Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 contribution ı yüksek isteyen giveawaylere katılabilmen dışında başka bişi kazanmıyosun. oyunları da kazanan belli olunca mail adresine direk yolluyosun ya da steamden ekleyip gönderiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 anladım. teşekkürler yardımlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 akşam 7'de yeni bir giveaway ile karşınızdayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 daha killer muhabbeti yaparsanız ağır cevap vericem gereksiz troll denemesi çünkü. verirdim aoe'yu da hediye olarak koymaz cüzdana lol bak black'de soruyo edit:typo + 7 senedir fail oldu dalga geçildi eğlenildi espiri yapıldı hepsine gülerek cevap veririm samimiyetini bildiğim insanların np'da bu konu onlardan biri değil. klavyede rage'e bağlatmayın adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 killer'e sataşmayın adam sonra samurai diye nick alır sonra bir de onunla uğraşmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Killer said: daha killer muhabbeti yaparsanız ağır cevap vericem gereksiz troll denemesi çünkü. verirdim aoe'yu da hediye olarak koymaz cüzdana lol bak black'de soruyo edit:typo + 7 senedir fail oldu dalga geçildi eğlenildi espiri yapıldı hepsine gülerek cevap veririm samimiyetini bildiğim insanların np'da bu konu onlardan biri değil. klavyede rage'e bağlatmayın adamı lol baya tatlı tatlı trollendin şimdi ağlıyonu geçtimde aoe'yu nasıl yu eki aldı lan aoe'yi olur a o e diye okuyosan aoe'yi olur ay o i diye okuyosan aoe'i olur area of effect diye okuyosan ben çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ağlamıyorum lol gereksiz sadece aeo diye ağız alışkanlığı editledikten sonra 'yei unutmuşum dfgd aeoyu söylemesi daha kolay da nerden ağzıma takıldı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yu oluyo abi nasıl yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 aeo'yu du öncesi çünkü dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ordaki aoe area of effect degilde age of empires degil mi ben mi yanlis biliyom noluyor lan bu topicde :S ayrica sinilenme killer sende, hala 30-60-90 üçgeni yazıyor insanlar foruma bu da geçer merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 30 60 90 ne la onu bilmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yok olm age of empires aoe kısaltması olan şeye ben ağız alışkanlığı aeo diyorum kalmış seneler önce nerden takıldıysa. aeo'yu yazmıştım, düzelttim aoe diye. aoe'yu nasıl yazdın diye soruyolar sdgasl sen doğru bilyiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bir One klasigi 30-60-90 üçgeni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 killer'a nolmuş bilmiyorum. bonep yine birini ağlamakla mı itham ettin? ağlamıyordur o kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ya steamgifts'e girip, age of empires'i giveaway yapmıs ama, öyle yapınca birisinin ona oyunu alcagını sanmıs, millette direk moda girip common sense ile olayi ilerletti tabi, az kalsın birine AoE almak zorunda kalıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 applev0dka said: bir One klasigi 30-60-90 üçgeni :D topic'i nerde, okiim bakiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ahahasf lan komikmiş okudum şimdi postları niye bu kadar sinirlendin. bi de şunu yine yapmışsın killer. Killer said: la yetolar alttaki açıklamayı okumadım giveawaydeki artislik yapmayın. okuyunca koptum ekran başında. yapma abi şunu gözünü seveyim. sonra hakediyorsun. mahalle maçında direk üstü gol mü değil mi tartışmasında kullanılan bir ağız abi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Black-ice said: killer'a nolmuş bilmiyorum. bonep yine birini ağlamakla mı itham ettin? ağlamıyordur o kesin. vermicem olm sana şişeden su artık geber manasız kal euahueahuea abi bi fırt içiyim nolur bi fırt lütfren bi fırtta desen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Black-ice said: ahahasf lan komikmiş okudum şimdi postları niye bu kadar sinirlendin. bi de şunu yine yapmışsın killer. Killer said: la yetolar alttaki açıklamayı okumadım giveawaydeki artislik yapmayın. okuyunca koptum ekran başında. yapma abi şunu gözünü seveyim. sonra hakediyorsun. mahalle maçında direk üstü gol mü değil mi tartışmasında kullanılan bir ağız abi bu. neyi hakediyorum olm ilk başta doğru anladım olayı direk soru sormadan girdiğimde falan. sonra yanlış yönlendirmelerle kafa karıştı. kendimle pati arasında git gel yaparken bastım aoe istedim sdjfs. alırdık zorunda kalsak np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 abi tavrı diyorum ben. yani hakedersen baştan değil o tavrı gösterdiğin için. trolleniyorsan karşı gelmek çok saçma. kendinle eğlenecen. adamlar seni trolleyince ARSSSLİK YAPMAYIN YETOLAR KAYIT TARİHİNİZE BAHIN dersen geri adım mı atacaklar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 BonePART said: Black-ice said: killer'a nolmuş bilmiyorum. bonep yine birini ağlamakla mı itham ettin? ağlamıyordur o kesin. vermicem olm sana şişeden su artık geber manasız kal euahueahuea abi bi fırt içiyim nolur bi fırt lütfren bi fırtta desen ulan sanki uo'da gp istiyoruz anasını satayım hahah lordum yudum plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 BRING IT olm 7 senedir ne troller ne faillar yaşamış adamım. şurda beni tanıyan biton insan da yeri gelir dalga geçer falan cons zegna aquila falan bu topic onlardan biri değil diyorum sadece neyse işte dsfdsgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 KİMİ NASIL, NE ZAMAN, HANGİ BAŞLIKTA TROLLİYECEĞİMİZİ SİZE SORACAK DEĞİLİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ayrıca trolleyen benim lan forumu üstüme inşaat ettiler rütbeyse rütbe daha ne aduhhudahu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Killer said: olm 7 senedir ne troller ne faillar yaşamış adamım. Accountum 10 senelik. Senin kayıt tarihin, benim kayıt tarihin önünde diz çöker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar