Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
contribution ı yüksek isteyen giveawaylere katılabilmen dışında başka bişi kazanmıyosun. oyunları da kazanan belli olunca mail adresine direk yolluyosun ya da steamden ekleyip gönderiyosun.
Mesaj tarihi:
daha killer muhabbeti yaparsanız ağır cevap vericem gereksiz troll denemesi çünkü. verirdim aoe'yu da hediye olarak koymaz cüzdana lol

bak black'de soruyo

edit:typo

+
7 senedir fail oldu dalga geçildi eğlenildi espiri yapıldı hepsine gülerek cevap veririm samimiyetini bildiğim insanların np'da bu konu onlardan biri değil. klavyede rage'e bağlatmayın adamı
Mesaj tarihi:
Killer said:

daha killer muhabbeti yaparsanız ağır cevap vericem gereksiz troll denemesi çünkü. verirdim aoe'yu da hediye olarak koymaz cüzdana lol

bak black'de soruyo

edit:typo

+
7 senedir fail oldu dalga geçildi eğlenildi espiri yapıldı hepsine gülerek cevap veririm samimiyetini bildiğim insanların np'da bu konu onlardan biri değil. klavyede rage'e bağlatmayın adamı

lol
baya tatlı tatlı trollendin şimdi ağlıyonu geçtimde

aoe'yu nasıl yu eki aldı lan
aoe'yi olur a o e diye okuyosan
aoe'yi olur ay o i diye okuyosan
aoe'i olur area of effect diye okuyosan

ben çözemedim
Mesaj tarihi:
ağlamıyorum lol gereksiz sadece

aeo diye ağız alışkanlığı editledikten sonra 'yei unutmuşum dfgd

aeoyu söylemesi daha kolay da nerden ağzıma takıldı bilmiyorum
Mesaj tarihi:
ordaki aoe area of effect degilde
age of empires degil mi ben mi yanlis biliyom noluyor lan bu topicde :S

ayrica sinilenme killer sende, hala 30-60-90 üçgeni yazıyor insanlar foruma bu da geçer merak etme
Mesaj tarihi:
yok olm age of empires aoe kısaltması olan şeye ben ağız alışkanlığı aeo diyorum kalmış seneler önce nerden takıldıysa. aeo'yu yazmıştım, düzelttim aoe diye. aoe'yu nasıl yazdın diye soruyolar sdgasl

sen doğru bilyiosun
Mesaj tarihi:
ya steamgifts'e girip, age of empires'i giveaway yapmıs ama, öyle yapınca birisinin ona oyunu alcagını sanmıs, millette direk moda girip common sense ile olayi ilerletti tabi, az kalsın birine AoE almak zorunda kalıyordu :D
Mesaj tarihi:
ahahasf lan komikmiş okudum şimdi postları niye bu kadar sinirlendin.

bi de şunu yine yapmışsın killer.

Killer said:

la yetolar alttaki açıklamayı okumadım giveawaydeki artislik yapmayın.

okuyunca koptum ekran başında. yapma abi şunu gözünü seveyim. sonra hakediyorsun. mahalle maçında direk üstü gol mü değil mi tartışmasında kullanılan bir ağız abi bu.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

killer'a nolmuş bilmiyorum.

bonep yine birini ağlamakla mı itham ettin? ağlamıyordur o kesin.

vermicem olm sana şişeden su artık
geber manasız kal euahueahuea
abi bi fırt içiyim nolur bi fırt lütfren bi fırtta desen
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

ahahasf lan komikmiş okudum şimdi postları niye bu kadar sinirlendin.

bi de şunu yine yapmışsın killer.

Killer said:

la yetolar alttaki açıklamayı okumadım giveawaydeki artislik yapmayın.

okuyunca koptum ekran başında. yapma abi şunu gözünü seveyim. sonra hakediyorsun. mahalle maçında direk üstü gol mü değil mi tartışmasında kullanılan bir ağız abi bu.

neyi hakediyorum olm ilk başta doğru anladım olayı direk soru sormadan girdiğimde falan. sonra yanlış yönlendirmelerle kafa karıştı. kendimle pati arasında git gel yaparken bastım aoe istedim sdjfs. alırdık zorunda kalsak np
Mesaj tarihi:
abi tavrı diyorum ben. yani hakedersen baştan değil o tavrı gösterdiğin için.

trolleniyorsan karşı gelmek çok saçma. kendinle eğlenecen.

adamlar seni trolleyince ARSSSLİK YAPMAYIN YETOLAR KAYIT TARİHİNİZE BAHIN dersen geri adım mı atacaklar :D
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Black-ice said:

killer'a nolmuş bilmiyorum.

bonep yine birini ağlamakla mı itham ettin? ağlamıyordur o kesin.

vermicem olm sana şişeden su artık
geber manasız kal euahueahuea
abi bi fırt içiyim nolur bi fırt lütfren bi fırtta desen

ulan sanki uo'da gp istiyoruz anasını satayım hahah

lordum yudum plz.
Mesaj tarihi:
BRING IT

olm 7 senedir ne troller ne faillar yaşamış adamım. şurda beni tanıyan biton insan da yeri gelir dalga geçer falan cons zegna aquila falan

bu topic onlardan biri değil diyorum sadece

neyse işte dsfdsgdf
  • Yeni Oluştur...