benjani Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 ya eski oyunlar var mı android'de.mesela ios da carmegaddon, crazy taxi vardı, android'de de gameboy color advenced yükleyip pokemon red oynuyordum.böyle bidliğiniz eskiden oynadığımız güzel oyunlar var mı? ayrıca gameboy color advenced için oyun tavsiyeniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 http://m.hotukdeals.com/freebies/sega-dreamcast-emulator-for-android-released-1841960 Sega emulatoru ücretsiz olmuş, baya guzel oyunlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Guzel bi yaris oyunu var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 gameboy color advande, sega genesis, sega dreamcast, mame emulator leri yükledim, akıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 beleş oyun söyleyin de oynayak ya telefonun nimetlerinden fayalanmıyoruz. bi kılaş of kılans o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 yokluktan temple run oynuyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 benjani said: gameboy color advande, sega genesis, sega dreamcast, mame emulator leri yükledim, akıyorum. aksiyon oyunu oynanmiyor ki ya dokunmatik ekran ile tus lazim aga basicaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 walking dead var mı androidde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 A.c.e Tomcat diye bisi buldum guzelede benziyoda seeder yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Nvidia shield ve tegra 4 cihazlar için mount and blade warband çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 reampage said: walking dead var mı androidde Walking dead var geçen oynamıştım. Linkini bulamadım çok kısa bişey 15 dk da bitiyo visual novel tarzı yapmışlar. Choices and consequences olayları var yine. Ney!! warband çıkmış mı hani nerde. Tegra 4 dışında oynanmıyor mu? Tüh cidden tegra 4 ve shield dışında yok. Belki ilerde custom patchle fln diğer gpular'da da oynanabilir. Hevesle bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mediocre.smashhit bayadır telefonda oyun oynamıyodum. iki gündür arada açıyorum. eylenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Oo aynen, Smash Hit güzel bayağı. 5 dakika denedikten sonra Premium aldım direkt. Mediocre işini iyi yapıyor gerçekten. Özellikle önceki oyunları Granny Smith, bu platformda oynadığım en iyi oyun. Fizik motoru da gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Telefon kaldırsa asphalt 8, real boxing oynacağım da yok abi kasıyor. İnsan utanır lan 512 mb ram koymaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 lumia 520 de 512mb ama asfalt8 yag gibi akiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Silphatos said: lumia 520 de 512mb ama asfalt8 yag gibi akiy telefon hediye gelmeseydi alırdım kendime düzgün bi şey. nabalım bozulana kadar idare edicez asdfsfsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Asphalt 8 paralıydı bedava olmuş indiriyom şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Wolas said: Asphalt 8 paralıydı bedava olmuş indiriyom şuan :D bilgisayardan emülatör ile oynamaya çalıştım onda bile kastı sdfsdfsdfdsf. ne kadar vasat telefon, bilgisayarım var lan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 emiatore ile android oyunları pc de oynanabiliyormu oha anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Threes güzelmiş tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Olm androt oyununu napcaksiniz pcde oyun mu kalmadi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 steam mobile gelse artık, hatta steam os ile beraber gelip tek devlet tek din takılsak kurtulsak bu zulümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 üniversitede okurken tek din tek devlet die kıcını yırtan bi hocam vardı micheal diye recepin karikatürünü yaptı diye sınır dışı ettiler garibimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Wolas said: emiatore ile android oyunları pc de oynanabiliyormu oha anlatsana oynanabilirlik rahat mı bilmiyorum ama buraya bakarak deneyebilirsin bi şeyler. http://forum.donanimhaber.com/m_59205403/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Mount&Blade: Warband Royal Revolt 2 Şu da güzel duruyor ama gamepad istiyormuş: Rochard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar