Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ihtiyacı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 bone gayet iyi birine benziyor ya sevilmeyecek bir yanını göremedim. nörd olduğu kesin ama sevimli bi nörd. nördlüğün de kötü bi yanı yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 en iyi nerd ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 lan adamı suriye'ye cihada mı gönderceksiniz ver gazı ver gazı. adam arıyorum topakı geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bone ne kadar nerd olsada, şurada taklit yapanların çoğundan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?20,3078244,page=1 as it's finest threadde yeterli materyal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 favorim Toplanacakmışız Kızılay'da Şu bilindik meydanda Eğlenecekmişiz oldukça Gezerim ben tey tey Dolaştık biz arkadaşlarla Dürüm yedim akşama Oo çok kararmış hava Gezerim ben tey tey Taksiye binsem aslında Bitmiş para cüzdanda Yürüyerek gitçez galiba Gezerim ben tey tey Tinerci gördüm yolda Sapladı bıçağı karnıma Yığıldım kaldım sokağa Gezerim ben tey tey İnsanlar toplandı başıma Polisi aradılar telefonla Bindirmek için ambulansa Gezerim ben tey tey Hastaneye geldi baba Vurdu tokatı kafama Bağırdı öfkeyle bana Gezerim ben tey tey Neden dolaşmışım dışarda Ne işim varmış orada Yaptığım iş çok saçma Gezerim ben tey tey "Ne yav" dedim babama "Yapma burada tantana İzin vermiştin sen bana" Gezerim ben tey tey Doktorlar girdi araya "Yapma şimdi bey amca İzin vermişsin oğlana" Gezerim ben tey tey Babam sinirlendi olaya "Doktorlar senden yana Şikayet etçem anana" Gezerim ben tey tey Yaşadığımız yer Ankara Kışın kar yağar burada Bonecrusher derler bana Gezerim ben tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bon u ben de seviyorum lan tabiki. benim mesajımın neresinden sevmediğim anlamını çıkardınız. ciddi ciddi yazar olarak arattığım oluyor ne yazmış ne konu açmış diye. seviyorum adamın paylaşımlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bone genel olarak kafa açıyor. ben pc başında takım elbise ile mesaj attığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Fin said: favorim Toplanacakmışız Kızılay'da Şu bilindik meydanda Eğlenecekmişiz oldukça Gezerim ben tey tey Dolaştık biz arkadaşlarla Dürüm yedim akşama Oo çok kararmış hava Gezerim ben tey tey Taksiye binsem aslında Bitmiş para cüzdanda Yürüyerek gitçez galiba Gezerim ben tey tey Tinerci gördüm yolda Sapladı bıçağı karnıma Yığıldım kaldım sokağa Gezerim ben tey tey İnsanlar toplandı başıma Polisi aradılar telefonla Bindirmek için ambulansa Gezerim ben tey tey Hastaneye geldi baba Vurdu tokatı kafama Bağırdı öfkeyle bana Gezerim ben tey tey Neden dolaşmışım dışarda Ne işim varmış orada Yaptığım iş çok saçma Gezerim ben tey tey "Ne yav" dedim babama "Yapma burada tantana İzin vermiştin sen bana" Gezerim ben tey tey Doktorlar girdi araya "Yapma şimdi bey amca İzin vermişsin oğlana" Gezerim ben tey tey Babam sinirlendi olaya "Doktorlar senden yana Şikayet etçem anana" Gezerim ben tey tey Yaşadığımız yer Ankara Kışın kar yağar burada Bonecrusher derler bana Gezerim ben tey tey bu gerçek mi ahahahhahahahhahahahhahahha sandalyeden düşüyodum gülerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 eet gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 vazgeçtim ya avm olayı daha güzeldi ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bone adına utandım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 avm en iyisi ya net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 onu da atın merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 http://inciswf.com/anambabam_all.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 -Deno- said: ahahaha 3 sayfa olmuş her zamanki gibi bone kendisi ile ilgili açılan bir topic'e hiçbir şey yazmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Çok garip bir adam gerçekten ya. İlgi çekmek için atmadığı takla, koymadığı video, yapmadığı değişik yorum olmayan adamın kendi hakkında konu açılınca süper star gibi yorum yapmamasına bayılıyorum. Alem adamsın bonec hadi yine ilgi kotanı doldurmaya yaklaştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ahuahdfsfgfdhfsghyfgdsdfasfsdfhjgkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Gez bakalım tey tey seni küçük afacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 said: No Lifer'ım, Çünkü birazdan çıkıp gene dolaşıcağım, gezecem. Onun yerine apartmanın basamaklarında oturup çekirdek çitlemeyeceğim. Adam efendi lan elleşmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bonec zengin yha, gerek yok böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 avm olayı neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 piti piti piti citi citi citi tipi tipi tipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bone iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar