Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazi amacli mekanik klavye

GERGE

Öne çıkan mesajlar

oyunu ıyı oynamakla ilgisi yok evet. ama suda bi gercek , wc3 ve sc2 de abı abstınmmı ben o upgrade'ı dediğimi hatırlamıyorum bu alte gectiğimden beri. hani olursa hızlıca gecersin hotkeylerden ama böle biraz yamuk basar parmağın emin olamazsın. öle ibşi yok.

ondan cok, bi dene bi kullan sole bi hafta, oha negzelmıs lan bu diyceksin, cünkü güze harbiden.
Sosyal ağlarda paylaş

ghosting ve register edebilmesi farklı kharon bi önceki sayfada ghosting demiş ama açıklamamış.

3 tuşa basarsın 2 sini algılar üçüncüyü başka bir tuş olarak algılar bu ghosting işte.

bu olmasın diye blocklar bazı keyboard combolarda kharonun dediği combolar misal artık orayı daha detaylı açıklar isterse
3.cü tuş basmıo algılanır.

key rollover varsa eğer kaç tuşa kadarsa o kadar tuş ne block olur ne ghosting olur. NKRO denilende tamamen prestij gibi bişi bizim keyboardumzuda her tuş agılar kardeşim demek işte keyboard bizden sorulur sdlkf.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim derdim duzgun sorulmus bi soruya "fps oyunlarinda egilmis olarak capraz strafe yaparken reload yapamiyorum QQ" seklinde verilmis cevabi duzeltmekti.

rollover , interface, driver limitleri, hw limitlerine falan girersek wiki yazmis olurum. gerenk yok sen yazmissin yeter B)-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...