roket adam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Beyler, adam master troll: http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=haberturk&seekTime=15-01-2013%2022:59 ahahhahahaha çok çok iyi yayın, daha yarısındayım ama izleyin beyler. linki düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Abi çok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 abi efsane programmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=ngI61H7dcgw&feature=youtube_gdata_player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bitmesine yakın yetiştim buna da, ağzım açık izledim birbirlerine girmediler ya hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ezmiş fatih altaylıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 rage'e girmiş aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 aahaha levent kırca net trollemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 yalnız şunu farkettim, ikisi için de geçerli, sevsen de sevmesen de 2 laf ebesini karşı karşıya getirince çok fena oluyor ki kırca da söyledi sen laf ebesiysen ben de bi o kadar laf ebesiyim diye. ama hani şuradaki kavgayı altaylı kaybetti demek yanlış olmaz adam kendine hakim olamıyor dsfgkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Silivri'de yatan gazeteciler kısmında Fatih hepten gg ledi. Levent "105 tane gazeteci arkadaşın içerde yatıyor, insan hiç değilse meraktan gider" diyince, Fatih error verdi bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Levent Kırca'yı kendini oynunda yenmeye çalışmak baya bir aptallık olmuş ya çok güldüm videoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 başlangıçta kırca gayet düzgün başlamış, fatih altaylı gözü kapayıp rage'e girmiş. izlemeye devam ediyorum. şuan kırca 1 - 0 önde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 iki tarafta haksız. levent kırca'nın hatası " silivri'ye neden gitmedin " diye sorması . gider veya gitmez o levent kırcayı ilgilendirmez misal ben de akp'ye karşı biriyim ama bunun için silivri'ye mi gitmem lazım . fatihinde hatası çok üstelemesi karşısında levent kırca var sonuçta saygılı olması lazımdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 o konuda hatalı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 gider gitmez kısmı da tartışılır aslında. kararına saygı duyarım ayrı konu ama bir gazeteci olarak sosyal sorumluluğudur neticede. biz gazeteci değiliz, öyle bir sorumluluğumuz yok ama yıllardır bu işi yapan adam, bi oturup düşünmeli en azından aga bunlar ne yabıyo diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 4:45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 youtube yorumları daha efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 25. dk hala kırcanın kontrol'ünde gidiyor program. fatih eline yüzüne bulaştırdı. 2- 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Nasıl bir alt muhabbet bu ahahhasldfsdf http://www.youtube.com/watch?v=iiKtt4bW90E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 of fatih off.. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ilk reklam geçti, kırca yardırmış. karı buldum düzücem dende ekmek çıkaramadı altaylı. çok pis dodge ladı kırca.. ben bu adam bunamış filan diyordum adamda baya iş varmı ya altaylıyı iki katladı kendi programında. 3-0 diyorum şimdilik. ikinci yarıya bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ahaha cok iyi taka'cak olsayms programin adi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 46. dk fatih sıçtı sıvadı. gözümden çok düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Fatih gt olunca rage girmis iste.Hatta bir ara tukurukler sacip konusmaya calisiyor, ne dedigi de belli olmuyor.45 yillik tiyatrocu karsisinda ezilmis bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar