BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 basarısız turk solunun en baba adamları bu partiler ip tkp emep odp vs. vs. akpnin yaptıgı yada bdpnin yaptıgı gibi fikir ayrılıklarını egolarını unutup secime beraber girmeyi basaramıcak kadar yazık partiler %0.2 oy alan partiyi ciddiye alıp oy verenlerde de suc zaten her ip ye giden oy dogal meclise gireemdiginden dogal olarak en yuksek oy alan poartiye yane ak partiye gidiyor turklerin wowda guild bile kuramayıp 3 ayda ego tatmini ruh masturbasyonu yuzunden dagıldıgını goz onune alırsan tabe gotleri rahata alısmıs particilikten ekmek yiyen milletin 3 5 kurusuna goz diken suluk mentalitesinde bu tip admalar mercedesle gezen işöçi sendikası baskanından beter bu tip adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ak partiye istediğinizi diyin adamların PR becerisi ve bu biz iktidar olalım onemli olan o ne dusundugun deil mantalitesi en basarılı yonleri ak partide 50 tane fraksiyonda adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 said: ip tkp emep odp vs. vs. şunlar ama okkkkaaddddarrr farklı partiler ki. ip'yi bunların arasında değerlendirmemek lazım zaten. onlar dışında diğerleri de çok farklı. aslında ödp'nin o ilk kurulduğundaki birleşme, gaz harici diğerleri de iktidar olmak için değil örgütlenmek için kullanıyor seçimleri vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 konuyu mecrasından saptırıyorum,nefesi kuvvetli başbakanımız var olm videoya dikkat:D ahahahahahaha http://video.haber7.com/video-galeri/25644-erdogan-sevdigi-bebege-kuran-okudu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bi aksiyon yok ama 179.373 0,51 % İP 129.377 0,37 % ATP 100.989 0,29 % TKP 80.092 0,23 % ÖDP 52.195 0,15 % LDP 38.318 0,11 % EMEP 26.556 0,08 % ldp sağ parti sayılır atp ne aceba adamlar basarısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 adaletin terazisi partisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Adenosine TriPhosphate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 LDP nasıl sağ parti oha? Bu arada sol(!) partileri toplasan 1-1,5% ediyor. Beklediğimden yüksek bir oran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Abi bu forum için neden bu kadar kasıyorsun ki ben senin konularını genel olarak takip ediyorum fakat daha önce görmediğimden dolayı değil.Hem ciddi atılan mesajları tekrar gözden geçirip kendi fikirlerimle çarpıştırıyorum varsa verilen kaynakları inceliyorum ki hatalarımı gidermek amaçlı.Hemde burada hem siyaset bilgisi olmayan hemde nasıl üste çıkıp aşağılarım diye alçalıpta alçalan adamları okumak niyetiyle giriyorum :).Bir kaç kişi hariç genel olarak çok yüzeysel konuşan insanlar bulunuyor.Etrafını gözlemleyerek kendi fikirlerini oluşturmak yerine başkalarının fikirlerini tartışan insanlar görüyorum.Yanlış ve düzeltilmeye ihtiyacı olsa bile senin fikrin senin fikrindir -_-" Bunlarla dolu bir forum da ne bileyim ben çoktan hevesimi kaybetmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 KuddusiMavra said: her zamanki gibi başlığın ırzına geçilmiş ama ben yine de bazı arkadaşların okuyup bir şeyler öğrenmesini umuyorum. troleybüsçüler zaten her zaman var... E git o zaman? Ne kanser çıktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 sipeyskeyk said: LDP nasıl sağ parti oha? Bu arada sol(!) partileri toplasan 1-1,5% ediyor. Beklediğimden yüksek bir oran. ldp yunuslu liberal demokrat partiyse bildiğim kadarıyla kapitalismin dorugunu temsil ediyodu o amca besim tibuk muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ahah aynen seviyordum ben o adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 8 bitlik yandaş algoritması ilk sayfadan domine etmiş hayır ak parti ülkenin anahtarını pkkya verdi verecek hala şu fotoyu koyuyosunuz sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Besim amcanin kurdugu parti iktidar olsa da Kibris'dan Istanbul'a tasisak butun poker aksiyonunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 onetimebaby said: Besim amcanin kurdugu parti iktidar olsa da Kibris'dan Istanbul'a tasisak butun poker aksiyonunu. Amcan kim iş aş haydar BAŞ mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 besim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 90larda peşpeşe harun yahya - canlılar ve evrim ve doğu perinçek - din ve allah okumuştum. bi sıcak bi soğukta ısıl işlem görmüş çelik gibi gerilmiştim. sonra kendimi bi süre içkiye verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 BEsim tibukun seçim vaadi olarak ofsaytı kaldırıcam demesi vardı efsane. Bu arada yandaşlıkla ne alakası var onu anamadım. Doğu Perinçek ve onu gibiler sayesinde Türkiyue solu yürüyemiyo AKP ye rakip olamıyo diyoruz. Koltuk sevdasından ego tatmininden senelerdir milletin oyunu yiyolar bişi başaramadan. HAdi CHP ile anlaşamadınız kendi aranızda birleşi,n seçime girin %1 i aşında ciddiye alının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ben herşeyin,amerika ve büyük ortadoğu'nun ebedi şefi israilin başının altından çıktığını düşünüyorum,Türkiyede ki sol fraksiyonların bu kadar etkisiz kalmasın da gladyo ve devlet de ki gizli güçlerin elleriyle asimile edildiler resmen 80 öncesine kadar.filistin sorununa bile ben müslümanım diyenlerden daha duyarlı olan,sol fraksiyonlar benim gözüm de,düşmanımın düşmanı dostumdur mertebesindedir yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 bu konularin en sevdigim yani, didn't read gifleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yıl 1999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Cipetpet said: ben herşeyin,amerika ve büyük ortadoğu'nun ebedi şefi israilin başının altından çıktığını düşünüyorum,Türkiyede ki sol fraksiyonların bu kadar etkisiz kalmasın da gladyo ve devlet de ki gizli güçlerin elleriyle asimile edildiler resmen 80 öncesine kadar.filistin sorununa bile ben müslümanım diyenlerden daha duyarlı olan,sol fraksiyonlar benim gözüm de,düşmanımın düşmanı dostumdur mertebesindedir yani... hahahahadfgad bu ne lan aynı adam israilin yancısı olan suriyedeki teröristleri destekliyor, çok acayip kafalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Jim_E_Rustler said: KuddusiMavra said: her zamanki gibi başlığın ırzına geçilmiş ama ben yine de bazı arkadaşların okuyup bir şeyler öğrenmesini umuyorum. troleybüsçüler zaten her zaman var... E git o zaman? Ne kanser çıktın. birda senin gibiler var direk forumun ırzına geciyor. amacın birilerini aydınlatmaksa gazetecilikte falan kariyer yapsana, ne bileyim donanımhaberi, forumtr yi aydınlat. eskiden trolleri beslemeyin, fıstık atmayın dememizin sebebi buydu. sana fıstık atan 2-3 çdk zeki (!) uyemiz olmasa ,hala buradayım cunku 2-3 kisiyi aydınlatıyorum diye bikbikleyemeyecektin. ah su forum keske tekrar invite only haline donse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 hiçbir forum üyesini forumdan kovmak hiçbirinizin haddine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yeni gordum basligi. nazli ilicaka kadar okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar