler ve stopere Ömer Toprak hamlesiyle de önümüzdeki sene 5 yabancılı 11'i temiz çıkarırız. Yaz sezonu agresif bir tutum bekliyorum yerli transferlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Eboue'yi nasıl yolluyorsun Türk bek mi var onu yollayıp başka sağ bek bulman gerekir. Gerçi git almanyadan random sağ bek getir tutar gibi geliyor bana niye uygulamıyorlar bilmiyorum. Şu ülkeye gelip başarısız olan Alman oldu mu? Onur, Ömer Toprak, Gökhan İnler'i alabilsen şov olur zaten de çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Olm parçalı forma mı iyi beyaz deplasman forması mı ya? Beyaz daha hoş diil mi? Ulan karar veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 İkisini de al da drogba da gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bulursan al forma kalmamış diyolar ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Kırmızı çok hoşuma gidiyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Kırmızı çok güzel ya, üzerinde daha da güzel duruyor insanın :) Forma hariç hiçbişeyde kırmızı giyemiyorum zaten. Hiç de sevmem kırmızıyı niye Galatasaray'ı tutmuşum ki ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 barnacle said: bulursan al forma kalmamış diyolar ortalıkta webstore da var ya. Kırmızı dediğinz şu mu abi? http://cdnimage.gsstore.org/images/Urun/k18915-3.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Evet o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Özdilek mağazalarında da var bu arada forma. Oralarda satılmıyor pek, bulunur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ben olsam kırmızı veya beyazı alırım net. yakalı forma sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Şu da süper lan bence. http://cdnimage.gsstore.org/images/Urun/k18925-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 bu sene gsnin formalar çok gğzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 sneijder imzalı parçlıyı aç gibi yemişler kalmamış bu arada 90 liralık forma ile 120 liralık arasındaki kumaş farkı hakkaten farkediyor mu cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 terleme konusunda farkediyodur illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 giymiyorum ki ben saklamayı seviyorum daha çok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Formayı hatıra olarak alıcaksan ucuz olanı al, ama ben giyerim paso halı saha falan diyosanız pahalı olanı alın acımayın. 40 yılda bi maça izlemek için giycekseniz değmez ama işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Olm ben onun arasındaki farkı sadece göğüsteki bayrak sanıyodum, kumaş da mı farklı sdgsg Hatta diyordum bi bayrak için ne fiyat koymuşlar diye fdgsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ahha ben şuana kadar hep pahalı olanı alıyordum da.sneijder gelmeden önce kırmızı forma almıştım.da şimdi sneijder hatrına bi de ucuz olandna alayım diyorum bu formalar yine iyi.ama o eski plastik forma numarası ve isim baskıları olanları giyemiyor insan.yıkayınca ölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bu arada; https://dl.dropbox.com/u/18366514/Ekran%20G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BCs%C3%BC%20%2820%29.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bekleyin seneye 10 numarayı giyince alırsınız Sneijder formasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar