Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teketek / Fatih Altaylı vs. Levent Kırca


roket adam

Öne çıkan mesajlar

yalnız şunu farkettim, ikisi için de geçerli, sevsen de sevmesen de 2 laf ebesini karşı karşıya getirince çok fena oluyor ki kırca da söyledi sen laf ebesiysen ben de bi o kadar laf ebesiyim diye. ama hani şuradaki kavgayı altaylı kaybetti demek yanlış olmaz adam kendine hakim olamıyor dsfgkj
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iki tarafta haksız. levent kırca'nın hatası " silivri'ye neden gitmedin " diye sorması . gider veya gitmez o levent kırcayı ilgilendirmez misal ben de akp'ye karşı biriyim ama bunun için silivri'ye mi gitmem lazım . fatihinde hatası çok üstelemesi karşısında levent kırca var sonuçta saygılı olması lazımdı..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gider gitmez kısmı da tartışılır aslında. kararına saygı duyarım ayrı konu ama bir gazeteci olarak sosyal sorumluluğudur neticede. biz gazeteci değiliz, öyle bir sorumluluğumuz yok ama yıllardır bu işi yapan adam, bi oturup düşünmeli en azından aga bunlar ne yabıyo diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk reklam geçti, kırca yardırmış. karı buldum düzücem dende ekmek çıkaramadı altaylı. çok pis dodge ladı kırca.. ben bu adam bunamış filan diyordum adamda baya iş varmı ya altaylıyı iki katladı kendi programında. 3-0 diyorum şimdilik. ikinci yarıya bakalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...