Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 18. Hafta: Beşiktaş J.K. - İ.B.B. (19.01.2013 / 19.00)

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Tee 3. postta demiştim. 2-1'ken bile zaten gol gelecek diye izliyordum. Bu IBB çok ters takım cidden ya, TD değişir oyun sistemi değişir yine biz yenemeyiz. Yani o beraberlik gelecek arkadaş, Doka kaleye bakmadan vurdu da Sivok'un sırtına çarpıp yine girdi sdafsd Adamları yendiğimiz tek maçta da kupa kazandık zaten,

Fernandes çok bitikti. Sakatlık döneminde maç eksiği ciddi ciddi göze batıyor. GS maçı öncesi iyi oldu gözüktüğü gerçi, direk 11 falan başlasa aman aman :( Gerçi tahminen yine 11 başlar.

İlk yarıyı izleyemedim gerçi yüzmedeydim de çok ortada deniyordu. İkinci yarı da pek bir farkı yoktu gerçi, Beşiktaş ne oynadıysa bir tık fazlasını oynayamadı IBB. Sıkıcıydı aslında ya, 4 gol çıktığına bakılmasın.

Yazık oldu, GS'nin şansı da devam ediyor cidden. Antalya'da puan kaybeder bu hafta asdfs
Sosyal ağlarda paylaş

He birde ayrı mesajı hak ediyor.

said:
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la bugüne dek 14 kez karşılaşan Beşiktaş sadece 2 kez kazandı. (8 beraberlik, 4 mağlubiyet)

Biri kupa finali, bala göte kazandığımız diğeri de şampiyon olduğumuz yıl yine zorlaya zorlaya kazandığımız 2-1...
Sosyal ağlarda paylaş

Onda da yine Sivok yoktan var edip yaratmıştı golü, yoksa o da gelmeyecekti. Birde İskender'in ofsayt olmayan golü ofsayt diye verilmemişti 70. dakika mı neydi.

Ben o maçta Boz baykuşların arasında tribündeydim birde, bildiğin kaybetmesini istiyordum Beşiktaş'ın öyle kaptırmıştım ama dönüş yolunda kendime gelmiştim.

edit:

la hatta şöyle birşey çekmiştim asdfsda

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/226612_10150193634208375_6865078_n.jpg

En azından IBB maçlarında canlı canlı galibiyet gören ender Beşiktaşlılardan biriyim sdafsdfsdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

hakemle alakası yok pozisyon el ama yavaslatılmadan gösterildeginde inanılmaz hızlı gelişiyor hakemin görmesi nerdeyse mumkun deil hatta bizim oyuncular bile görmüyor bence
takım macın sonlarında oyundan cok kötü düştü ibb daha cok kosuyordu macın sonunda bunun olması hos deil yoksa iyiyiz ferdi de sakatlanmazsa bir en fazla iki mac sonra 30% dan 80% perfomansa cıkar heralde
emre miydi neydi sol bekteki haliyle ugurdan iyiydi gökhan daha iyi oynarsa -ki öyle olmasını bekliyoruz :))-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...