Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 18. Hafta: Kasımpaşa - Galatasaray (18.01.2013 / 20.00)

BlueDreams

Öne çıkan mesajlar

Eternal said:

olm beşiktaşın klasik 2.yarı sıçışları başlıcak.. şuan sampiyonluga en yakın takım biz oluruz şu yarışta.. bizimkilerin 3 kulvar bulvar gazı mazı oluyo bide. Gs bildigin sıcışlarda yalnız. fatihte milana yol yapmaya başlar 5 hafta sonra sdf

klasik 2. yarı sıçışları esas o 3 kulvar gazından oluyo, bu sene biz de bi lig var ki güvendiğim nokta o zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

abi gecen sene 34 mac yapti fener ve gs ( hadi kupayla 40 de)
besiktas 60a yakin mac yapti. barcadan fazla mac yaptik. ve 8 gunde 3 mac olarak yaptik bunu..
futbol konusmak,sinayder gelio belhanda gelio yonetimden haber var demek degil. azcik bilgi sahibi olup oyle konusmak gerek

emre belozoglunun fairplay videosunda oynamasi gibi bir yazi olmus bu.
Sosyal ağlarda paylaş

"Fatih Terim" said:

Genellikle sessiz kaldım.Sessizlikte bir cevaptır. Takım başarısız olduğunda karışır sanardım ama camia başarılıyken de çözülebiliyor.40 yıldır bu kulübe hizmet ediyorum. Sadece TD olarak değil elemanı olarak da bu hizmeti sürdürüyorum. 'Başkan şunu dedi' diye sormayın. Yeterince malzeme olduk. Hepimiz susalım, izleyelim ve değerlendirelim. Başarılarımız konuşulsun.Ne ben, ne oyuncular, ne yöneticiler, ne başkan, ne de transfer edilmesi düşünülen futbolcular. Hiçbiri GS'den büyük değildir.Bir tek gerçek vardır; aslolan Galatasaray'dır.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

applev0dka said:

besiktas 60a yakin mac yapti. barcadan fazla mac yaptik. ve 8 gunde 3 mac olarak yaptik bunu..
futbol konusmak,sinayder gelio belhanda gelio yonetimden haber var demek degil. azcik bilgi sahibi olup oyle konusmak gerek

emre belozoglunun fairplay videosunda oynamasi gibi bir yazi olmus bu.

sözünü destekleyecek bir argumanın var mi,yoksa her zmanki gibi boş mu konusuyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

biz bugünlerin geleceğini söyleyeli çok oldu

terim efendi ile bu işin gitmeyeceğini metin şentürk bile anladı amma ve lakin ünal abinin neyin peşinde olduğunu ben bile anlayamadım

midem bulanıyor artık çolak emreyi sahada görünce, küfür etmekten şuurumu yitiriyorum, ama buna rağmen terim efendi bu çocuğu 90 dakka oyunda tutuyorsa bunda bir iş vardır işte, çıksın erkek gibi söylesin, neymiş derdi bilelim bizde

haftalar geçti , aylar geçti, seneler geçti

melo da melo, seneye takımda bile görmeyeceğin adamda bu ısrar niye terim efendi ? bonservisini mi alacan ? almazsan ayıp edersin valla, bu kadar kıyaktan sonra...

savunma şov üstüne şov yapıyor, fenerde forma bile giyemeyen hurma güzeli, yürüye yürüye defansını ipe diziyor, şansa adamının götüne çarpıp top çıkıyor, var mı başka sağlam danilerin defans için düşündüğün ?

gol atan adamı ne diye çıkarıyorsun terim efendi ? o adam değil mi sakat sakat fener maçına çıkıp canını dişine takarak bu takıma şampiyonluğu kazandıran ? hala mı bülent tulunun adamı diye sevmiyorsun elmanderi ?

sen neyin peşindesin ey ünal bey ? nerde senin profesyonel ekibin ? bu mu senin dört mevsim dillerdeki besteler gibi transfer kovalayan scout ekibin, futbol şuben, topkapı sarayın ?

daha ne kadar kolpalayacaksınız bunlar ey aslan ultralar ? bilet mi lazım size forma mı ? yoksa bu armaya olan sevgi ve aşk mı ?

uyanın gaflet uykusundan ey taraftar, silkinin ve yapıştırın osmanlı tokadını gafil pargalanın yüzüne !!!
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

"Fatih Terim" said:

Genellikle sessiz kaldım.Sessizlikte bir cevaptır. Takım başarısız olduğunda karışır sanardım ama camia başarılıyken de çözülebiliyor.40 yıldır bu kulübe hizmet ediyorum. Sadece TD olarak değil elemanı olarak da bu hizmeti sürdürüyorum. 'Başkan şunu dedi' diye sormayın. Yeterince malzeme olduk. Hepimiz susalım, izleyelim ve değerlendirelim. Başarılarımız konuşulsun.Ne ben, ne oyuncular, ne yöneticiler, ne başkan, ne de transfer edilmesi düşünülen futbolcular. Hiçbiri GS'den büyük değildir.Bir tek gerçek vardır; aslolan Galatasaray'dır.

konuşcak teknik direkötr de buluruz

çare LUCESCU
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Ne demişim abiler 2. sayfada;

SeaGle said:

Sonuç nbe olursa olur beşiktaşın hakkı yenir ve ağlarlar.

Adamların huyları böyle sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

inatla anlamak istemeyenlere tercüme: yazar burda demek istemişki, o post sampiyon olamadık cunku 60 mac yaptık demiyor, bir takımın sampiyonluktan uzaklasmasi için bircok sebebin bir araya gelmesi gerekiyor.

Orda Eternal'di sanırım,beşiktaş 2.yarida patlar gecen sene söyle böyle olmustu gibi bişey demişti, ben de gecen sene öyle oldu cunku durum böyle böyle idi, fakat bu sene sadece elimzde lig kaldıgı için ayni durum olmaz, gs'nin ve fb'nin de gecen sene o kadar yüksek puan toplamasi 9günde 1 mac yapmasi, besiktas 3 mac yaparken demekti, cunku hala kaldıramıyor bizim takımlarimiz bu tempoyu..

neyse senin seviyene inip acıklama yaptıgıma göre normal hayatima geri dönebilirim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...