dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 liselisin. hepsi geçicek lise kelimesinden sonrasını okumadım. arada arkadaşlar ilkokul falan da yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 liseli olmayali 9 sene olmus yaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 patatespresi said: dust kuruyorum panpa. panpa assault eskidir ama iyidir dust dan sonra atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Liseli olmayalı 8 sene olmuş. VAYBEA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Laorx said: ilerde kavgalar daha sert oluyo, o yüzden her kavgaya gir girebildiğin kadar. Bıçak saplama, şişe mişe kırma yok lisede, rahatsınız yemin ederim. 2 gömlek yırt, yumruk salla, kapıcı tekmesi at, kızlar çığlık atsın. özledim valla. yok kalsın gerektiğinde ne yapacağımı bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 genc adamsın olur böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Robert_Poche said: genc adamsın olur böyle şeyler Allah kötüsünden korusun bela kavga bitmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 presentxy said: fenn said: Onu bunu boşver şu anda telinde kaç tane kız numarası var, kaç tanesiyle sevgili olabilirsin gibi olaylara kafa yor. Kavga ilkokulda kaldı. Tabi derslerini ve sorumluluğunu aksatmadan fenn felsefen iyi kız larda problem yok kavga bela pis işler hayatına yazık gerektiği yerde en son çarede yapacaksın. Merak etme en son çare kavga seni bulur. Böyle gideyim mi gitmeyeyim mi tarzında kavgaları salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Bu arada liseli olmayalı 10. senem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 fenn said: presentxy said: fenn said: Onu bunu boşver şu anda telinde kaç tane kız numarası var, kaç tanesiyle sevgili olabilirsin gibi olaylara kafa yor. Kavga ilkokulda kaldı. Tabi derslerini ve sorumluluğunu aksatmadan fenn felsefen iyi kız larda problem yok kavga bela pis işler hayatına yazık gerektiği yerde en son çarede yapacaksın. Merak etme en son çare kavga seni bulur. Böyle gideyim mi gitmeyeyim mi tarzında kavgaları salla en son çare kavga seni bulur dediğin ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 presentxy said: ve sevdiğim değer verdiğim insanlar için kavga ederim. liselisin olm şovalye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 presentxy said: en son çare kavga seni bulur dediğin ?? En son çare kavganda gideyim mi gitmeyeyim mi diye düşünemezsin zaten demek istiyorum. Öyle bi şansın olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 fenn said: presentxy said: en son çare kavga seni bulur dediğin ?? En son çare kavganda gideyim mi gitmeyeyim mi diye düşünemezsin zaten demek istiyorum. Öyle bi şansın olmaz aynen öyle düşünmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 düşünmezsin ile düşünemezsin farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 lise ne ? koleji mi devlet mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Adam bütün forumlara sıradan aynı konuyu açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polgara Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 İşte bunlar hep sekssizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 parayla mı yolluyorlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Lisede bir kere kavga etmedim ben. En yakin arkadaslarim bile kavga olacaginca kavga edecegiz, sen gelme istersen derlerdi. Hayatimda bir kere bile kavga etmedim aslinda ben, sadece 9-10 yasindayken kiz kardesimi aglatan bir cocugu dovmustum, bir onu hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Ya kavga gibisi var mı GERGE, boyle agzina agzina vuracaksin bak stres falan kaliyor mu. Gerci sen elit bir insansin sana kavga yakismaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 kavga çok mainstream gerge yapmaz öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Bizim zamanimizda kavgaci bebelere degil, efendi abilere agir takiliyor derdik, tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 copry said: Bizim zamanimizda kavgaci bebelere degil, efendi abilere agir takiliyor derdik, tey tey. sen kimin ne olduğunu biliyomusunda konusuyosun abi ler her zaman abidir benim hakkımda bir şey bildğin yok kalkmış oturduğun yerden ahkam kesiyon kimsenin bi modda takıldığı yok ağırlık efendiliktir yorum yapmadan önce kafandaki kalıntıları kaldır birini tanı ondan sonra konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Dworgian said: düşünmezsin ile düşünemezsin farklı şeyler aynen farklı şeyler olay esnası aklından bile geçmez belli zamandaki durum da düşünmezsin gene aynı şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
presentxy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 hamsilipilav said: parayla mı yolluyorlar sizi hayırdır burada konu açmak bedava değil yorum yapacaksan gel beğenmiyosan cık git hemde bedava dışarısı ayrıyeten senin gibileri mi parayla yolluyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar