mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 şaşırttık adamları. 2 0 olmasını hiç beklemiyolardı. şimdi yeneriz. maç öncesi taktikti bu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 5 0 falan yenilsek de Aykut yönetim ne varsa gitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 :D daha bitmedi maç fener 3-2 yapar aykut kahraman olur maç sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Liebe said: Skor oynayın ; 6 0 Boş konuşmuyoruz gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 aykut kocamanın surat ifadesine nasıl katlanıyorsunuz abi hani 0-0 iken bile suratında hep bi acı ifadesi var.kaşlar ztn martı.bi de pijama var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ahah izlememek mutluluk veriyor artik, yenilmeleride gulumsetiyor ;) sacma sapan fb taraftari oldum ciktim sayelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 izleyen var mı yahu? elazığ balına mı attı golleri, yoksa oynuyorlar mı bildiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 üçüçüçüçüçüçüçüçüç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 galatasaray 2 tane güzel gol yiyince fener kıskanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 ibb ve kasımpaşadan darbeyi yiyenler buraya toplanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 salih yapma be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Kasımpaşa'nın dünkü oyununu izlemek lazımdı laf söylemek için hani kötü oynamış olmamız adamların iyi bir takım olduğu gerçeğini örtmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Red said: ama fener alır rahat 4-2 totemden evde yer kaldımı lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Yıldırım demirören yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 tabi canım kasımpaşa dediğin barcelona ayarında bi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 bi elaza degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Sonofa sen maçı izle GSlilere laf yetiştirceğine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 peygamber efendimizin sevdiği yaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Tüm takım devre arasında nasıl iyi çalışmışlar gözüküyor. Bu arada Mehmet Topal ne zamandır ekranda gözükmemişti. Kornerden önceki müdahalesinde anca oyunda olduğunu farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bi tane daha atsınlar da en az 3 transfer yapacaz deyip 3 yiyen yönetime gülelim 15 sene oldu adam ömürlük takılıyor ak padişah gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Bu arada Elazığ gevredi, karşısında büyük takım olduğunu unutuyor valla iki dakkada tıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 maçı izliyorum zaten canım karşımda açık lig tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 2 ocak'a yetişicek denilen transferler acaba 22 ocak'a yetişicek mi çok merak ediyorum. ama gerek yok ztn transfere. stoperler geçit vermiyo. orta sahada ise adeta bir xavi-iniesta akıcılığı var. hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 "Tatar Ramazan" said: Red said: ama fener alır rahat 4-2 totemden evde yer kaldımı lan sdf fenerbahçe maçlarına özel konsantre oluyorum ya. çünkü ne zaman kadıkoyde fener gol yediğinde aha koydular desem fener hep çeviriyordu maçı.artık işimi garnatiye alıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 abi bizim ilgilendiğimiz oyuncu ismi falan çok olmadığı için medyada aziz yapmıyo transfer. biz yaparsak yapçak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar