Feamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 adam diyor ki, bir erkek olarak eşini tatmin etmek zorundasın, kadınsan da bacaklarını açıp yatmam lazım diyor, dünya zevklerinin en başında gelen bir şeydir diyor niye bir biriniz tatmin etmeyip, başkalarında tatmin arıyorsunuz diyor, kadınlık ve kocalık müessesinin asli görevidir bu diyor, eğer kadın veya erkek bu görevi yerine getiremiyorsa boşana bilirsiniz, daha iyi olur diyor. öküz gibi değil, nitelikli sevişin diyor şimdi hal böyle iken gırgır için dalga geçilebilir ama koca koca profların falan eşekli fantaziler üretmesini anlamıyorum, zira görücü usulü evliliklerin yaygın olduğu türkiyenin en büyük sorunu çiftlerin aralarında cinsel ilişkinin sağlıklı yürümemesi ve tatmin sorunları yaşan kadın ve erkek sürüleri... her ne kadar tasvip etmesem de ota boka "günah" yaftası yapıştırmak çok etkili bir uzaklaştırma yöntemi olduğu aşikar, ve "sevap" diyerek evli çiftlere daha sağlıklı bir cinsel yaşama özendirmek bence toplum olarak bir çok sorunumuzu ortadan kaldırabilir. sonra rütük çıkıp diyor 5,30 dk sevişme olmaz çok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yoo aslında doğru, şöyle ki, incile felan baktığın zaman Hz. yusuf muydu neydi, birisi için eşiyle zina yapıyor ibaresi kullanılıyor. Zina olayı fiilen sex değil, kalben aşık olmadığın sevmediğin bir insanla yaptığın sex e deniyor zaten. bizim yeto toplum bunu alıp tek eşli evliliğe çevirmiş. hem insan doğasına aykırı hem dinen saçma hem gönlen saçma. Halbuki evlenmek ve boşanmak, dinen ne kadar kolay. Rahat, nie? e çünkü tek eşli olmak, aynı eşle 231131221412 yaşamak salakça bi dayatma. Ama tabi günümüze uyarladığında bi mecburiyet, kredi borcudur, işte stabil hayattır vs yüzünden. Aşıkken sevişmek kadar fenafillaha ulaştırabilen bişi var mı yahu, tam anlamıyla kalbini açıosun işte. Ruhen uçuosun panpa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 sene 2013 hala organize dinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 insallah sevaptır ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 sagimda solumda kible aramam hem kibledir hem kabedir yar bana bana http://www.youtube.com/watch?v=aUwMvuK8_DY :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Biz ikisinide yapamıyoruz biz napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Hastayım ha ota boka sevap denmesine, bildiğin sevişiyosun abi bunun nası bi sevabı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 off neyse detaya inecektim de vazgeçtim banlanırım neyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Kaliko said: Ayrica anal seks yaparsak ne kadar sevaba gireriz? hak yolu only Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Eşinle yani helalinle sevişmek helal geri kalan hepsi zinaya giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Ulgio said: Hastayım ha ota boka sevap denmesine, bildiğin sevişiyosun abi bunun nası bi sevabı olur? sevabı, karını/kocanı mutlu ederek kazanıyorsun, dediğim gibi sevap denmesi biraz abest ama insanları özendirmek lazım, zira bildiğiniz gibi insanımız hiç anlamıyor bu işlerden ve anneden de kıza geçiyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Abi kendi içinde paradoks var. Yeterli seks kültürü olmadan zaten ilk seviştiğin kişiyle müthiş bi tatmin yaşaman mümkün değil.Ha bu konuda bilgin vardır yapmasan bile, biliyorsundur falan o zaman belki. Bizde seks kültürünü geçtim bilgi falanda yok ki kadınlarda.Çoğunluk için konuşuyorum. Niye erkeğin görevi mutlu etmek onu anlamıyorum,sonuçta bu işteş bi eylem iki tarafta birbirini mutlu edecek o şekilde davranacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 he abi yeterli sevişme kültürü yok,1400 senedir bu dine inananlar ot gibi sevişmeden sex yapıyorlar.ne kadar kesin hükümlüsünüz arkadaş,yani kafa yapınız şu aracın sağlamlığı kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Suark said: Halbuki evlenmek ve boşanmak, dinen ne kadar kolay. Rahat, nie? e çünkü tek eşli olmak, aynı eşle 231131221412 yaşamak salakça bi dayatma. Ama tabi günümüze uyarladığında bi mecburiyet, kredi borcudur, işte stabil hayattır vs yüzünden. Analatmak istediğinden alakasız tartışma yaratma çabası gibi duracak ama, yazında bold yer erkek için kolay sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 @Ulgio adamı savunmak gibi algılanmasın ama kadında görevi diyor ve özellikle kadınlara sesleniyordu. @Cipetpet genellemeyi sen yapıyorsun, ama sende biliyorsun öyle olduğunu zira o kaza sahnesi bile buna kanıt olabilir tatmin olamayan karı kocaların topluma olası etkilerini, daha önceki bir konuda dilim döndüğünce kendi gözlemlerimi de katarak değinmeye çalışmıştım, http://forum.paticik.com/read.php?13,6473446,6473446#msg-6473446 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Musluman sayisinda inanilmaz artis, sok sok sok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar