Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahlak ve terbiye sinirlarini asmayan hareketli paylasimlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte bu ya yapmak istediğim şey bu adamım nasıl yusuf yusuf yapıyor frene basıyor yavşak, dursa ölecek bırak girsin adam. gerçi onun yaptığı da öküzlük sağdan giriyor falan ama silahı olan kazanır bu işler böyle.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Silaha gerek yok o zaman. Silahsız olarak durdurmuş zaten arabayı. Adamın arabadan çıkıp, pardon bana neden yol vermiyorsun diyecek hali yok, en fazla havalı korna çalar.

hayır abi asıl mesele arabalar durduktan sonra başlar her zaman, ilk intiba çok önemlidir karşındakini korkutacaksın yoksa psikolojik olarak üstünlük ona geçer kaybedersin.
Mesaj tarihi:
Birini korkutursun. Sonra o adam da gider silah alır. Sonra başkasını silahla korkutmaya çalışırken o adam da sana silah çekerse koca bir hiç için postunu deldirirsin. Ha o piskolojideki adamlar keşke birbirini öldürüp bitse. Bence daha iyi tabi.
Mesaj tarihi:
kavurma said:

yildirimokur said:

Silaha gerek yok o zaman. Silahsız olarak durdurmuş zaten arabayı. Adamın arabadan çıkıp, pardon bana neden yol vermiyorsun diyecek hali yok, en fazla havalı korna çalar.

hayır abi asıl mesele arabalar durduktan sonra başlar her zaman, ilk intiba çok önemlidir karşındakini korkutacaksın yoksa psikolojik olarak üstünlük ona geçer kaybedersin.

Bi skim olmaz, korkma.
Mesaj tarihi:
kavurma said:

yildirimokur said:

kanıt niteliğinde

http://www.youtube.com/watch?v=0UwDtTFHfZM
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...