Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

android cihazlarda oynanacak oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya eski oyunlar var mı android'de.mesela ios da carmegaddon, crazy taxi vardı, android'de de gameboy color advenced yükleyip pokemon red oynuyordum.böyle bidliğiniz eskiden oynadığımız güzel oyunlar var mı?

ayrıca gameboy color advenced için oyun tavsiyeniz var mı?
Mesaj tarihi:
benjani said:

gameboy color advande, sega genesis, sega dreamcast, mame emulator leri yükledim, akıyorum.

aksiyon oyunu oynanmiyor ki ya dokunmatik ekran ile
tus lazim aga
basicaksin
Mesaj tarihi:
reampage said:

walking dead var mı androidde

Walking dead var geçen oynamıştım.
Linkini bulamadım çok kısa bişey 15 dk da bitiyo visual novel tarzı yapmışlar. Choices and consequences olayları var yine.

Ney!! warband çıkmış mı hani nerde. Tegra 4 dışında oynanmıyor mu?
Tüh cidden tegra 4 ve shield dışında yok. Belki ilerde custom patchle fln diğer gpular'da da oynanabilir. Hevesle bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
Oo aynen, Smash Hit güzel bayağı. 5 dakika denedikten sonra Premium aldım direkt. Mediocre işini iyi yapıyor gerçekten. Özellikle önceki oyunları Granny Smith, bu platformda oynadığım en iyi oyun. Fizik motoru da gayet başarılı.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

lumia 520 de 512mb ama asfalt8 yag gibi akiy

telefon hediye gelmeseydi alırdım kendime düzgün bi şey. nabalım bozulana kadar idare edicez asdfsfsfds.
Mesaj tarihi:
Wolas said:

Asphalt 8 paralıydı bedava olmuş indiriyom şuan :D

bilgisayardan emülatör ile oynamaya çalıştım onda bile kastı sdfsdfsdfdsf. ne kadar vasat telefon, bilgisayarım var lan benim.
Mesaj tarihi:
üniversitede okurken tek din tek devlet die kıcını yırtan bi hocam vardı micheal diye recepin karikatürünü yaptı diye sınır dışı ettiler garibimi
Mesaj tarihi:
Wolas said:

emiatore ile android oyunları pc de oynanabiliyormu oha anlatsana

oynanabilirlik rahat mı bilmiyorum ama buraya bakarak deneyebilirsin bi şeyler. http://forum.donanimhaber.com/m_59205403/tm.htm
  • Yeni Oluştur...