Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Arkadaşlar yarın nasipse 2 aylık anne sütünden yeni kesilmiş erkek safkan golden yavrusu alıyorum tabi malum havalar soğuk olduğu için bi 45 gün daha evde bakıcam ama şimdi sorun şu ben daha önce hiç köpek yetiştirmediğim için tuvalet eğitimi falan nasıl veriyoruz bilmiyorum,evde bakmak zor olur mu,eğer alışabilirsem tamamen 45 günden sonra da evde bakabilirim çünkü evim müstakil olduğundan rahat,ama tüyleri falan çok dökülürmü dökülürse dışarıya kulübe falan yaptırmam gerekicek heralde,tecrübeli arkadaşlar varsa yardımlarını esirgemezlerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 yarın alma bunları ogren arastir ondan sonraki yarın al köpegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 mokoko said: barınaktan al yok barınakla falan uğraşamam bilmediğim köpeği almam,zaten komşumun köpeği,annesi babasını biliyorum ve çok cüzzi bi miktar vericem 100 dolar gibi bi fiyat ve safkan golden için iyidir diye düşünüyorum,uzman tv'den falan tuvalet eğitimini falan araştırdım aşı olayını falan da araştırdım,ve geriye sadece tecrübe ederek yaşamak kalıyo sanırım,ama başıma gelicekleri bilen varsa tecrübeli olan arkadaşlardan ona göre hareket edeyim diye buraya yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 tüy kesinlikle döker goldenlar ev içinde bakıcaksan sorun olabilir. Onun dısında bahcede bakılabilir şayet geceleri eve almak gerekicek güvenlikli bir yer deilse çalıyorlar çünkü biz geceleri eve alıyoruz gündüz bahcede kosturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Golden'ların specialitysi tüy dökmek zaten. Bizde de var bir tane ancak bahçede kalıyor kendisi. Ancak çok soğuklarda böyle evle sokak arası bir alan var oraya alıyoruz. Tuvalet eğitimi filan o kadar da kolay değil yani bu havalarda alıp dışarı koymak olmaz küçücük yavruyu ama içerde de eğitimsiz biçimde nasıl olur bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 gerçekten alıcaksan git barınaktan al. kızılay dağıtmış gibi herkes golden alıyor heves edip, 1 ay sonra sokağa atıyolar. alttaki linkteki resime bi göz at istersen. http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-evcil-hayvanlar-kopek-yuva-ariyorlar-lutfen-aciklamayi-okuyunuz-0533-772-49-60-107221735/pasif-ilan/#classifiedTitle aşırı tüy döker goldenlar benden söylemesi, sık sık tararsan bi nebze azalır. bi de bahçede bakmanı pek tavsiye etmiyorum, siz yokken alıp götürebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 serjuhan said: Golden'ların specialitysi tüy dökmek zaten. Bizde de var bir tane ancak bahçede kalıyor kendisi. Ancak çok soğuklarda böyle evle sokak arası bir alan var oraya alıyoruz. Tuvalet eğitimi filan o kadar da kolay değil yani bu havalarda alıp dışarı koymak olmaz küçücük yavruyu ama içerde de eğitimsiz biçimde nasıl olur bilmem. evde tuvalet eğitimi verilmez mi ? yani illa ki hep nereye işediğini bilecekmiyiz :) hayır görsem sıkıntı değil ama haberim olmayan bi yere de yapabilir o yüzden sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Hiç evde bakmadık ya o yüzden evde bakan arkadaşlar daha çok yardımcı olur ama tahminen kötü sürprizler yaşanır. Yoksa çişi için pedler kaka için gazete vs bir sürü şey var ama işte alışması öğrenmesi lazım. Bir de yukarıdaki sahibinden linkini açtım valla içim kıyıldı yaaa imkanım olsa 10 tane alırım bakarım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 yarin aliyosun da, simdi mi aklina geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 aquila said: yarin aliyosun da, simdi mi aklina geldi. hayır arkadaşım ben zaten takribi 1 yıldan beri araştırıyorum da en son buraya yazmak aklıma geldi,yani sonuçta ne kadar okursam okuyayım başıma gelmeden bilemem o yüzden köpek sahibi olan arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını istedim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 evde değerli bi kilim vs varsa kaldır önce. bide hayvan taze işemediyse suratının hizasına doğru kaldırma. mümkünser şartlandır, hep gazeteye yada hep yeşil beze sıçsın fln ayağı alışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 o ilanı görünce bi güzel sövdüm, yazık ya. eğer ileride köpek alırsam böyle bi yerden alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Xenus said: o ilanı görünce bi güzel sövdüm, yazık ya. eğer ileride köpek alırsam böyle bi yerden alırım. ya dediğim gibi daha önceden köpek sahibi olsam bende direk gider ordan alırım,ama şu an için ilk köpeğim olucağından yavru olsun en başından ona alışayım hesabındayım ve içim rahat etsin mantığındayım.Geçmişini bilmeyince insan emin olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 mokoko said: barınaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 aquila said: yarin aliyosun da, simdi mi aklina geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Fistan said: yarın alma bunları ogren arastir ondan sonraki yarın al köpegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Veteriner hekimim,hekimlik yaptıgım süre boyunca 20-30 tane müşterimin 2-3 ay sonra(özellikle tatil zamanı) köpeklerinden kurtuldugunu görüp çok üzülmüştüm. Bence gidin barınaktan güzel bir yavru alın,nasıl olsa yüzde 60-70 ihtimalle geri bırakacaksınız,en azından hayvan bir süre rahat eder,yok devam etmeye karar verirseniz;kısacık sürede barınaktan aldıgınız hayvana alısırsınız,seversiniz ve bırakmayı dusunmezsiniz.VE gerçek bir hayvansever olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 miyaw33 said: Veteriner hekimim,hekimlik yaptıgım süre boyunca 20-30 tane müşterimin 2-3 ay sonra(özellikle tatil zamanı) köpeklerinden kurtuldugunu görüp çok üzülmüştüm. Bence gidin barınaktan güzel bir yavru alın,nasıl olsa yüzde 60-70 ihtimalle geri bırakacaksınız,en azından hayvan bir süre rahat eder,yok devam etmeye karar verirseniz;kısacık sürede barınaktan aldıgınız hayvana alısırsınız,seversiniz ve bırakmayı dusunmezsiniz.VE gerçek bir hayvansever olursunuz. barınak olayı sizin gibi veteriner olsam çok mantıklı ama insan emin olamıyor geçmişinden,hani bakamassam durumu pek yok evim müstakil olduğundan beni pek zorlayabilicek durum yok ve ailede köpek istemeyen de yok yani ben dolaştıramassam annem falan dolaştırır,veteriner olduğunuzdan soruyorum 2 aylık köpeğe şu an hiç aşı yapılmamış nası bir aşı takvimi uygulanmalı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bi süre gazete kağıtlarıyla idare ediceksin tuvalet işini.Daha sonra biraz büyüyüp sokağa çıkıcak kıvama gelince çıkarmaya başlıycaksın.O anlar zaten.Benimde 9 yaşında golden retrieverım var ilk 1 yaşına kadar fazla haraketli oluyolar.(ki benimki koşarak halamın bacağını kırmıştı kafasıyla)Ondan sonra ortalıkta yatmak dışında pek bi aksiyonları yok. Ha buarada osuruktan nem kapan aman anam kızıyo babam kızıyo diyen bi tipsen veya sırf of ne karı kaldırırım bu köpekle diye köpek alıp 4-5 ay sonra başkasına verecek adamsan hiç alma köpeği.Tüyüde dökülür her hayvanda olduğu gibide iki süpürürsün veya temizlikçi gelmiyomu eve bukadar dert edilcek iş deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 eğer illa golden bakıcam dersen git barınaktan al 1 ayda köğeğin olur yavruluk hallerini eziyetlerini çekmene gerek kalmaz. hem o sevinir hem sen sevinirsin. Yavruyken pek tutamaz çişini o yüzden heryere gazete ser evde gün geçtikçe daralt alanı. Büyüdüğü zaman dışarı eder zaten yaşadığı yere pek etmez goldenlar tutar 1 gün bile tutar ama eziyet etme hayvana o şekilde. Tüy döker hergün tarasan bile döker mevsiminde hele kucağana bi atlar bütün üstün başın tüy olur. dişleri kaşındğı için ayaklarını paçalarını kucağına alınca ellerini ısırıcak oyucnak versende o yine sana gelicek her yeri kemiricek bunlar hep 0-12 aylık yani bebeklik eziyetleri. Yavru köpek çok cazip ama biraz aklın varsa git 1 yaşında felan barınaktan bir golden al dolu zaten heryer. 1-2 ay sonra aşık olursun hayvana oda sana olur. Yavruken alırsan barınağa verme ihtimalin çok yüksek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi zaten golden yahu cins köpek ne sıkıntı çıkarabilir neden çekiniyorsun onu anlamadım. küçük yaşta bişey alabilirsin. 1 yaşında falanda varmış yani. ama komşunun yavrusu falan dedin o zaman bilemeyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 İşte millet yavruların şirinliğine kaptırıo kendini bilmiolar ki aslında ne kadar şirret o yavrular :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi onu demiyorum, raistlin barınaktan almaya çekiniyor da onu sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Raistllin said: mokoko said: barınaktan al yok barınakla falan uğraşamam bilmediğim köpeği almam,zaten komşumun köpeği,annesi babasını biliyorum ve çok cüzzi bi miktar vericem 100 dolar gibi bi fiyat ve safkan golden için iyidir diye düşünüyorum,uzman tv'den falan tuvalet eğitimini falan araştırdım aşı olayını falan da araştırdım,ve geriye sadece tecrübe ederek yaşamak kalıyo sanırım,ama başıma gelicekleri bilen varsa tecrübeli olan arkadaşlardan ona göre hareket edeyim diye buraya yazdım Çok iyi fiyat karşim tebrik ederim inşallah bi sevdiğini de o fiyata alırlar bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar