Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Bunu antremandan/aktiviteden sonra içilmesini tavsiye ediyorum, beklemesi halinde besin değerleri düşer. Malzemeler: - 1,5 bardak yulaf ezmesi - 1 Muz - 1 bardak süt - 1 yumurta - 1 tatlı kaşığı bal - 1 çay kaşığı reçel (türleri ile farklı tatlar elde edilebilir) - 1 ölçek protein tozu (hell yea) - Rondo Yapılışı: Rondo'ya hepsini en baştan sırasıyla atın. 3 dakika karıştırın (yulaflar erimeli). Ortaya akışkan bir madde çıkacak. Bunu için. Afiyet olsun. http://i.imgur.com/c9cOJ.jpg Rondo'nun kapasite belli, daha da şey konulur ama almıyor, yorumları bekliyorum...
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Sadece şekerli su iç, verirsin.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 her gün bunla uğraşılmaz, ayrıca kilo almak çok basit.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Yapımı 5 dakika o kadar da üşengeç olmayın...
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 5dk sürmesine imkan yok ya blender kabını temizlemesi, malzemeleri çıkartması: rahat 5dk, üzerine 3dk karıştırma: oldu 8dk, bi de içme süresini ekle kaldımı dohuz. mhp'nin 40. yılı kutlu olsun. bir de salmonella riski var, çiğ yumurta içilmez za
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Laorx said: her gün bunla uğraşılmaz, ayrıca kilo almak çok basit. ne kadar basit?
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 http://store.bbcomcdn.com/store/prodimage/prod_25921/image_25921_450_white.jpg sütle karıştır iç, bardağı 1250cal(su ile)
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 haaa ben de topikteki gibi karışım falan söyleyeceksin sanmıştım.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Laorx said: 5dk sürmesine imkan yok ya blender kabını temizlemesi, malzemeleri çıkartması: rahat 5dk, üzerine 3dk karıştırma: oldu 8dk, bi de içme süresini ekle kaldımı dohuz. mhp'nin 40. yılı kutlu olsun. bir de salmonella riski var, çiğ yumurta içilmez za Çiğ yumurtayı araştırdım da çiğ olarak tüketildiğinde emilimi %44'müş, pişmişin %90. Protein tozu varken başka birşeyle karşılanabilir aslında. Listeden çıkartıp yerine ne konulabilir? Kimbo Slice'ın sporcu içeceğini izledim de adam 3 yumurta kırıyor, 1 litre süt, 150 gr tereyağı falan hayvansı bir karışım yapıyor...
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 reçel ve yumurtayı çıkartıp 1 tane kivi ve 1 çay kaşığı tarçın eklenerek daha güzel hale getirebilir bence bal miktarıda isteğe bağlı arttırılıp azaltıla bilir buna benzer bi karışımı ben antreman öncesi alıyor gayet güzel oluyor :3
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Laorx said: http://store.bbcomcdn.com/store/prodimage/prod_25921/image_25921_450_white.jpg sütle karıştır iç, bardağı 1250cal(su ile) Şu harbi kilo aldırıyor mu? Çok kilo verdim bu yüzden kilo almam lazım.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 protein ve karbonhidrat var içinde kağıt üstünde kilo aldırması lazım ama herkesin vücut aynı değil işte
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 abi kilo almak nasi zor ben anlamiyom, bilgisayar basinda findik fistik yesem bile danadingolar gibi oluyom ben 5 gunde sonra 3 ay kasiyoz vermek icin. metobolizma yavas ustadim.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 olm bol bol yiyin işte kilo almak için karışımmış falan. kilo alamıyorum diyeniniz de tatava bir ara sokaktaki esnaf lokantasına gitmemişsinizdir mesela.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 gün içinde farkında olmadan çok hareketli olanlar var kilo alamıyorum diyolar mesela yada hardgainer da olabilir insan işte bu karışım birazda sağlıklı kilo almaya yönelik hazırlanmış güzel bi karışım bence zaten antreman sonrası için yazmış argos hiç bişi yapmayan adam her gün içse bundan duba gibi olur 2 haftada
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Abi benim durumum bambaşka yani rahat yemek yiyemiyorum hali ile kilo alamıyorum. Ama bu tip sıvı olarak alabileceğim ve sağlıklı biçimde kilo alabileceğim toz vs varsa onlardan alayım.
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Lord_Argos said: [u] Malzemeler: - 1,5 bardak yulaf ezmesi - 1 Muz - 1 bardak süt - 1 yumurta - 1 tatlı kaşığı bal - 1 çay kaşığı reçel (türleri ile farklı tatlar elde edilebilir) - 1 ölçek protein tozu (hell yea) - Rondo fıstık ezmesi gibi bir protein ve kalori bombası varken koymamak ?!?!? buna 2 bardak süt, 1 tepeleme kaşık fıstık ezmesi koy, reçel-bal çıkar, veya çok az bal koy, 3-5 badem at. tamamdır. milkshake kıvamında olur ve hayvan gibi kilo da aldırır.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Evet buna fıstık ezmesi ekliyeyim o halde ama tadı nasıl olur biri deneyebilir mi? Aslında fıstık ezmesinden soğumamın bir nedeni forumda Soris'miydi bir üyenin verdiği tarifi uygulamam dan dolayı. Yulaf ezmesine fıstık ezmesi koyuyordu haşlıyordu birşeyler yapıyordu. Fıstık ezmesinden soğudum ondan sonra, kaç yıl geçti üzerinden o iğrenç aroma hala damağımdam çıkmadı. Fındık ezmesine ne diyorsunuz? Biraz şeker var onlarda ama, fıstık ezmesinde de var gerçi... Bu arada yumurtayı cidden çıkartmayı düşünüyorum çiğ olarak tüketmek çok sakıncalıymış.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 fıstık ezmesini unutmuşum bak calve in parçacıklı olanı mükemmel biraz ceviz de eklenebilir hatta
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Birde araştırırken rastladığım diğer malzemeler; Cicibebe koyun diyenler olmuş body forumlarında. Ama onun yerine yulaf var gerek yok bence.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 sabahtan tapınakçı yeminini ederseniz faydası oluyormuş. 14 yaşımdan beri duyuyorum bunu.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 O ritüelle bunun ne alakası vaR?
Akito Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 düzenli beslenmenin önemine dikkat çektim.
Öne çıkan mesajlar