seigen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bölge bazında fiyatlandırma yapılmıyor aslında. Fiyatlandırma ve availability ülke bazında. %99 aynı olduğu için euro 1, euro 2 şeklinde gruplar yapmışlar ama onlarda bile bazı oyunlarda farklar var. Oyun fiyatlandırması olarak ABD'ye benziyoruz ama bazı oyunlar bizde daha pahalı veya yok :P. www.steamdb.info 'dan package özelliklerine bakarsan daha iyi anlaşılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 bölge bazında çok güzel fiyatlandırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 benide gruba invite lütfen. steamacc: Bogi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Painkiller Overdose alın gari benden gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Dungeonland hah bu da benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 eyvallah, Bogi steamidsini de inviteladım, bana pmle steamidinizi atın girmek istiyosanız burdan takip edemiyorum, zaten çoğunluk beni de al diyo bilgi vermeden. medyum muyum olm ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 hadi bi tane de ben basam, iyisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi steamgifts grubundaki nightwolf kim? brezilyalı gözüküyor lan kazanan wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 paticik ana gruba vermişin, ona bi sürü gavur girdiydi ilk steamgifts açıldığında 2 yıl önce. onun için private açtım zaten. verme ona şanslı patiye aç tekrar istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 off dalgınlıgıma gelmiş ya. vermesem ceza vs alır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ceza ban falan yok ama profilde statlarında % düşüyo, bi şeye etkisi var mı bilmiyorum şuna da giren olmamış dün açtıydım, girseniz olm cod ghost fish tech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben bi sanslıpatiye falan üyeyim fakat hiç girmedim lan giftlere nasıl oluyor ki bi deniyem puan falan gerekiyormuş peh nasıl geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Silphatos said: ceza ban falan yok ama profilde statlarında % düşüyo, bi şeye etkisi var mı bilmiyorum şuna da giren olmamış dün açtıydım, girseniz olm cod ghost fish tech abi contribute kotası -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 1000'li contrübütlerin tamamen yasaklanması gerek. 1000'li kontrübüt açma teşebbüsünde bulunanların da en ağır şekilde cezalandırılmalarını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Silphatos said: ceza ban falan yok ama profilde statlarında % düşüyo, bi şeye etkisi var mı bilmiyorum şuna da giren olmamış dün açtıydım, girseniz olm cod ghost fish tech 1817 dolar contribution lazım diyor lan hasdufhudashf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 girebilen girsin işte 2013ün en iyi oyunu benden hediye, balıklar, köpekler abooooow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 lan iptal et de 200 dolar falan yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 o zaman vermem gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Adam sistemi yenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Gruba 1800+ contu olan birilerini invite edem hemen sdafsdfsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 CoH golta girin olm, cod ghost ne zaten bi yerden kazansam eklemem hesaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Silphatos said: girebilen girsin işte 2013ün en iyi oyunu benden hediye, balıklar, köpekler abooooow Sen onu cek oradan bana ver sana 3 key vereyim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Hayali de guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 dworgian at bi gift gruba da hareketlensin. turşunu mu kurucan key'lerin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar