Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Doğru Mu Yaptım ?

presentxy

Öne çıkan mesajlar

Laorx said:

ilerde kavgalar daha sert oluyo, o yüzden her kavgaya gir girebildiğin kadar.

Bıçak saplama, şişe mişe kırma yok lisede, rahatsınız yemin ederim. 2 gömlek yırt, yumruk salla, kapıcı tekmesi at, kızlar çığlık atsın. özledim valla.

yok kalsın gerektiğinde ne yapacağımı bilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

presentxy said:

fenn said:

Onu bunu boşver şu anda telinde kaç tane kız numarası var, kaç tanesiyle sevgili olabilirsin gibi olaylara kafa yor. Kavga ilkokulda kaldı. Tabi derslerini ve sorumluluğunu aksatmadan

fenn felsefen iyi kız larda problem yok kavga bela pis işler hayatına yazık gerektiği yerde en son çarede yapacaksın.

Merak etme en son çare kavga seni bulur. Böyle gideyim mi gitmeyeyim mi tarzında kavgaları salla
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

presentxy said:

fenn said:

Onu bunu boşver şu anda telinde kaç tane kız numarası var, kaç tanesiyle sevgili olabilirsin gibi olaylara kafa yor. Kavga ilkokulda kaldı. Tabi derslerini ve sorumluluğunu aksatmadan

fenn felsefen iyi kız larda problem yok kavga bela pis işler hayatına yazık gerektiği yerde en son çarede yapacaksın.

Merak etme en son çare kavga seni bulur. Böyle gideyim mi gitmeyeyim mi tarzında kavgaları salla

en son çare kavga seni bulur dediğin ??
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Lisede bir kere kavga etmedim ben. En yakin arkadaslarim bile kavga olacaginca kavga edecegiz, sen gelme istersen derlerdi. Hayatimda bir kere bile kavga etmedim aslinda ben, sadece 9-10 yasindayken kiz kardesimi aglatan bir cocugu dovmustum, bir onu hatirliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

Bizim zamanimizda kavgaci bebelere degil, efendi abilere agir takiliyor derdik, tey tey.

sen kimin ne olduğunu biliyomusunda konusuyosun abi ler her zaman abidir benim hakkımda bir şey bildğin yok kalkmış oturduğun yerden ahkam kesiyon kimsenin bi modda takıldığı yok ağırlık efendiliktir yorum yapmadan önce kafandaki kalıntıları kaldır birini tanı ondan sonra konus.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...