Akito Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?62,6695615,6695619#msg-6695619 BURADA KOLONİ ÇIKIYOR.
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 suBzer0 said: belkide anlaşılmıyor ve birçoğumuzun kulağında var abi bunlardan... ahahahah herkes düşünsün şunu bi ehehehehe
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 9gag'de bi post vardı, havuza girip çıkar, akşam olur gece olur, surat hep poker face, gece yatarken kulaktan su akar ÖEÖAÖAH diye rahatlar eleman. izlerken öyle hissettim.
copry Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 yav said: suBzer0 said: belkide anlaşılmıyor ve birçoğumuzun kulağında var abi bunlardan... ahahahah herkes düşünsün şunu bi ehehehehe O_O nooooooooooooooooo!!!!
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Akito said: http://forum.paticik.com/read.php?62,6695615,6695619#msg-6695619 BURADA KOLONİ ÇIKIYOR. şunu sakın izlemeyin! *kaçar*
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 izlemedimde bi böcek vardı kulaktan girip insanı ele geçiren istediklerini yaptıran o geldi aklıma
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 şöyle konular olunca da hep vanille'yi hatırlıyorum. ruhunu teslim ederdi heralde izlese şu vidyoyu :P
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Pewpew said: izlemedimde bi böcek vardı kulaktan girip insanı ele geçiren istediklerini yaptıran o geldi aklıma ahahha Wrath of Khan :D
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 vanille napıyo harbi ya la evlendi mi ki niye yazmıyomuş artık
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 En son Almanya'dan İstanbul'a göçmüştü, İstanbul onu yendi sanırım.
yav Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bi de dory vardı bi zamanlar şimdi özel ders merkezi açmış parayı kırıyodur kesin
DrStein Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Benim de kulaktan sinek çıkmıştı :( Bi arkadaşla yürüyoruz, sağ kulağıma bir şey çarptı gibi oldu. Eliniz hemen kulağınıza gider ya refleksle, öyle yaptım ben de. Kulağımı kaşıdım bi. Anlamadım ne olduğunu, yürümeye devam ettik. Sonra sağ taraftan garip bir ses duydum. Dönüp baktım sağıma, bir şey yok. Alla alla dedim, yürümeye devam. Sonra tekrar geldi o ses. Arkadaşıma sordum, bu ne sesi ya diye, o da ne sesi diye sordu bana. Sonra anladım ki ses kulağımın içinden geliyor ve biraz önceki olayda bir şey girdi kulağa. Ama sinek böcek sesi gibi gelmiyor o ses kulağın içinde olunca, sinek kanatlarını çırptıkça tıkırtı gibi bir ses duyuluyor. Hemen yakınlardaki kliniğe gittim, durumu anlattım. KBB'ci baktı içine, sinek kaçmış dedi, aletle çıkardı. Ufak bir sinekti, sivrisinekten biraz küçük, ama ne sivrisinek, ne karasinek. Tabi, kulağın içinde doğal olarak oluşan biraz pislikle birlikte çıktı, yapışmış oraya. Zaten o pislik dediğimiz şeyin görevi de o. Belki kulağıma gece girse, farketmeyecektim, sabah ben uyanana kadar hayvan ölse, ses de çıkartamayacağı için hiç farketmeyecektim. Bir belgeselde seyretmiştim, bir insan ömrü boyunca ortalama 6 adet örümcek yutarmış uyurken. Oluyor yani, çok çok anormal bir durum değil o kulaktaki böcek. O pislikler de hindistan tarafında çok olurmuş. Artık havasından mıdır suyundan mıdır, o tarafta kulakların salgısı fazla galiba. İnternetten earwax cleaning diye bakarsanız, bir sürü iğrenç temizlik videosu bulabilirsiniz.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Admin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 muzigin pozitif bir etkisi olmasa herhalde yarisinda kapatirdim videoyu :) ne rahatlamistir operasyon sonucunda harbiden. tahminim de duyma guclugunden oturu gitmistir doktora
eski Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 böcekten cok o pislik boğdu beni.ulan bi abdest alaydın bari hayvan :)
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bocek cok temiz cikti zaten, mis gibi kalmis orda. buyuk ihtimalle tirtilaken girdi, icerde kelebek oldu.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 çok mantıklı bir şey sormak üzereyim; bu böcek hayvanı geri geri yürüyemiyor di mi? galiba kulağa girince o dar yerde kalıyor mal gibi eğer dönecek yeri yoksa.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bana bile ferahlama geldi lan
Öne çıkan mesajlar