Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 bazi hitap ya da kelimeleri bir kesim söylerde, baska bir kesim onlarla alay eder ya. bir de alay edenler icinde o kelime ya da hitabı kullanip tırnak icine alırlar ya.uf beynim yandı, gözlerim kör olmadan toparlayamayacagim sanirim. selam "genş"ler haftasonu sarkiniz: diye paylasim yapan bu adamin karakteri oturmamistir.yani o kullanilmasina alay edilen seyi kullanip aslinda komiklik icin ya diye tırnak icine alan adamdan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 sende haklısın tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 abi derinden etkilemiş olay seni. gel şöyle bi kenara oturalım. kim o basalım mı mekânı? yengeye mi yanlış yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 cok karısık yazmıssın bisey anlamadım ama sanırım sana katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 fistan akvaryum tuto ya bak ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 belki de acayip derecede sıkılan ama yanlış anlaşılmak istenilmeyen sıkıcı bir insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 said: selam "genş"ler haftasonu sarkiniz ağzını burnunu döverim o adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ya ornegi salladim ama tam dayaklık olmus evet yani anlamayanlar icin ornek cogaltayim ya da farkli bir açıdan; mesela ben burda "selam genşler" diyebilirim rahatca her hangi bi topicte. kullanilmasinda alay edilen biseyi paticikte tırnak icine almadan yazabilirim .cunku benim paticik karakterim oturmus anladın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 o ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 hayat sana güzel fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ağzınla iç ağzınla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 hala sigara içmiyosan ondandır bu normalden fazla tepki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 tepki, kizginlik , 2. 3. kisiler yok arkadaslar, beyin jimnastigi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 cibliğ cibliğ cibliğ ŞAK ŞAK ŞAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 patide iki gunduır neden cumleler beyin yakmak uzerine kuruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 fistoşum naptılar sana uyy uyyy balatalar da yanmış. şefkat gösterin bu çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 senko said: cibliğ cibliğ cibliğ ŞAK ŞAK ŞAK ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 fistanın devreleri yakmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 senko said: cibliğ cibliğ cibliğ ŞAK ŞAK ŞAK ahahahahhahaahahaa bunu açtım mı kitleniyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 uzakdoguda beyin virusu mu kaptin abi, bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 gerçekse insanlar sana sahte geliyor, sıkılıyor aptalca buluyorsun, mutsuzsun, başka bir yaşa.... şakaysa fikibok çükübik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 tırnak, abuse edilen kelimelerin orjinal cümle içindeki hallerini kabul etme/anlama; ancak hitap edilen güruhtaki kullanım amacına iğneleyici vurgu yapmak için var. "türban" "komünist" "gençler" zaten anlatılan insan tipi anladığım kadarıyla kelimeyi bile düzgün yazmıyor dövebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ha ben kelimeyi tırnak kullanmadan abuse edeni de döverdim o ayrı. genş ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 işten çıkarken ** günü yağ gibi bişey olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 anladım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar