df Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 amaç vermek değil de göstermek olunca öyle oluyor işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Silphatos said: hadi bi tane de ben basam, iyisiniz. 1 gün kalmış şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Seru said: up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 kazandığı şeyi alıp aktive etmeyeni gruptan atıp sg supporta bildiriyorum ona göre, boneslarka keyi attım oyunu eklememiş ama sgde onaylamış, online steamde ve oyun oynuyor şimdi. 1 gün verdim ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 biyrunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bu gift olayına davet mı edılmek gerekiyor? paticik steam üyesiyim ama anlamadım şu olayı. ben de gift açarım bir iki tane. bir de key olarak oyunlşara gift açabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 fizban'ın gifts'e yazdığı kazananında birşey ekleme olayını yapalım bence. iki hediye verdim birşey almamama rağmen fakat grupta bir hareket yok. he fizban koymuş shank 2 sağolsun. grupta pek aktif değilim iki hediye verdi diye havalara girdi muhabbeti olmasın da buradan gözüken grupta bir hareket olmadığı yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ben kazanan steam'de eklesin diye demistim ama o da mantikli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 su grup için invite kim atıyor steam'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 nordly oyun keyi varsa veya gift olarak inventory'nde duruyorsa hediy edebilirsin, nasıl ettiğinin önemi yok istersen steam wallet parası at oyunun değeri kadar. gruba katılmak için silphatos bakıyor sanırım sadece. daha sonra steamgifts.com'dan hediye yaratacaksın gruba özel sonra buraya da linkini koyacaksın açlar paylaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bana pmden steam urlnizi atın invitlyeyim hemen ama hediye veren yok dendiği gibi. ben geçen yıl her hafta veriyodm sonra dedim mal mıyım. şimdi 2-3 ayda bi falan aklıma gelirse açıyorum bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 sen gittin şanslı pati premium grubu açtın bok oldu herşey, hiç sağa sola fırça kayma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Gayet doğru birşey yaptı. 100 kişilik grupta oyun veren 3-5 kişi vardı. Gruba gelince oyun alıp verecek parası olmayan adamlar iş Summersale'e gelince tonla oyun alıp para harcamasını da biliyorlar. Geçen summersale'den sonra bende gruba oyun vermeme kararı almıştım. GOLD Grup FTW tabi o da yürümedi o da ayrı mesele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 olm ben golt açtım da zaten normal grupta da sadece ben veriyodum bi şey farketmedi yani asdf. böyle 3 tane yabancı gruptayım aldığın kadar veriyosun, güzel baya 116 win olmuş sgde huehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ABZRRTMJ3LXBNCCK Oil Rush Bundle çıktı ama bende varmış :S. Bundle'ları hesaba katamıyor steamgifts... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 şu şanslı pati grubuna biri davet etsin beni bir kaç hediyem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ŞU ŞANSLI PATİ GRUBUNA BİRİ DAVET ETSİN BENİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 steam url yaz. lan 100 kere yazdım şunu havadan invit nasıl atcaz agalitler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ahahahahahaahaha harbiden lan... asdafgadfas steam id: oyunbaz48 Silphatos said: steam url yaz. lan 100 kere yazdım şunu havadan invit nasıl atcaz agalitler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 oyunbaz asdfghjk, atıom şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 la olm küçükken almıştım takılmayın nike.. asdfasdsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 NORDLYDIAN SUMMER GIVEAWAYS hoşgeldin hediyesi. bol şans... steamgifts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 vaaay oyunbazdan şık bi GA olmuş, yine tek teşekkür yok gerçi sgde 20$ contribüt sonrası 1000$ contributor olcam sgde, güzel bi şey çakarım ben de belki bu gruba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar