xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 icewind dale 2 baldurs gate (tob haric), ps2 versiyonunu oynamak icin hala ps2 takili duruyor nwn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 freespace 2 scp ile grafiklerin hala gideri var http://www.youtube.com/watch?v=e7b8Vx3AlPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Saeros said: ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 BabacumMostors said: sc cs aoe Q3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 HoMM 3 HoMM 2 (tamam grafikler eskidi de hala bence en iyi HoMM'dur) Civilization 2 Counter-Strike Ultima Online World of Warcraft Might&Magic 6 Incubation Fallout Baldur's Gate serisi (gerçi 2nd Edition kalması biraz problem) Monkey Island Neverhood StarCraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 20 yildir bilgisayar oyunlari oynuyorum, her gonlumden gecen ya da her arada yukleyip tekrar oynadigim oyunu yazsam dolar tasar. burayi daha cok halen modlarla, vs lerle grafikleri idare eder ve kontrolleri felaket olmayan eski oyunlarin onerildigi bir alan olarak kullanalim. yani gonul baginiz olanlari degil hic oynamamis adam olsaniz gene idare edecekleri yazin. yoksa moonstone ben hala oynuyorum, ama gunumuzde hic oynamamis adam biraz zor oynar ornegin. ama bir planescape torment halen modsuz bile oynaniyor, modlu hayli hayli oynaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Başlığı açan böyle özel bir talepte bulunmamış? Bir de grafikleri gözardı ettim mi zaten çoğu oyun hala oynanıyor, tabii Quake 1 dönemi mouse kullanılmayan FPS'ler hariç. Grafikleri ne kadar gözardı edebileceği de kişiden kişiye değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 geçen sene ff7 oynadım pcde oturup bitirdim. mod kurdum ama sadece bir iki grafik ayarı. bu listeye girsin bence. hatta şimdi remake gibisini çıkardılar daha uyumlu pcye acchivementlı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ageof2 FF IX cs1.6 ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 theme hospital Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 supremeallah said: theme hospital hastane kurduğun oyundu dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 yup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Genel kanaat zaten iki oyunu gösteriyor, bencede öyle.. HOMM 3 AOE 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 çok fena nostalji oldum. vending machineler falan vardı la fdsghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 transport tycoon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 nfsmw 7 kere falan bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 commandos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 http://2.bp.blogspot.com/_xknRwC-J5Q4/Rx8FLVtHAaI/AAAAAAAADts/KMJBeq2IO7s/s1600/Holiday%2BIsland.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 diablo 2 gta 2 legend of mana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 benden başka oynayan yoktur heralde ama olsun sdf http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/96/Afterlife_cover.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 belli başlı olanlar zaten yazılmış hepsini hala zevkle oynuyorum bir tane eklemede ben yapayım o listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Benim için eskimeyen bir oyunda DUNE , yanlız ilk oyun yani advanture tarzı olan. Hala arada oynayıp bitiriyorum. Kaç kere bitirdim hatırlamıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 age of empires jedi academy quake 3 arena counter strike half life kotor serisi gta serisi ve herhangi bir internet kafeye gidildiğinde oyunlar klasörünün içindeki diğer oyunlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Hala bi umut bekliyorum Dune adventure in revamp i gelsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar