Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Joker said: http://www.youtube.com/watch?v=8UjcqCx1Bvg gerçek olsaydı kadın sonunda "okay glass, now i wanna see AÇMAYIN DEDELER" diye bağırırdı. BENCE fake. asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 oha! komedi videosuna bence fake dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ironimsiz yollardayım :( o kadar da büyük harfle yazdım BENCE diye lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 işte bu ya yapmak istediğim şey bu adamım nasıl yusuf yusuf yapıyor frene basıyor yavşak, dursa ölecek bırak girsin adam. gerçi onun yaptığı da öküzlük sağdan giriyor falan ama silahı olan kazanır bu işler böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ahhaha silahmıydı lan o. ben orta parmak yapıyor sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Adamı durdurduktan sonra silahı çekiyor, durdurmak için çekmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 o zaman panik yapar gazlardı bence böyle durdurup göz dağı vermek daha güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Silaha gerek yok o zaman. Silahsız olarak durdurmuş zaten arabayı. Adamın arabadan çıkıp, pardon bana neden yol vermiyorsun diyecek hali yok, en fazla havalı korna çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sırf şundan daha kötü durumlarr için kuruskı taşımak istiyorum ama manyağın birinde garanti gerçek silah vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 yildirimokur said: Silaha gerek yok o zaman. Silahsız olarak durdurmuş zaten arabayı. Adamın arabadan çıkıp, pardon bana neden yol vermiyorsun diyecek hali yok, en fazla havalı korna çalar. hayır abi asıl mesele arabalar durduktan sonra başlar her zaman, ilk intiba çok önemlidir karşındakini korkutacaksın yoksa psikolojik olarak üstünlük ona geçer kaybedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Trias said: ahahah fizik kurallarının pratik zekayı alt ettiği an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Birini korkutursun. Sonra o adam da gider silah alır. Sonra başkasını silahla korkutmaya çalışırken o adam da sana silah çekerse koca bir hiç için postunu deldirirsin. Ha o piskolojideki adamlar keşke birbirini öldürüp bitse. Bence daha iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 kavurma said: yildirimokur said: Silaha gerek yok o zaman. Silahsız olarak durdurmuş zaten arabayı. Adamın arabadan çıkıp, pardon bana neden yol vermiyorsun diyecek hali yok, en fazla havalı korna çalar. hayır abi asıl mesele arabalar durduktan sonra başlar her zaman, ilk intiba çok önemlidir karşındakini korkutacaksın yoksa psikolojik olarak üstünlük ona geçer kaybedersin. Bi skim olmaz, korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 yol verme kavgası yüzünden biri birini öldürmüştü 1 ay önce filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 kavurma said: yildirimokur said: Silaha gerek yok o zaman. Silahsız olarak durdurmuş zaten arabayı. Adamın arabadan çıkıp, pardon bana neden yol vermiyorsun diyecek hali yok, en fazla havalı korna çalar. hayır abi asıl mesele arabalar durduktan sonra başlar her zaman, ilk intiba çok önemlidir karşındakini korkutacaksın yoksa psikolojik olarak üstünlük ona geçer kaybedersin. kanıt niteliğinde http://www.youtube.com/watch?v=0UwDtTFHfZM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 işte bundan bahsediyorum, o sert duruştan, asilikten ve çelik gibi bakışlardan bahsediyorum dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Biri çıkıpta böyle bi hareket yapıyorsa ve üstüne sürmüyorsan, eziğin bayrak sallayanı, ağaca çıkanısın zaten yaşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 son gifteki olayı anlamadım "ıyy adam çok iğrenç" mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fAT4Fc2phRA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar