ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 neden kalkmıyor abi bunlar artık piyasadan tamamen? resmen teneke ya. bir ara vergiden düşme şartıyla belli bir modelden aşağısını alıyordu devlet. yine alsın şunları yok etsin artık. yazık günah şu kazaya bak. kamyona yandan çarpmış arabanın geldiği hale bak. kamyonu kullanan oğlan arabadaki de babasıymış, baba ölmüş haliyle. http://www.sabah.com.tr/webtv/yasam/baba-ve-ogulun-kullandigi-araclar-carpisti-780756872000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kesinlikle kalkmamalı. Apaçi doğal seleksiyonu için en önemli etken tofaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bana ancak doğal seleksiyon ile piyasadan kaybolur gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bu araçların gitmesi gerek, aynı eşkilde de büyük araçların da gitmesi gerek, suv kullanarak kazalarda insanları öldürülüyor, kimin arabası daha büyükse o kurtuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 metal değil kağıttan sanki cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 kartal hatalı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 kartal hatalı ama adam kırmaya çalışmış son anda da araba aldığı darbeyle diğer duvara uçmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Şu tüm araçlara standart olarak getirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 70 yılının arabasını 2000li yıllarda hala üretip satarak bu milletin kanını emenlerin vijdanı rahat ya ona üzülüyorum en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 vaperon said: Şu tüm araçlara standart olarak getirilmeli. Bu sistemlerin gerçek hayatta demonstrasyonlarda ki kadar etkili çalışmadığı söyleniyor. Ama evet standart olmalı. Hiçbir güvenlik ekipmanı ticari amaçla kullanılmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 kamyonu nasıl devirmiş o kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 aktiftablet said: 70 yılının arabasını 2000li yıllarda hala üretip satarak bu milletin kanını emenlerin vijdanı rahat ya ona üzülüyorum en çok. TRde üretilmiyor neyseki artık, ama kalıpları atmadı Afrikaya yolladı Koç. Oranın yollarına uygunmuş orayı sağıyor şimdi de 40 küsür yıllık teknolojiylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 aktiftablet said: 70 yılının arabasını 2000li yıllarda hala üretip satarak bu milletin kanını emenlerin vijdanı rahat ya ona üzülüyorum en çok. Az önce eksi sözlükte bana su mesaj geldi "ne alaka? burda tofaş yerine başka bi araba olsa durum yine aynı olurdu yani. ne bu sinir hiddet? tabi milletin parası tofaşa gitmektense fransızlara ingilizlere almanlara gitse daha helal olurdu evet." Sever misin sabaha mi bırakırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 lafı dötünden anlamak diye buna deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ahmedinejad said: aktiftablet said: 70 yılının arabasını 2000li yıllarda hala üretip satarak bu milletin kanını emenlerin vijdanı rahat ya ona üzülüyorum en çok. Az önce eksi sözlükte bana su mesaj geldi "ne alaka? burda tofaş yerine başka bi araba olsa durum yine aynı olurdu yani. ne bu sinir hiddet? tabi milletin parası tofaşa gitmektense fransızlara ingilizlere almanlara gitse daha helal olurdu evet." Sever misin sabaha mi bırakırsın. Koçun kuzusu heralde hemen savunmaya geçmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 allah diyen helal araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yeni araba alınmasının git gide zorlaştırılması gerçekten çok sıkıntılı. eski araçlara daha yüksek vergi uygulanmalı, türkiyede montajlanan araçların vergisi düşük tutulmalı, araç filosu yenilenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Evet orada arac ne olursa olsun bilmem kac ton kaya tasiyan kamyona carpinca sonuc bu olur. Ama bunun disinda herhangi bi arac da o hizda o kadar understeer alip serit tasirmaz. Vergileri hala motor boyutuna gore almak yerine emisyonlara gore alip roketin dedigi gibi yerli uretime (hem parca hem arac olarak) tesfik indirimleri verseler yollardaki araclarda yavas yavas yenilenmeye baslar gunumuz standartlarina gore. Avrupada guzel uygulamalar var , elektronik pasif yardimcilar olmaksizin yeni araclarin satisini engelleyen, belli emisyon altina indirim yapan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kharon reyiz açıklamış; said: Evet orada arac ne olursa olsun bilmem kac ton kaya tasiyan kamyona carpinca sonuc bu olur. Ama bunun disinda herhangi bi arac da o hizda o kadar understeer alip serit tasirmaz. Ama bunlar birbirlerinin aracını tanıdıysa, sellektör yapıcam selam vericem diye hakimiyeti kaybetmiş olmasın amcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 vaperon said: Kesinlikle kalkmamalı. Apaçi doğal seleksiyonu için en önemli etken tofaş. evet. bkz: tofaşk https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/385224_575515975798891_817726228_n.jpg https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/578614_575516522465503_1337886225_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 SeaGle said: Ama bunlar birbirlerinin aracını tanıdıysa, sellektör yapıcam selam vericem diye hakimiyeti kaybetmiş olmasın amcam? konu turk milletiyken trafikte selamlasmak icin yapmayacaklari bisey oldugunu dusunmek sacma olurdu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ha ben bu arada o araba tofaş olduğu için o halde demedim, muhtemelen hangi araba olsa o hale gelir o senaryoda. momentum - çarpışma, fizik 1-2 falan hep bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 kuş serisi iyi yaa bok atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Selam, Fiat zorlamasaydı Koç üretmeye devam edecekti. Hatta 'kapılara güvenlik barları koyarız, onu bunu ekleriz' diye teklif götürdüler de Fiat kabul etmedi. Dünya genelinde imajını zedeliyormuş bu güvensiz demode araçlar. Ben bu sağmacı zihniyetinden dolayı istediği kadar TR markası olsun, KOÇ grubundan ürün almam! SEK salep hariç :P Eğer o kadar vatan evladı iseler neden bunca insanın hayatı ile bu kadar rahat oynadılar? Fiat ve Ford ağzıyla kuş tutsa ı-ıhh... Kamyon sürücüsü sanki o hıza ve tonaja uygun gelmeyen bir manevra kasıyor ve ön tekerlerin canına okuyor gibi gördüm. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar