Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Adamı steamgift te damgalamadılarsa komik olmuş gerçi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 böyle tipleri bildiklerinden admalar silme özelliği getirdiler işte, reason: im a yeto sdfghj eskiden acımadan bamlıyolardı bam bam bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 sus artık lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 NORDLYDIAN SUMMER GIVEAWAYS - 2steamgifts 19.00-00.00 arası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 wasserman hanginiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 az kontribüt koyunda mezarcılar kazanamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 wassermann benim, hayırdır ne oldu gift mi verecen bana killer? X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 uu kazanmışım. üşenmeyip sabah 7.49'da keyi mail atmış adam ya, kıyamams :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 stimpak said: uu kazanmışım. üşenmeyip sabah 7.49'da keyi mail atmış adam ya, kıyamams :3 arkadaş keyi yollasak bir dert yollamasak bir dert.. asdf hayırlısı olsun. feedback yap. gıdım gıdım giveaway hakkı veriyor ya deli oluyorum. kazara yalnış giveaway açsam kilitlenecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 eheh :) keyimi aldım demekten başka yapabileceğim bir şey var mı? varsa yapalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bende durup dururken 300 cont. geldi niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 siteden aldim diye seçmen lazşim stimpak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 şu an bakamıyorum ama akşama yine giveaway açıcam. inşallah giveaway hakkı vermiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Seru said: siteden aldim diye seçmen lazşim stimpak. onu yaptım zaten, killer gibi noob sanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 abi steam gifts ne o kadar bilmiyorum ki o kadar olur. ananeneye anlatır gibi anlatabilecek yada bunu açıklayan bi yazı mazı var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 şaka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 şu ana kadar haberin olmadığı için demedim, anlamak için efor sarfetmeye bile gerek yok o sebeple :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 çekilişlere katılıoz şimdi. ama puan lazım katılmak için sanırım. 300 puan varmış bende. nereden geldi bu puan anlamadım. peki bu puan nasıl kazanılıyor? çekilişlerde neye göre kazanan belirleniyor? kim ne kazanıyor insanlar neden oyun dağıtıyor onlara ne hayır dokunuyor? bi de pati grubu varmış. beni de alın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Black-ice said: çekilişlere katılıoz şimdi. ama puan lazım katılmak için sanırım. 300 puan varmış bende. nereden geldi bu puan anlamadım. peki bu puan nasıl kazanılıyor? çekilişlerde neye göre kazanan belirleniyor? kim ne kazanıyor insanlar neden oyun dağıtıyor onlara ne hayır dokunuyor? bi de pati grubu varmış. beni de alın :( http://www.steamgifts.com/forum/91wob/faq-and-guidelines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 birileri giveaway yaptıkça sana da puan geliyor sonra sen de o puanlarla çekilişe katılıyosun kazanan random belli oluyor onun dışında bazı çekilişler de minimum contribution belirlenmiş oluyor falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 sağolun bi kaç site daha buldum okudum ben de takılayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bişey sorcam onu bulamadım. şimdi bi giveaway açsam ne kazanıcam ben? yani bana ne faydası olacak? bide kazanana oyununu nasıl veriyorum otomatik mi veriyor site fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar