arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bitse de gitsek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Aynisini dusundum ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bu sezon niye böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Güzel dizi bence hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 dizimagda yeni bölüm pazartesi gözükmüyo. yok mu yarın? imdbye bakmaya üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 kasıma kadar ertelendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Eylül ayı çılgın atıyormuş lan: http://i.imgur.com/YMhmrw2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 yarın yok mu yeni bölüm yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 bi hafta ara var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi dizinin bu sezonu nasil bir failse, dizinin konusunu bulamadim :D bolum sonu haric gene bayik. ne kotu bir sezon bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 zorla cektirmisler bu sezonu belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 zorla değilde çok aceleye getirmişler gibi. Owww! Owww! Owww! Hanna'nın her yerde resmi var. Herkes biliyor. İnsan bi saçının rengini değiştirir. Bi gözlük takar, türban takar, hiç olmadı bırak hastaneye git. Dexter/ Debra gelip alsın. Böyle hikayeyi ilerletmek için karakterleri mallaştırmaları çok kötü ya. Aynı şekilde Walking Dead gibin çocuğun salaklığı yüzünden her şey yapmaları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 senaristler çok kararsız. durmadan dexter için aile bulup vazgeçiyorlar. olan o aile fertlerine oluyor tabiki habire ölüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yeni bölümün fragmanı epey iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Bu kizda ölürse Dexter yeter lsn diyip herkesi kesecek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ne kadar saçma bir diziye döndü lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 joey yalan rüzgarına çevirdi ya diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ZaugnaKhaldun said: Eylül ayı çılgın atıyormuş lan: http://i.imgur.com/YMhmrw2.jpg panpa moral bozmak gibi olmasın da şimdi o listeye bakıyorum breaking bad komple bitiyor newsroom sezon bitiyor dexter ağır patato + komple bitiyor e homeland de ay sonu, sayılmaz bir boardwalk empire var yani sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Vaziyet kötü ya, six feet under'ı bitirmemiştim ona başlarım belki; bir de shield yarım kaldı onu bitirirm Ha Hannibal var bir de, daha başlamadım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Hannibal herseyden iyi Bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Sorun Breaking Bad finalinden sonra dizileri geçtim hayattan zevk almanın zorlaşacak olması :P The Shield sezonlar ilerledikçe saç baş yolduruyor. Sonu çok iyi gerçi. İzlemediysen Hell on Wheels'e bak. AMC dizisi. Şu an S3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 ahaha dizi RESMEN 3. sinif 'dublajli' turk tv'lerinde yayinlanan yabanci dizilere dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 11 debra gene aynı yerden vuruldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 hannay mckay girmeyecekti bu diziye hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 gene ne yaptı sarı karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar