tnkt Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 kasımpaşanın golleri ne öyle ya üzmüşler muslerayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 kaçırdıkları da bi o kadar üzmüştür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 olm beşiktaşın klasik 2.yarı sıçışları başlıcak.. şuan sampiyonluga en yakın takım biz oluruz şu yarışta.. bizimkilerin 3 kulvar bulvar gazı mazı oluyo bide. Gs bildigin sıcışlarda yalnız. fatihte milana yol yapmaya başlar 5 hafta sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Eternal said: olm beşiktaşın klasik 2.yarı sıçışları başlıcak.. şuan sampiyonluga en yakın takım biz oluruz şu yarışta.. bizimkilerin 3 kulvar bulvar gazı mazı oluyo bide. Gs bildigin sıcışlarda yalnız. fatihte milana yol yapmaya başlar 5 hafta sonra sdf klasik 2. yarı sıçışları esas o 3 kulvar gazından oluyo, bu sene biz de bi lig var ki güvendiğim nokta o zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 hadi bakalım heh heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi gecen sene 34 mac yapti fener ve gs ( hadi kupayla 40 de) besiktas 60a yakin mac yapti. barcadan fazla mac yaptik. ve 8 gunde 3 mac olarak yaptik bunu.. futbol konusmak,sinayder gelio belhanda gelio yonetimden haber var demek degil. azcik bilgi sahibi olup oyle konusmak gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 zaten bu gidişle sezonun transferi gökhan süzen olucak lsdjkf zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 http://www.dailypost.co.uk/sport-news/liverpool-fc/2013/01/18/liverpool-fc-boss-ready-to-offer-wesley-sneijder-possible-move-55578-32626326/ bu arada liverpool'a gidicek sanırım sneijder çünkü dailypost kop forumlarnın tek link verilmesine izini olan gazete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 savunma ağladı bugün, FATİH HOCA BİZE STOPER GETİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 koşan basan golcü forvet lazım bize bence umut söndü, elmander tükendi, burak kımıl zararlısı aydın'a gelen topu elle kesti aptal adam ya bi de kanat lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 applev0dka said: abi gecen sene 34 mac yapti fener ve gs ( hadi kupayla 40 de) besiktas 60a yakin mac yapti. barcadan fazla mac yaptik. ve 8 gunde 3 mac olarak yaptik bunu.. futbol konusmak,sinayder gelio belhanda gelio yonetimden haber var demek degil. azcik bilgi sahibi olup oyle konusmak gerek emre belozoglunun fairplay videosunda oynamasi gibi bir yazi olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 fatih terim başkana küsmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 "Fatih Terim" said: Genellikle sessiz kaldım.Sessizlikte bir cevaptır. Takım başarısız olduğunda karışır sanardım ama camia başarılıyken de çözülebiliyor.40 yıldır bu kulübe hizmet ediyorum. Sadece TD olarak değil elemanı olarak da bu hizmeti sürdürüyorum. 'Başkan şunu dedi' diye sormayın. Yeterince malzeme olduk. Hepimiz susalım, izleyelim ve değerlendirelim. Başarılarımız konuşulsun.Ne ben, ne oyuncular, ne yöneticiler, ne başkan, ne de transfer edilmesi düşünülen futbolcular. Hiçbiri GS'den büyük değildir.Bir tek gerçek vardır; aslolan Galatasaray'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 valequenta said: applev0dka said: abi gecen sene 34 mac yapti fener ve gs ( hadi kupayla 40 de) besiktas 60a yakin mac yapti. barcadan fazla mac yaptik. ve 8 gunde 3 mac olarak yaptik bunu.. futbol konusmak,sinayder gelio belhanda gelio yonetimden haber var demek degil. azcik bilgi sahibi olup oyle konusmak gerek emre belozoglunun fairplay videosunda oynamasi gibi bir yazi olmus bu. sözünü destekleyecek bir argumanın var mi,yoksa her zmanki gibi boş mu konusuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 biz bugünlerin geleceğini söyleyeli çok oldu terim efendi ile bu işin gitmeyeceğini metin şentürk bile anladı amma ve lakin ünal abinin neyin peşinde olduğunu ben bile anlayamadım midem bulanıyor artık çolak emreyi sahada görünce, küfür etmekten şuurumu yitiriyorum, ama buna rağmen terim efendi bu çocuğu 90 dakka oyunda tutuyorsa bunda bir iş vardır işte, çıksın erkek gibi söylesin, neymiş derdi bilelim bizde haftalar geçti , aylar geçti, seneler geçti melo da melo, seneye takımda bile görmeyeceğin adamda bu ısrar niye terim efendi ? bonservisini mi alacan ? almazsan ayıp edersin valla, bu kadar kıyaktan sonra... savunma şov üstüne şov yapıyor, fenerde forma bile giyemeyen hurma güzeli, yürüye yürüye defansını ipe diziyor, şansa adamının götüne çarpıp top çıkıyor, var mı başka sağlam danilerin defans için düşündüğün ? gol atan adamı ne diye çıkarıyorsun terim efendi ? o adam değil mi sakat sakat fener maçına çıkıp canını dişine takarak bu takıma şampiyonluğu kazandıran ? hala mı bülent tulunun adamı diye sevmiyorsun elmanderi ? sen neyin peşindesin ey ünal bey ? nerde senin profesyonel ekibin ? bu mu senin dört mevsim dillerdeki besteler gibi transfer kovalayan scout ekibin, futbol şuben, topkapı sarayın ? daha ne kadar kolpalayacaksınız bunlar ey aslan ultralar ? bilet mi lazım size forma mı ? yoksa bu armaya olan sevgi ve aşk mı ? uyanın gaflet uykusundan ey taraftar, silkinin ve yapıştırın osmanlı tokadını gafil pargalanın yüzüne !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 benjani said: "Fatih Terim" said: Genellikle sessiz kaldım.Sessizlikte bir cevaptır. Takım başarısız olduğunda karışır sanardım ama camia başarılıyken de çözülebiliyor.40 yıldır bu kulübe hizmet ediyorum. Sadece TD olarak değil elemanı olarak da bu hizmeti sürdürüyorum. 'Başkan şunu dedi' diye sormayın. Yeterince malzeme olduk. Hepimiz susalım, izleyelim ve değerlendirelim. Başarılarımız konuşulsun.Ne ben, ne oyuncular, ne yöneticiler, ne başkan, ne de transfer edilmesi düşünülen futbolcular. Hiçbiri GS'den büyük değildir.Bir tek gerçek vardır; aslolan Galatasaray'dır. konuşcak teknik direkötr de buluruz çare LUCESCU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 harry gibi gs taraftarına aykut kocaman gibi teknik direktör lazım. KOCAMAN UMUDUMUZSUN diye gezerler öyle tiplerin arkasından. Keşke terim bırakıp aykut gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Harrykewell sen bıraksana Galatasaray'ı. Hem Terim'den hem çolak emre'den kurtulursun. Aziz gibi başkan Aykut gibi TD yakışır sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 aykutcu gibi davranan sizsiniz yalnız. takım bildiğin tekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 applev0dka said: abi gecen sene 34 mac yapti fener ve gs ( hadi kupayla 40 de) besiktas 60a yakin mac yapti. barcadan fazla mac yaptik. ve 8 gunde 3 mac olarak yaptik bunu.. futbol konusmak,sinayder gelio belhanda gelio yonetimden haber var demek degil. azcik bilgi sahibi olup oyle konusmak gerek Ne demişim abiler 2. sayfada; SeaGle said: Sonuç nbe olursa olur beşiktaşın hakkı yenir ve ağlarlar. Adamların huyları böyle sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Zaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 applev0dka said: sözünü destekleyecek bir argumanın var mi,yoksa her zmanki gibi boş mu konusuyorsun 60 mac yaptik sampiyon olamaadik argumanina karsi mi? yok sorry. senin mantigin yetiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 abi muhabbettin nerden cıkıp nereye gittigini bilmeden olaya dahil olan insanlara bayılıyorum, bana hala bu hayatta iyi bir gelecek olacagına dair umut veriyorlar temiz kalpleriyle zaaaaaaa demişmiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 "muhabbettin nerden cıkıp nereye gittigini bilmeden" mantik fiskiriyor. fazla geldin bana. eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 inatla anlamak istemeyenlere tercüme: yazar burda demek istemişki, o post sampiyon olamadık cunku 60 mac yaptık demiyor, bir takımın sampiyonluktan uzaklasmasi için bircok sebebin bir araya gelmesi gerekiyor. Orda Eternal'di sanırım,beşiktaş 2.yarida patlar gecen sene söyle böyle olmustu gibi bişey demişti, ben de gecen sene öyle oldu cunku durum böyle böyle idi, fakat bu sene sadece elimzde lig kaldıgı için ayni durum olmaz, gs'nin ve fb'nin de gecen sene o kadar yüksek puan toplamasi 9günde 1 mac yapmasi, besiktas 3 mac yaparken demekti, cunku hala kaldıramıyor bizim takımlarimiz bu tempoyu.. neyse senin seviyene inip acıklama yaptıgıma göre normal hayatima geri dönebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar