Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Beni de al beraber izleyelim İldeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Şu thermo optic camo ları bi icad edemediler gitti yaa. Ne hayallerim var. Bir camo + bir light saber bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 camoları salla, siber vücutlar üretseler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 camo'ları yapmaya başladılar da oradaki kadar değil heh. ama evet siber vücutlar lazım önce. bir de insan-makine arabirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Braincase'ler gelsin, pseudo immortal olalım yeterli gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 major gibi orgyden orgyye koşalım herkes biseksüel olsun oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dünden hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Jim_E_Rustler said: Beni de al beraber izleyelim İldeniz. bir kaç haftaya yengen gidiyor SAC haftasonu yaparız toplanıp eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Hnng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 seriye özel manga, "sleepless eye" yayınlanmaya başlamış, çevirmeye başlayan grup. http://img1.ak.crunchyroll.com/i/spire4/5d58a94785d22eea8de6f4154cc196dd1363118505_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Jim_E_Rustler said: Braincase'ler gelsin, pseudo immortal olalım yeterli gayet. http://img846.imageshack.us/img846/1168/neverstarkedforthis.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 he never asked for this! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 ilk 8 dk: http://www.youtube.com/watch?v=ifjU1qEDbR4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Ooo benden önce koymalar. Radarıma girdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 shingeki no kyoujinden para yağarken bu kadar kötü karakter dizaynları nasıl yaptırıyorlar ya komple atıp sıfırdan 3 arise çekicek para kazandılar anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 çıkcaktı bu aralar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 raw düştü nete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 hadi bakalım düzgün bir grup çevirsin güzel kalitede, tuttum kendimi seyretmedim yukarıdakini tadı kaçmasın diye. 10 yıl bekledim, biraz daha beklerim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 raw dediğinizde meğer blu-ray'in kendi altyazısı varmış, öyle izledim. güzeldi, bence olmuş gayet. yapmışlar yani. politik entrikası da, bilim-kurgusu da yerinde, dengeli. o sac havasını verdi bölüm boyunca. :)-D seiyuu'lar korktuğum gibi rahatsız etmedi, çoğu eski seslerin biraz daha genç hallerini andırıyor hayli. motoko mesela olmuş, bir atsuko tanaka değil ama ama onun sesi biraz yaşlı kalırdı sanırım artık. müzikler maalesef bir sac değil ama gene ona benzemeye çalışılmış gibi. animasyon gayet iyi, dövüş koreografisi de güzel. cgi 1-2 sahne hariç hiç gözüme çarpmadı. karakter tasarımları motoko hariç bizim ana grupta daha mangaya yakın yapılmış gibi, bence sac daha iyiydi. gereksiz bir kaynağa dönüş olmuş. motoko'nun yeni tasarımı bence başarılı ama. keşke gene 26'lık seri olsaydı ama bunu da işte 12'likmiş gibi sayacağız artık 60x4'ten, napalım. tüm zamanların en büyük beklentisiyle seyrettiğim halde tatmin oldum ben. (tu) motoko'nun geçmişi değiştirmişler bunu, iyi mi kötü mü olmuş orasını daha düşünmem lazım ama sac'a prequel olmaktan çıkmış şu haliyle. 2nd gig'de anlatılan hikaye çok güzeldi ama bu da ilginç, nerd rage açmak istedim ama açamadım. pek işlenmeden bıraktılar gerçi ama ileride değinirler belki tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Kaede said: shingeki no kyoujinden para yağarken bu kadar kötü karakter dizaynları nasıl yaptırıyorlar ya komple atıp sıfırdan 3 arise çekicek para kazandılar anasını satim Lineartla oynayıp aynı tasarımı kullansalar yeterliydi. Major yine hadi iyi de geri kalanı ekibin çok karaktersiz geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Şimdi izledim hepsini, abi plot çok güzel olmuş yalnız. Pacing, art direction, hep çooook iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 evet cidden dediğin gibi, yüksek beklentilerimi karşılayan based prod ig'ye teşekkür ederim. hadi izleyin, daha bekletmeyin arkadaşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 dizi tarzinda degil mi bu ya? film mi yoksa? ben konsepti cok mu yanlis anladim? noluyor fjsdkfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 60'ar dk'lık 4 ova, ilki çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ha tamam, harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar