Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 İşyerinde arkadaşım tutturdu "huawei alacağım akıllı telefon olarak, 1.000 liraya çok güzel çift çekirdekli modelleri var" fln diye. Ben de biraz "marka olsun güvenilir olsun" modunda bir adamım. Size de sorayım istedim (okur belki burayı neblim), Çin malı huawei alıp 1.000 lira vermek mi mantıklı, bilinen marka alıp 1.500 fln mı? Veya bütçe 1.000 lira ise; huawei alıp elde edeceğin tech spec e göre daha düşük model ama bilinen marka (samsung, htc vs vs) mı almak mantıklı? Huawei kullanan var mı aramızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 adını söyleyebilsem alıcam ben de. biri sorsa ne marka o diye ibne misin lan ne yavşıyosun diye cevap gelir diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 huawei'de bilinen marka abi :D ascend p1'i diyorsan kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar hatta tam bir f/p telefonu olduğu için ben de alcaktım taa ki xperia z'yi görene kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 en pahali huawei 200 euro burda. 1000tl nasil oluyor mus ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 senko said: huawei'de bilinen marka abi :D ascend p1'i diyorsan kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar hatta tam bir f/p telefonu olduğu için ben de alcaktım taa ki xperia z'yi görene kadar... yazı dilinde bilinen ya. nasıl okunuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hüseyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bilineni topak sahibine söylemiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 huavey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ideos x5 kullnıyorum 1 senedir. on numera telefon kendisi. f/p kralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 huawei bi ara motorolayı alıcaktı abi ne diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 f/p nedir kine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 fitne puşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 1000 TL varsa Desire X, Galaxy III Mini (ilk begendigim Samsung urunu olarak rahatca oneriyorum), Xperia sola filan alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 samsung s3 mini çok güzelmiş bende baktım geçen epey başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 senko said: huawei'de bilinen marka abi :D ascend p1'i diyorsan kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar hatta tam bir f/p telefonu olduğu için ben de alcaktım taa ki xperia z'yi görene kadar... xperia z nin çıkış fiyatı 1.600 tl (y.dışı için) diyorlar abi fiyatı tuzlu olmaz mı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ama genel yorumlara göre huawei ye güvenmemek benim kütlüğümmüş anladık ok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ascend p1'in xda'da thread'i yok. get.cm'de de bi şey göremedim. Alıp stock romla kullanılmak can sıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 ne gibi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 flagship standartlarında o fiyat normal ip5 2150 lira çok yüksek diyince insanlar sen fakirsin dio.. gergenin dediği aletler 1000tl kulvarında daha net aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 adam zengin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 official ROM'lar genelde hantal oluyor. Telefonu daha kullanılabilir hale getirmek için genelde Custom ROM'lara yöneliyor eninde sonunda kullanıcılar. Bunda böyle bir şansın olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Dworgian said: senko said: huawei'de bilinen marka abi :D ascend p1'i diyorsan kullanan arkadaşlarım gayet memnunlar hatta tam bir f/p telefonu olduğu için ben de alcaktım taa ki xperia z'yi görene kadar... xperia z nin çıkış fiyatı 1.600 tl (y.dışı için) diyorlar abi fiyatı tuzlu olmaz mı_? 2k'Ya yakın olur diye düşünüyorum ben 600euro yurtdışı önsipariş fiyatı şu an. ha tuzlu fiyat mı tuzlu ama değer mi bence değer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 custom rom şansı olmaması kötü. arkadaşım custom rom yapmayı ister çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 senko said: ama değer mi bence değer :) o kesin. inceledim de çok iyi telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 1200 TL'ye sahibindende falan nexus 4 var. Mis gibi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar