Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost in the Shell - Arise

Kaede

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
raw dediğinizde meğer blu-ray'in kendi altyazısı varmış, öyle izledim. güzeldi, bence olmuş gayet. yapmışlar yani. politik entrikası da, bilim-kurgusu da yerinde, dengeli. o sac havasını verdi bölüm boyunca. :)-D

seiyuu'lar korktuğum gibi rahatsız etmedi, çoğu eski seslerin biraz daha genç hallerini andırıyor hayli. motoko mesela olmuş, bir atsuko tanaka değil ama ama onun sesi biraz yaşlı kalırdı sanırım artık. müzikler maalesef bir sac değil ama gene ona benzemeye çalışılmış gibi. animasyon gayet iyi, dövüş koreografisi de güzel. cgi 1-2 sahne hariç hiç gözüme çarpmadı. karakter tasarımları motoko hariç bizim ana grupta daha mangaya yakın yapılmış gibi, bence sac daha iyiydi. gereksiz bir kaynağa dönüş olmuş. motoko'nun yeni tasarımı bence başarılı ama.

keşke gene 26'lık seri olsaydı ama bunu da işte 12'likmiş gibi sayacağız artık 60x4'ten, napalım. tüm zamanların en büyük beklentisiyle seyrettiğim halde tatmin oldum ben. (tu)

motoko'nun geçmişi

değiştirmişler bunu, iyi mi kötü mü olmuş orasını daha düşünmem lazım ama sac'a prequel olmaktan çıkmış şu haliyle. 2nd gig'de anlatılan hikaye çok güzeldi ama bu da ilginç, nerd rage açmak istedim ama açamadım. pek işlenmeden bıraktılar gerçi ama ileride değinirler belki tekrar.

Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

shingeki no kyoujinden para yağarken bu kadar kötü karakter dizaynları nasıl yaptırıyorlar ya

komple atıp sıfırdan 3 arise çekicek para kazandılar anasını satim

Lineartla oynayıp aynı tasarımı kullansalar yeterliydi. Major yine hadi iyi de geri kalanı ekibin çok karaktersiz geldi bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...