Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiye-Ukrayna

-Nae

Öne çıkan mesajlar

polisten bi kaç cop yersin en fazla başka bişi olmaz :)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm

[Bu mesaj Holyman tarafından 11 Kasım 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Su durumda Hakanin oynamamasi bencede dogru fakat ersun hoca takımı yanlıs taktıkle oynatıor yani kanat bindirmeleri doldur bosaltlarla oynuoruz.Gobekten prese dayalı bir futbol oynansa zaten teknigi yuksek oyuncularımız mevcut ayni zamanda da hızlılarda [ tuncay,serhat,nihat,emre,okan] vs vs
bunlara ragmen yine kanatlardan oynicaksak,Hakanın olusu bile nihattan emrede okandan daha ii kafa vurur die dusunuorum.[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan her türlü olmalı bence adam çıkıp delikanlı gibi kouşuyor, delikanlı gibi susuyor. Ersun Yanal arkadaşımın dayısıdır, bunu öğrenmeden önce de çok sevdiğim bir teknik direktördü. Ama TR milli takımda yaptığı yanlışlar beni kendisinden iyice soğuttu bence zararın neresinden dönse kardır ben bir maçta ceza sahası içinde forvet göremiyorsam Hakan'ın zamanı bitmemiş demektir.[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds!
Sosyal ağlarda paylaş

1 aydır sahadan maç izleyen hakanı mı alsın yani bu mudur?

Beyler biraz gs bayrağını çıkarıverin üzerinizden milli maç yorumlarında bukadar formsuz adamı alsa ne işe yarar kendi takımında son 1 aydır ne etmişde bu adamı kadroya alacak? Dahası Hakan 2006 da sahada olmayacak. Günü kurtarmak yerine geleceği garantiye almaya çalışıyor ersun yanal bence en doğrusu da bu.

Ukrayna yı da yeneriz diye düşünüyorum hatta net bir skor bile alırız.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Bence artık hakan oynamasın ben çocukkende o oynuyordu şimdi deo oynuyo. Yeni yetenekleri değerlendirmek bence daha mantıklı. Tabi hakansız biz takımın oyun kurgusu neden hala ortalara dayalıdır onu anlayamadım. belki debenim izlediğim maçlarda öyle rastgelmişdir.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Sosyal ağlarda paylaş

hakanın kadroya alınmaması konusunda önceki maçta da ersun yanal'ın görüşünü savunmuştum. ve o zaman galatasarayda yararlı işler yapıyodu. şimdi bi de iyice formdan düştü. sırf gönlü olsun diye de böyle önemli maçta kadroya alınmaz. alınmadığı da iyi olmuş. hakan şükür belki aşırı derecede formda olsa ve türkiyenin de hücumda çok önemli bi santrfor eksiği olsa belki fikrim biraz değişirdi de öyle bi durum yok en azından şu an için[signature][hline]kender on the roof
Sosyal ağlarda paylaş

ersun yanal ilk seferde h.şükür'ü kadroya almayarak zaten moral olarak içine etti hakan'ın,o moralsizlik üstüne oruçta gelince form düşüklüğü doğal bence e.yanal başta çok büyük hata yaptı hakan'sız bi milli takım olamaz,şu anda hakan'ın yerini doldurabilecek bi forvet yok bu da gerçek ama e.yanal işte,ukrayna maçınıda alacağımızı hiç zannetmiyorum inşallah alırız ama çok zor..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...