Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Hayal meyal isminin icin de "sun" yada "son" gectigini hatirliyorum. Party sistemi ile oynaniyordu, wizard/mage ya potion yada yada baska birsey yapmak icin bildigin comlek kap da malzemeleri karistirip birseyler ortaya cikarabiliyordu. Map de bir yerden bir yere giderken buyuk balon a binip gidiliyordu. Aklimda kalan baska detay yok, 90 larin basi oldugunu biliyorum ayrica. Var mi bilen eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Wiz&liz mi ne =P hehe kazan mazan büyücü diyince bu geldi aklıma direk, rpg değil platform du =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 dark sun olabilir mi? dark sun http://i.imgur.com/ziKzvCE.jpg http://i.imgur.com/rtMpFll.jpg gerçi dos oyunuydu o. amigada da son'lu şöyle bir oyun varmış: http://i.imgur.com/rMLcanq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 amiga icin de vardi dark sun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kanuni nin postundan beri google da SS bakiyorum, degil hic biri. Eskiden beraber oynadigimiz adami bulup ona soracam artik, her aklima geldigin de bir kez daha bakiyorum ve bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Worlds of Legend : Son of the Empire ?? salliyorum netten bakip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 güzel sallamışsın ondan bahsediyor. mindscape oyunları unutulur mu abi? bi knightmare bi de bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ha bi de bende var adfsi. lazımsa haber ediver gladcım :) edik: bende olmayan amiga oyunu yok aslında. bişey laızm olan olursa sorabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 predator böyle sliding ekranda bizim karakter çizgi şeklinde önümüzde duruyor mouse la duck hunt oynar gibi sağı solu tarıyoruz. minigun var sanırım varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 abi ismi lazım. 26000 amiga romu var elimde. hepsini oynamadım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Moonstone:_A_Hard_Days_Knight bulunmuş cevap ama ben yine sallıcam :D moonstone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kanuni said: Worlds of Legend : Son of the Empire ?? salliyorum netten bakip yazdım onu da değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 alala bu olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 pardon yanlış hatırlıyormuşum elimdeki rom sayısını, 26k deilmiş. 19,942 Files, 30 Folders 19k oyun değil tabi. 19k adet floppy. yani 4 disklik bi oyun 4 sayılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 oynadın mı hepsini tabii o önemli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 valla çoğunu bi kere yüklemişliğim vardır da oynamak denmez tabi. arayüzünü görür görmez kapattığım çok oyun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bu da gol değilse bütün üniversite hayatım boyunca amigayla sabahlayan ben değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 potvarmıpot :D oyun adı predator dü yada alien vs predatorü . alyen görmedim ama predatoru hatırlıyorum böyle sidescrolling ama karakterimiz oyuna dahil değil, biz ekranın önünde duruoyruz duck hunt gibi düşün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 senin dediğin predator 2. birincide ekranda sağa sola gidiyordu adamımız. ikisi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar