Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yahu tabii ki abi bence de. hayır yani adamlar sadece "pvp yok" sesini kesmek için "pvp gibimsi" birşey koymuşlar. patch note larda bile bildiğin "kendinizi eğleyin diye koyduk" demişler. aaah blizzard ah. yeni cash cowları beklenenden iyi iş yaptı ama gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Blizzard hem usturuplu bir pvp içn uğraşmıyor hemde neden insanların oyunda tutmaya çalışıyolar.Benim anlamadığım düzgün bir pvp olmadıktan sonra insanlar neden oynasınki bu oyunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Şu ana kadar niye oynadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 pvp gelecek diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 wowda falan bulamazsın, server seçerken 1 kez olsun karşılaşabiliyorlar o terimle. ama diabloda "pvp mi? o da ne?" diyecek insanlar bulunabileceğinden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 aynen öyle. sadece pvp bekleyerek oynamıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yoo ben sadece pvp bekleyerek oynamıştım. Bu nedenle de oyuna elimi sürmeyeli de çok oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 abi diyabloyu wowla mı karıştırıyosunuz hala gözünüzü seviyim, amaçsızdı her zaman , vakit geçirmece idi 1de de 2de de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 DİABLO ÇOK RERÖRÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 diabloyu degisik algilayanlar hala var forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Aceace said: Yoo ben sadece pvp bekleyerek oynamıştım. Bu nedenle de oyuna elimi sürmeyeli de çok oldu. abi genel çogunluk pvp bekliyor diyebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Vaktiğim olmadığı için PTR ile uğraşmadım ama bi kaç video izledim öyle pek one shot değil ama ya. Yani videolarda öyle gözüküyor. Haa uzun soluklu fight olmuyor kabul ama yani diablo ayarında bence pvp. d2'de de zaten aşağı yukarı bu ayarda diye hatırlıyorum. Mesela barbar dibine girdimi berserk ile 2 tane vurur falan :) Ama şu dh'nin clockwerk taramalı tüfeği gibi olan skilli harbiden lanet bişeymiş. videoyu izlerken bile ifrit oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 arkadaş diablo 2 de çok hatırlıyorum ben pvp için item kastığımı. haa diablo 2 de bile en azından kulak düşerdi. o bile eğlenceliydi. bana sakın diabloda "pvp hiç bir şeydir" demeyin abi. çok çok önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Dworgian said: Aceace said: Yoo ben sadece pvp bekleyerek oynamıştım. Bu nedenle de oyuna elimi sürmeyeli de çok oldu. abi genel çogunluk pvp bekliyor diyebilir misiniz? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 bi de abi diablo 2 yi oynadığımız senelerle, şimdiki seneleri birbirine karıştırmayın. pvp nin ne olduğunu, ne olabileceğini bilmiyorduk o zamanlar. wow, aion, vb... çok geliştirdi pvp anlayışını insanlarda. diablo 1 de oynadım 2 yi de. hatta 2 yi çok fazla oynadım. ama diablo'da pvp hep böyleydi demek biraz fanboyluğa giriyor. çünkü geliştirilebilecek bir sistem heriflerin kaba etlerini yaymasından geliştirilemiyor. ve insanlar diablo 2de de öyleydi diye savunabiliyor. he biliyorum öyle olduğunu d2de de. ama ne var abi biraz geliştirilse? e aynı grafikleri verselerdi bize sistemi değiştirselerdi sadece. ne var lan diablo serisinde hep öyleydi diye. LAN KULAK DÜŞSÜN BARİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 String of ears var yellow textle referans yapan! http://www.d3itemsale.com/upload/d3itempic/20120802/String-of-Ears-120802161611.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 aquila said: Dworgian said: Aceace said: Yoo ben sadece pvp bekleyerek oynamıştım. Bu nedenle de oyuna elimi sürmeyeli de çok oldu. abi genel çogunluk pvp bekliyor diyebilir misiniz? evet. lütfen bu konuda istatistiki veri paylaşın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 anket ekleyelim. pati içi istatistik tutalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 cıks olmaz. gerçekten merak ettim kesin vardır böyle genel anket yapmış bir d3 sitesi. oradan link verilse bile olur. edit; sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Yapalım anketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Act3den 4'e geçince nv stacklerı resetlenmiyecekmiş, iskatudan başlayarak bütün bosslar 2şer yellow guarenteed düşürecekmiş falan. Sonunda act4 yapmak için bir neden doğdu. Bloglardan birinde "gizlenmiş increased drop rate" diye birşeyden bahsediyordu devler. İşte mesela phase beastin yellow/legendary düşürme ihtimali dandik skeletonunkinden bilmemkaç kat fazlaymış, bu yüzden act4ün bilinmedik hikmetleri varmış loot açısından falan. Bir tyraels might + maximus + hierophants seal alıp denemek lazım, %50 falan ekstra damage, 200k dpse +100k dps mi ekler, abov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 o zaman farm route değişir bayağı. ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 mastere said: Blizzard hem usturuplu bir pvp içn uğraşmıyor hemde neden insanların oyunda tutmaya çalışıyolar.Benim anlamadığım düzgün bir pvp olmadıktan sonra insanlar neden oynasınki bu oyunu ? Foruma epeydir bakmıyordum ama bu msg görünce şok oldum meğersem diablo pvp oyunuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 craft amuletler hayvan gibi çıkıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar