Cuce Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 oyunu ıyı oynamakla ilgisi yok evet. ama suda bi gercek , wc3 ve sc2 de abı abstınmmı ben o upgrade'ı dediğimi hatırlamıyorum bu alte gectiğimden beri. hani olursa hızlıca gecersin hotkeylerden ama böle biraz yamuk basar parmağın emin olamazsın. öle ibşi yok. ondan cok, bi dene bi kullan sole bi hafta, oha negzelmıs lan bu diyceksin, cünkü güze harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 düşük güçle aktive olan bir mekanik klavye sana daha uzun kullanım süresi sunabilir misal. yahut feedbacki olan bir klavye sana daha hızlı yazı yazma imkanı verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 hah şunlarla gelin bana o değilde gökçen abi sen mekanik klavyeyle de typo yapmıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Selam, Kendimi ot gibi hissettim, CAPS+2Shift ile ben tek harf bile yazamadım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi sol kucuk parmakla shift ve caps arasina, sag kucuk parmakla diger shift e basinca geriye 8 parmak var gayet yazi yazabildigimiz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 8 parmak mı? abi sizin kaç parmağınız var? ben yıllardır 3+3 parmakla yaşıyorum.. bir de splinter usta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 okuduktan sonra bi ellerime baktim , kac taneydi lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 KHaRoN said: "normal klavyede 3 tusa kadar basinca gitleniyor" diye bisey yok. haklısın kitlenmiyor. 3 tuşa bastığında istisnasız her klavye gayet algılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 z x c kombosunun calismadigi 8 tane gaming klavye gosterebilirim. edit: hayir bide iddialar falan "istisnasiz" asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Macbook Air ile denedim simdi, 6 tusa kadar algiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 notebooklarda klavye ya ps/2 interface i ile, ya da dedike controller a matrix kablo ile girer. Tamamen farkli bi standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ghosting ve register edebilmesi farklı kharon bi önceki sayfada ghosting demiş ama açıklamamış. 3 tuşa basarsın 2 sini algılar üçüncüyü başka bir tuş olarak algılar bu ghosting işte. bu olmasın diye blocklar bazı keyboard combolarda kharonun dediği combolar misal artık orayı daha detaylı açıklar isterse 3.cü tuş basmıo algılanır. key rollover varsa eğer kaç tuşa kadarsa o kadar tuş ne block olur ne ghosting olur. NKRO denilende tamamen prestij gibi bişi bizim keyboardumzuda her tuş agılar kardeşim demek işte keyboard bizden sorulur sdlkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Benim derdim duzgun sorulmus bi soruya "fps oyunlarinda egilmis olarak capraz strafe yaparken reload yapamiyorum QQ" seklinde verilmis cevabi duzeltmekti. rollover , interface, driver limitleri, hw limitlerine falan girersek wiki yazmis olurum. gerenk yok sen yazmissin yeter B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Bi zengin şundan alsada incelesek içini açıp :p http://elitekeyboards.com/products.php?sub=topre_keyboards,rf104&pid=xf11t0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Selam, Len yazamadım derken klavyem tek harf bile basamadı demek istedim :P Bu arada o eski hantal IBM M serisi PS/2 klavyeler de bu tarz klavyelerden sayılıyor? Değerini bilmedik eğer öyleyse :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ABI değerini bilemedik derken eskiciye mi verdin yoksa :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 o eksi klavyeleri 50$ dan iteleyeiliyorsak ben bölgelerdeki eski klavyeleri 5 er liradan satın alayım o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Hepsini iteleyemioruz fakat rubber olmayan seri numarasına göre bulursanız bide temiz olursa 100 dolara kadar iteleme şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 her eski ibm i dede zannetmeyin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 zaten bence şimdi nasıl türkiyeye hep düşük kalite ürün yolandıysa o zamanlarda IBM bize düşük kalite ürün satmıştır hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 BabacumMostors said: o eksi klavyeleri 50$ dan iteleyeiliyorsak ben bölgelerdeki eski klavyeleri 5 er liradan satın alayım o zaman temiz olanı varsa net alırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 tanesini bedavadan aldıktan sonra sorun yok ahahsdf.. dur ben bi it ye sorayım eski ibm klavyeleri ne yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 bende alırım varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 benden de bi 35 lik calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Selam, IBM M diye geçiyorlar ve hepsi PS/2 olmayabiliyor, RJ45 olanlar var :P Ama işte aynı prensipte mi çalışıyorlar? İlla ki bulunur yani. Ulen ben uyandırdım sizi, ayıptır beni dışarıda bırakırsanız X( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar