Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 said: ABD’nin önde gelen cep telefonu operatörlerinden Verizon’un güvenlik ekibi, kısa bir süre önce büyük bir altyapı şirketine yönelik araştırma gerçekleştirdi. Adı açıklanmayan şirket, sanal özel ağında (VPN) bazı anormallikler tespit ettikten sonra araştırma yapılması için Verizon’a başvurdu. Şirket çalışanlarından birinin bilgisayarında yaptığı işlemlerin dökümü elde edildiğinde, şirket yöneticilerini şaşkına çeviren bir durum ortaya çıktı. Geliri yüz bin doların üzerindeki bir çalışan, tüm gününü sosyal medyada gezinerek ve kedi videoları izleyerek geçiriyordu. Haberin devamı ↓ reklam Yapılan araştırma sonucunda, ‘Bob’ takma adı verilen çalışanın, gelirinin yüzde 20’sini Çin’in Liaoning eyaletindeki Shenyang kentinde bulunan bir danışmanlık şirketine verdiği, karşılığında sorumlu olduğu işi binlerce kilometre ötedeki insanlara yaptırdığı ortaya çıktı. C++, Java, Python, Ruby gibi programlama dilleri bildiği ifade edilen çalışanın, bu dillerdeki kodlamaları VPN bağlantısı üzerinden Shenyang’daki yazılımcılara yaptırdığı anlaşıldı. Bu arada, meşgul görünen Bob’un bir günlük çalışma programı şöyle belirdi: 09.00: Ofise giriş. Reddit’te birkaç saat gezinme. Kedi videoları izleme. 11.30: Öğlen yemeği. 13.00: Ebay’de satışa sunulan binlerce ürüne göz atma. 14.00: Facebook ve LinkedIn’de sörf, sayfa güncellemeleri. 16.30: Yönetime günlük rapor çekme. 17.00: Eve dönüş. http://www.ntvmsnbc.com/id/25414849 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Firmalar herşeyi bilen adam ararken iyiydi ama !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 abi ben insanlar buna neden bu kadar şaşırıyor anlamadım. bizzat yapmışlığım var, hem de kaç kere. bir kere kodlama konusunda yaparım dediğim bir şeyi yapamadım, vworker'dan paticiğe, eklşi sözlüğe kadar bir sürü yere ilan verdim yaptırdım. bir sürü kere elimizdeki çevirileri bitiremeyince başka öğrencilere pasladık, biz yaptık diye verdik. bence aynı kaliteyi sağlayabildiğin takdirde bir sıkıntı görmüyorum bireysel outsourcing olayında. ha gizli işler varsa o kötü tabii, onu da ayırt edebilecek durumdayız neyse ki :) ha herif gerçi hayvan gibi teşkilat kurmuş, orası ayrı bi konu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 İŞi bilcen işe gitmiycen olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 adamın kütüğüne falan bakılsın. bizim buralı olma ihtimali yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 yeni kahramanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 taşeron işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ben adamın patronu olsam, normalde 100 liraya bitecek bir projenin başına geçirip, 50 lira bütçe verirdim adama. işi bitirdiğinde de tüm şirket çalışanlarının maaşına kesik atardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 lol adama bak, cesarete gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 BramStoker said: yeni kahramanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Daha da ilginç olan, Bob’un performans tablosuydu. Boş boş oturarak yüz binlerce dolar kazanan Bob, geride kalan yıllarda şirket raporlarında ‘harika puanlar’ almayı başarmış. Verizon raporunda, “Bob’un hazırladığı kodlar temiz ve iyi hazırlanmış olduğu gibi, sunumu da iyi yapılıyordu. Her mali çeyreğin ardından, şirketin en iyi yazılımcısı olarak pozisyonunu kuvvetlendirdi” denildi. legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Herif bildiğin salakmış.Götür yanında extra bi laptop, nete de 4g den baglanıp işlerini hallet misler gibi.Ofis pc side oylece acık kalsın tertemiz şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 sen akıllısın sen öyle yapıp bi kaç milyon kazanırsın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Kazanırız allahın izniyle, masallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 problem, cinlilerin cinden sirkte networkune girmesi, eleman sifre mifre herseyi vermis adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 dürüst çinlilere rastlamış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 saygı duyulası adam. işe gelmemeyi de başarabilseymiş, tapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 halbuki teamviewer falan açsan daha temiz, vpn şifresi falan vermene gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 iyi güldüm ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar