Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 gelmedi daha patch onu nasıl başardın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Amerika'da gelmiş sadece şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Gold için 0.25 barajını kaldırmışlar. En az 1 euro olduğu sürece istediğiniz miktarı satabiliyorsunuz. Daha da gold falan satılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 demonic essence ı nasıl kullanacaz bilen varmı? 6 tane oldu kaç olması lazım amulet için acaba. Edit: sanırım essence lar yeni recipe larda kullanılıyormuş pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yeni patch geldimi ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Evet geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Kokopalli said: Gold için 0.25 barajını kaldırmışlar. En az 1 euro olduğu sürece istediğiniz miktarı satabiliyorsunuz. Daha da gold falan satılmaz. düşer fiyat bayağı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 tam da bot işine girecekken fuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Offf çok nefis oldu lan monk legendary çingene outfite dye basabilince, buffı da dayadılar zaten, sevindirik oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 tam ilk gün vurgunu yapacaz ah kayıp. planları erkenden düşürüp aceleci zenginlere ittirmeye kasıyodum. elimde kalacak şimdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ah ın kapalı oluşu senin gibi uyanıkları aradan çıkarıp piyasanın biraz durulmasını dengeye gelmesini beklemek olabilir mi acaba hımmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Abi AH literally öldü zaten şu patchle, ahnin ölüm fermanıydı patch notes. -Goldun hiçbir değeri kalmadı gibi birşey şu yeni caplerle. -Bu istediğiniz bir statı kesin olarak max rollayan yeni chest/bracer/shoulder/gloveların hepsi boa, ahde satılamıyor. -Diablo3'ün wall streeti amulet piyasası da gg yeni çıkan craft amulet ile. Çünkü en yüksek amulet level 62yken craftla yapılan level 63. Ayı gibi roller linkliyor millet trade'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 iyice wow oldu desene d3 böylece gelsin boa itemlar, ne alaka lan diabloda boa item !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yakında heirloom falanda gelir kesin millet her charı maxlasın diye yaparlar ahanda yazdım burya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 goldbären said: tam ilk gün vurgunu yapacaz ah kayıp. planları erkenden düşürüp aceleci zenginlere ittirmeye kasıyodum. elimde kalacak şimdi sdfs ben öğle 12 gibi baktığımda recipeler (amulet hariç) max 100k gold tutarındaydı. hatta sadece 1 tanesi 100k olabilir çünkü çoğunu (int olanlar) 15-30k arasına satın aldım diye hatırlıyorum. amulet recipelerse str = 1.5m, int= 700k, dex=900k, vita=150k civarlarındaydı. mp8 de 10 run fln yapmışımdır ancak sadece 1 tane dex omuz recipe düştü. sonra 2 arkadaş mp4 ghom run yaptık, 1 int amu, 1 vita amu düştü elemanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 goldbarena bakmayın siz köylü kurnazı sanıyo kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 çok lag var ya. benden mi kaynaklı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Yok ya herkes şikayetçi bugün lagdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Sparkcaster said: goldbarena bakmayın siz köylü kurnazı sanıyo kendini ahah hakikaten bi uyanık kendim sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Sabah itibari ilen str shoulder recipe 5m, bunun dex lisi 100k. Adaletin bu mu dünya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Hotfix: The Archon Spaulders of Strength recipe can now drop in the game Bundan dolayı o, akşama kadar düşer fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 e ingame düşemiyorduysa adamlar nasıl düşürdü diye bir ufak mndfck yaşadım ama iyi düşsün tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ilk düşüren koymuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 belki demonic essence para yapabilir/mi? fiyatı nedir şu anda?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bind on Account onlar, hotfix sonrası satılamaz hale geldiler (normalde de satılamıyordu ancak yere atılabiliyordu, bunu fixlediler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar