Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

86

metal bat gene dirilirse şaşmam, adam endurance ve hp maxlamış. ama sonuç değişmeyecek gibi, neyse garou'ya kızdıkça şu sayfaları açıyorum
http://i8.mangareader.net/onepunch-man/77/onepunch-man-5812483.jpg
http://i10.mangareader.net/onepunch-man/77/onepunch-man-5812487.jpg

Mesaj tarihi:
çok derren brown vari bi manga bu ya. bi yandan modası geçmiş aynı tadı vermeyen şeyle dalga geçerek, ikonoklastlık yaparak kredi topluyo, diğer taraftan da dalga geçtiği şeyin verdiği hissi de veriyo. tam crack cocaine bi manga. severk okuyoruz.
Mesaj tarihi:

@Sam

En sondaki bağırış büyük ihtimalle Metal Bat'ın kardeşi.

Normalde bile gaza geldikçe güçlenen adam üstüne bir de Super Siscon Mode açarsa dövüşün aynı şekilde devam edeceğini hiç sanmıyorum ahahahah:p
Bayağı sağlam dayak gelecek gibi gözüküyor (sondaki ses gerçekten Metal Bat'in kardeşiyse tabi).

Mesaj tarihi:
evet doğru söylüyorsun, ben unuttum onu bir an. yani one ile nasıl konuştular ne çıkacak bakalım. böyle heyecanlı oldu tam bilmeyince yeni kısımları.

evet horace zaten her nasılsa parodi serileri ana serilerden daha başarılı oldu kendi işlerinde hem bu hem gintama.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

56.4 (Düz sayımla 87 mi oluyor emin değilim)

Beklediğim dayak gelmedi ya, meh.
Gerçi Garou'nun kendisi de tek yiyeceğini kabul etmişken ve Metal Bat son darbeyi kardeşinin hatrına kendisi vurmadığı için yine de sayılır ya.

Neyse en azından kardeşi gördük sonunda ^^

Bir de 56.3v2 çıkmış, birkaç sayfa değişmiş geçen bölümde.
Mesaj tarihi:
En derli toplu veren site burası normalde. Chapter numaralarını filan mangakanın verdiği sayılara göre takip ediyor, volume çıktıkça ayırıyor, bölümler zamanında çıkıyor, extraları filan yayınlandığı volume'e göre ayırıyor filan. Benim bildiğim en düzenli yer burası. Diğerleri çok daha karışık.

Herhalde volume 10 çıkınca tekrar listeleyecekler, volume bitmeye yakınken listeyi değiştirmeye üşenmişlerdir.
Mesaj tarihi:
^ Volume 8, Chapter 37.1
Bir de extra/special bölümleri animede göstermediler onlara da bakabilirsin.

Webcomic #105

Yine yarım bölüm çıkmış ya, çok alıştı tembelliğe.

Tatsumaki de sisconlukta Metal Bat le yarışır. Kafayı bozmuş bayağı. Üstüne bi psikopatlık ta var tabi. Ama cute psycho olduğu için kızamıyorum ya, çok tatlı :3

Mesaj tarihi:

105

adam herhalde diyor "nasılsa ara verdim diye bırakmayacaklar" lol.

yani yorum yazacak kadar bile olay olmadı ehu. sadece sondaki "hehe" iyiydi lol.

• Yeni Oluştur...