goldbären Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 piyango isabet ederse tabi ki bir kısmını hayır ve yardım kuruluşlarına bağışlayacağım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 500 mf ile tek runda, act3de 3 legendary dusurdum ben dun ama ise pek yaramiyorlar. Loot serverina bagli olay iste. Sansli kategorisindeysen duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Zamaninda birkac geek las vegastaki blackjack makinelerinin randomization algoritmasini cozup deli para yapmislardi, biz de su drop algoritmasini bir cozsek keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Yeni patch için temenniler..... http://www.diablofans.com/topic/92276-patch-109-preview-a-dream/ Şöyle bir komunitesi olan oyunu b.k etmeyi başarabildi ya blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 mis gibi oynıyorum ben,bi 10 yıl oynarım rahat bazen sıkıyor ara veriyorum yine başlıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Her ne kadar laf etsek de hala ileriye gitme şansı yüksek Diablo 3'ün. Ölmüş değil bence oyun hala. Aylardır elimi sürmüyorum ama yeni şeyler gelse, biraz içerik düzelse falan oynarım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 oyun öldü, reslenmesin diye cesedini tuz döküp yaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Tori said: Yeni patch için temenniler..... http://www.diablofans.com/topic/92276-patch-109-preview-a-dream/ Şöyle bir komunitesi olan oyunu b.k etmeyi başarabildi ya blizzard. Gerçek sandım.Heyecanla official siteye gittim.Hüsran oldu.Böyle bi olaylar yapsalar Diablo IV olur.Bunun patch olarak yayınlasalar nereden baksan oyunu yeniden yazmaya denk.Gnome 2 den gnome 3 e geçiş gibi.5 ay oldu oyuna elimi sürmemişim. X( Diablo 1 deki gibi diablo kal vas* atsa keşke. *Kal Vas Flam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar