Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Eric Schmidt Kuzey Kore'ye gitmis, kizini da goturmus, kizi da oturup geziyi yazmis: https://sites.google.com/site/sophieinnorthkorea/ Niye gittikleri sir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 link açılmiy bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 KFA üyeliği alıp 2500 euroyu cebime koyunca ben de gidiyorum beyler, resimleri falan paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 oha yazık be kuzey kore halkına tek suçları orada doğmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Jeeztro said: link açılmiy bende bende de açılmadı, dns filan lazım heralde ama neden ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 said: Looks great, right? All this activity, all those monitors. Probably 90 desks in the room, all manned, with an identical scene one floor up. One problem: No one was actually doing anything. A few scrolled or clicked, but the rest just stared. More disturbing: when our group walked in--a noisy bunch, with media in tow--not one of them looked up from their desks. Not a head turn, no eye contact, no reaction to stimuli. They might as well have been figurines. gerilim filmi gibi anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bu biraz fazla yanlı yazılmış ve bütün amacı ti'ye almak gibi duran bir yazı ama. Varunagezgin'in sitesinde bir Kuzey Kore yazısı vardı o daha tarafsız gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 o değilde, bunlar geri geldikten sonra artık cep telefonu ile girmek serbest oldu kk ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 e-potemkin village (tu) sophie de CİYA ajanıdır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 kim jong fat disari acilmaya calisiyo kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar