GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Baştan sonra okuma sırası nedir beyler? Daha önce sıralamayı pek takmadan okumuştum şimdi eksik kitapları sipariş edip en baştan okumak istiyorum tişikkirler.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 chronicles legends sonra brothers okuyabşlirsin gerisi hep ara kitap zaten
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Sonbahar kis ilkbahar Sonra ruhdoveni Majere kardesler serisi Sonra su tanri olma cabasi olan seri ( unuttum adini) İkinci nesil Yaz Takilinir oyle Yazdan sonra dhamon mina( miydi amber li seri iste) Onlar da guzel sayilir İkinci nesile kadar olan kisimda da bi ton filler var ikinci nesil'i okumadan once o fillerlar da okunabilir guzel bi cogu ozellikle sonbahardan onceki backgroundu veren kitaplari Ha bi de ejderan kurallari mi ne ( kang'in alayi serisi galiba) o da basariliydi (zaman yolculugu olanlarini yani legendsdi galiba ( ikizlerin savasi kitabini barindiran seri)) Edit: Bonepartin dedigi gibi iste ama bence ruhdoveni ve majeteleri legendsdan once oku
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 war of souls da hos, minadan once okunacak o da.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Sonbaha Kış İlkbahar İkizler 3lemesi Başlangıçlar Tanışmalar Kesişen Yollar 1. Kitap okuduklarım bunlar ruh döveni 2 kitap mı? ruh döveni + yaz bunları sipariş edeyim ilk önce o zaman
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ruhdöveni en efsane kitaplardan biridir
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Bide şöyle bi sıralama gördüm şimdi ; http://www.kayiprihtim.org/portal/kitaplar/ejderha-mizragi-serisi/ejderha-mizragi-okuma-rehberi/
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Okuduğun kitaplara bakınca en güzel seçim Ruhdöveni olarak duruyor. O dönemle ilgili özellikle merak ettiğin bir karakter falan varsa onların kendi kitaplarını da araya sıkıştırabilirsin. Bunlardan sonra mevsimleri bağlamak için Yaz'ı okuman lazım. Eğer ilgini çekerse Amber serisi falan geliyor ondan sonra. Pek gerekli değiller ama olabilir yani. Lord Soth'un ravenloftta(böyle mi yazılıyordu ya?) geçen iki kitabı da ilginçtir bence.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 yazdan önce ikinci nesil tavsiye ediyorum ama karakterleri tanımak açısından
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 GodBlessStoya said: Bide şöyle bi sıralama gördüm şimdi ; http://www.kayiprihtim.org/portal/kitaplar/ejderha-mizragi-serisi/ejderha-mizragi-okuma-rehberi/ üstteki liste iyi sadece ben bunları daha önce okumayı tavsiye ederim Raistlin Tarihçeleri - Ruhdöveni - Silah Kardeşliği Başlangıçlar Serisi - Karanlık ve Işık - Kenderyurdu - Majere Kardeşler Tanışmalar Serisi - Eş Ruhlar - Yol Tutkusu - Kara Yürek - Yemin ve Ölçü Kayıp Efsaneler Serisi - Vinas Solamnus - Fistandantilus Yeniden Doğuş efsaneler üçlemesine geçmeden önce okunması çok güzel olur
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Eyvallah (y) raistlin tarihçeleri kayıp efsaneler yaz alevi şu 5liyi alayım o zaman ben 10 güne biter zaten :)
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 yaz dan önce 2. nesil kayıp efsanelerin ilkini okudum sadece ilkbahar kış arasındaki boşlugu dolduruyo çekici nası aldıkları filan o kadar da gerekli değil aslında bence ha okuması keyifli o ayrı
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Bunlari bitirdikten sonra Olum Kapisi Serisi'ne gec. O da Weis & Hickman'in ve DL'den daha iyi dense yeridir.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 aslında tüm DL yi tamamlamayı düşünüyorum sonra yarım bıraktığım büyücüyü bitirip gediksavaşları ardındanı bitiricem
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 dl le hiç zaman kaybetme, ne gerek var, frp 101 o. Sen gedik savaşlarından devam et.
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 GodBlessStoya said: aslında tüm DL yi tamamlamayı düşünüyorum sonra yarım bıraktığım büyücüyü bitirip gediksavaşları ardındanı bitiricem Diger yazarlarin kitaplarina bulasmana gerek yok hic, baya boslar. Raistlin'i anlatmasina ragmen Hourglass Mage de baya dandik. Belki bi Kara Dalamar okunur aralarindan.
geekfart Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 http://bilgerakun.blogspot.com/p/turkce-kaynaklar.html belki okuma listesi değil ama türkçe basımları basım tarihlerine göre listeledim burada arkadaşlar. umarım işinize yarar.
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 vay be... lisedeyken bu seriden bir günde bir kitap bitirmiştim.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 di said: GodBlessStoya said: aslında tüm DL yi tamamlamayı düşünüyorum sonra yarım bıraktığım büyücüyü bitirip gediksavaşları ardındanı bitiricem Diger yazarlarin kitaplarina bulasmana gerek yok hic, baya boslar. Raistlin'i anlatmasina ragmen Hourglass Mage de baya dandik. Belki bi Kara Dalamar okunur aralarindan. Büyücünün 1. kitabını bitirip 2. yi yarıda bırakmıştım oldukça güzeldi aslında. David Edding belgariad+malloryon 2şer kere bitirdim epey güzeldi. Ejderha mızrağı da güzel :) Şimdi karaelf üçlemesine başladım. bu bitince büyücüye devam edicem, drizzt efsanesine baktım 13 kitap mı ne abov dedim belki ona başlarım çok sonra
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Baska yazarlar derken, DL serisinde Weis ve Hickman harici yazarlarin kitaplarina bulasma anlaminda dedim ben onu. DL disinda bisey okuma demek istemedim yani. =)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Hala DL kitabı çıkıyor mu? Ana hikayedeki karakterlere Summer Flame'den sonra neler oldu? Var mı özel mesajdan ya da spoilerdan yazacak bir babayiğit?
Öne çıkan mesajlar