Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmenle Kavga [ Mutlaka Bakin ]

Chimera167

Öne çıkan mesajlar

said:
Azmodai, 17 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
eternal. ogrenci sana geliyor lisede dayilanio bide kagidimi ver diye bagirio falan. ki sen onu uyarmissin uyarmana ragmen konusmus.

degil kagidini almak, bide disipline yollarim. ki lise bu.

Universitede asistan olarak girdigim bazi derslerde benden buyuk ogrencilerde var ve onlardan biride ayni seyi yapsa yaparim hoca. Sinavda konusulmaz. uyarilirsin iki uyarilirsin ucuncude kagidin alinir bu kadar.

Sen bide gidip hocaya sinifin ortasinda dayilik vs. taslayamazsin hakkin yok.

azmo ben ögrenci haklı veya hoca haklı demiyorum.
Ama ögrenci haksızsa hoca 2x haksız.Niye vuruyorsun ögrenciye.bide kadınlıgını kullanarak olayı show a döküyosun aglamalar falan.
Neyse..[signature][hline]puô comprare il sesso
ma non l'amore
Sosyal ağlarda paylaş

Horrible ve spawn kardeşlerim saolun walla kendimi daha iyi hissediyorum

Karısı öğretmen olan biri varmış bi de o da öğrenciyi döverim fln demiş tek kelime
Yavaşşş !!!
HeMan misin sen kardeş ???
Öğrenci armut mu topluyor acaba yada öğrenci die kavga etmeyi bilmiyormu ??[signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
ANSALON UO RESMİ SİTESİ
www.bkcartoons.com
Ayrıca Animasyon Sitesidir...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle birşey var.
Beni tanıyanlar az çok bilirler haşere öğrencidir şudur budur hededir hödödür diye ama, bayan öğretmen itilir mi?Gözünüzü seviim ya, bi kere etik ahlaka aykırı.

Gidin 3 saniye kuralını erkek hocalara karşı kullanın sizi itsin kaşını gözünü patlatın, nolacak.Ama gidip bağyan öğreeetmeeenlere yapmayın böyle şeyler.
Yazık günah.
Ha benimde uyuz olduğum bi fizik hocam vardı ortaokulda mesela, ağzını burnunu kırmak istiyoduk sınıfçanak, ama kırmadık, neden?BAĞYANLIK RULLAZ.

Yaa...
Neyse hfm.[signature][hline]I'm lunatic.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 17 Kasım 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
Şimdi şöyle birşey var.
Beni tanıyanlar az çok bilirler haşere öğrencidir şudur budur hededir hödödür diye ama, bayan öğretmen itilir mi?Gözünüzü seviim ya, bi kere etik ahlaka aykırı.

Gidin 3 saniye kuralını erkek hocalara karşı kullanın sizi itsin kaşını gözünü patlatın, nolacak.Ama gidip bağyan öğreeetmeeenlere yapmayın böyle şeyler.
Yazık günah.
Ha benimde uyuz olduğum bi fizik hocam vardı ortaokulda mesela, ağzını burnunu kırmak istiyoduk sınıfçanak, ama kırmadık, neden?BAĞYANLIK RULLAZ.

Yaa...
Neyse hfm.

Dostum o sinirler 3 saniye yok itince otomatikman itiyosun rahatsızlık gibi senin elinde degil o ama o sınıf defteri ile vurunca gözümün alt kısmı yırtıldı biraz daha süte gelse gözüme geliyordu !
Bu yüzden kızdım ben...
Lütfen anlayış...[signature][hline]Bennnnn
Sozluk ÜMMM !!!
ANSALON UO RESMİ SİTESİ
www.bkcartoons.com
Ayrıca Animasyon Sitesidir...
Sosyal ağlarda paylaş

Bak ben ne diyorum. Burda konuştuğumuz konu kadının arkadaşın sınav kağıdını almasında haklımı haksızmı olduğu değil. Konuştuğumuz konu bütün bir olay. Ve bu olayda o kadın SADECE ittiği için haksızdır. çünkü fiziksel temasda bulunamazsın hiçkimseye. O kadın naapabilirdi disipline götürebilirdi. 0 verebilirdi, öğreciliğini yakabilirdi. Ama kadın itmek yolunu seçmiş ve buda onu TAMAMİYLE haksız konuma düşürür. Ayrıca burası dağbaşımı yok öğretmenin kocası gelecekde dövecekte. Dayakla kavgayla kısacası fiziksel temasla hiçbirşey elde edilemez aksine haksız konuma düşersin Örnek: bu konu
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sana vurmaya hakkı yok ama senınde ona saygısızlık etmeye hakkın yok kısacası hjaklıyken haskız duruam duşmusun okuldan atılmasssan iyi .İnşallah okuldan atılmayıp ufacık bişiler kurtarırsın .Git hocadan özür dile dicetir en iyi ihtimalle mudur hocaya kaldı yane...
Sosyal ağlarda paylaş

Gazetelerde dayak yemis araban yakilmis olarak gormede.

Kardesimin okuluna gittim benimde eski okulum bursa anadolu lisesi turkiyenin en iyi 5 6 okulundan biri sinavlarda dusun yani. Orasi bile ulkucu mhp ci dinci cart curt dolmus lise bizim liselerimiz gibi degil degismis.

said:
Absolut, 17 Kasım 2004 17:06 tarihinde demiş ki:
Valla öğrencinin biri (lise düzeyinde tabiki) eşime el kaldırıcak hem de haksız olucak. Varyaaa ne olaylar olur hepberaber gazetelerden okuruz. Madem hocaya el kaldıracak kadar kendini biliyor bu çocuk der allah ne verdiyse.....
Neyse konu sapacak daha kasmıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de hocalara çok laf ettim yeri geldi onlar bana ettiklerinde sen'li konuştum hakaret ettikleirnde önce bi kendinize bakın dedim ama hiçbi zaman hiçbi hocaya el kaldırmadım.. vardı dövmek istediklerim ama bi tanesi bayandı.. diğeri adamdı adam olan bişi yapmadığı için olmadı.. ama benim karıma senin gibi kendini bilmez bi öğrenci böle bi durumda elini sadece kaldırsın biyerine kaçırırım o elini.. allah düşmanıma vermesin böle bişi yapmayı.. sonçları düşünemiorum[signature][hline] itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chimera167, 17 Kasım 2004 21:43 tarihinde demiş ki:
Bırak ya karı gelicek...

Sen git önce aile terbiyesi eğitimini bitir, sonra okula gidersin.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

haksız olmanı geçtim bu üslupla gidip özür dilesen bile kurtaramazsın, tamamen hocanın insafına kalmış durumdasın ve daha da vahimi bunu haketmiyor olman.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bırak ya karı gelicek bana koyucak bi tane bende adam gibi durucam bişey daha kadın ben o sırada konusmadıgım halde benim kagıdımı aldı !!! Ayrıca ilk iten oydu.

Pardon ama sen kimsin ki hocaya karşı ilk iten oydu deme hakkın var? (ne manada söylediğimi anlamışındır umarım (statüleriniz olarak))[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Haklı filan değil öğretmenin, haklı diyenlere bakma biz yıllar önce geçtik o sıralardan, bir dönem bazı konularda eğitimde verdik. Bazen öğretmenler sinirlilik anında bir kişide patlar, burada şanslı çocuk sen olmuşsun. Yani genele kızarken, seni son anda konuşurken görmesi sende patlamasına yol açmış.
2- Öğretmenin öğrenciye vurması kesinlikle kabul edilemez, fakat ne olursa olsun sen öğretmenine herhangibir saldırıda bulunamazsın, şikayet edersin ama el kaldırmaya cürret edemezsin hele bir bayansa. Bu konuda yanlış yapmışsın.
3- Sana vurduğu için şov yapmak zorunda aksi halde kendisi zan altında kalırdı.
4- Özür dile herşey biter, kendisi tamamen haklıymış gibi mutlaka naz yapacaktır, affetmeme triplerine girecektir ama emin ol %100 olay kapanır.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bilmiom valla bence haksızsın ha nası haklı olurdun ?

1.konuşmucaktın
2.hocaya yaptığına karşılık aynısını ona yapmıcaktın
3.kafana o defterle vurduğunda tuvalete gidip bi yumruk atacaktın kendine ciddi ciddi morarınca müdüre fln gitcektin.

ama en önemlisi Derste konuşursan olağanüstü bi durum haricinde haksızsın[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem...
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte böyle...
memlekette öğrenci öğretmene bıçak çeker, kimse konuşmaz, öğretmen öğrenciye kötü davranınca suistimal olur, haber olur

öğretmen mi değişim? pardon karı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chimera167, 17 Kasım 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
abi soruların hepsini biliyorum bir önceki sınavım 90 !!!
karı gelmiş haksız yere beni atıyo

said:
Ardeth, 17 Kasım 2004 18:18 tarihinde demiş ki:
Okulda öğretmenlere saygı göstermek kuraldır dünyanın en aşağılık insanı olsa bile.
Ayrıca sınav sırasında konuşmakta doğru birşey değil, en küçük sesten bile rahatsız olan kişiler var. Sen bir önceki sınavdan 90 aldın diye bu sana sınavda konuşup diğer insanlara engel olman için hak vermez.

ardeth ne güzel söylemiş.
Sınavdan yüksek not alman hocanın haksız olmasını sağlamaz.
said:
spawn77, 17 Kasım 2004 18:32 tarihinde demiş ki:
Ardeth Sölediğin bana göre yalnış. Dünyanın en aşağılık insanına saygı göstermem. Öğretmen olsa bile. Ki ordaki bazı aşağılık insanlar öğretmenliği kutsal meslek olduğu için değil para için, kolay olduğu için yapıyorlar

en aşşağılık insan bile olsa, derste o kişiye katlancaksın. okuldan çıktığında istediğini yap, ama derste her zaman hoca haklıdır. bir yanağını tokatlarsa öbür yanağını çevirmelisin. ayrıca yaptıklarından o da ceza alabileceği için zaten sebepsiz yere senle kavga etmez.
ayrıca öğretmenlik mesleği o kadar da kolay birşey değil, tabii biraz da öğretmenin öğretme biçimiyle de alakalı bu. ama yine de o kadar kişiyi sınıfta kontrol etmek zor bir iştir.

said:
Chimera167, 17 Kasım 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
Horrible ve spawn kardeşlerim saolun walla kendimi daha iyi hissediyorum

Karısı öğretmen olan biri varmış bi de o da öğrenciyi döverim fln demiş tek kelime
Yavaşşş !!!
HeMan misin sen kardeş ???
Öğrenci armut mu topluyor acaba yada öğrenci die kavga etmeyi bilmiyormu ??

said:
fizban, 17 Kasım 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
chimera şu son lafınla son derece daha bi dibe battın. ne ceza verseler azdır kanımca.

said:
Bırak ya karı gelicek bana koyucak bi tane bende adam gibi durucam bişey daha kadın ben o sırada konusmadıgım halde benim kagıdımı aldı !!! Ayrıca ilk iten oydu.

valla çok üzülerek söylüyorum, insanlıktan nasibini almamışsın.
düşün, senin çocuğun oldu diyelim, ya da çok sevdiğin bir kız var, çıkıyorsunuz felan. Çocuğu veya kızı çok seviyorsun. Ancak geliyor bir gün birisi bunu dövüyor. Sen napardın? "Evet evet kesin bu döven haklı, sen de sus be zırtapoz" mu derdin bu sevdiğine?

Eee o zaman absolut'un dedikleriyle ne dalga geçiyorsun?
Empatiden yoksun birisi misin?
Önemli olan senin haklı olup rahatlaman mı? İnsanlık yok mu sende? Yazık o zaman acıyorum.

said:
Azmodai, 18 Kasım 2004 08:11 tarihinde demiş ki:
ben tekrar ediyorum universitede asistanlikta yaptigim dersler var, bir ogrenci gelipte KAGIDIMI VER diyecek... o ogrenci bitmistir Hocaya direkt iletir FF ini verdirir otururum.

Burasi texas degil sen oturupta yavas dovsun yok bilmemne diye konusamassin. Haksizsin bastan sona haksizsin Dayilanmissin ve bir bayana dayilanmissin. En basta sana yakismamis hareket. Insallah Siciline islenecek bi ceza almazsin ama korkarim bu noktaya gelmekte tek suclu sensin.

Sinavda konusuosun uyari aliosun hala konusuyorsun... sonra hoca kagidini alinca hoca suclu oluyor? yok canim.

azmodai haklı.

sana şunu söylüycem -tabi kulak asarsın asmassın o sana kalmış-

önemli olan o sınavdaki notun değil.
önemli olan disiplin cezası alıp almamak değil.
önemli olan senin insani davranışların.

bugün burda bunu yaparsın, yarın "patronumu dövdüm, eheheh ne iyi ettim de mi lan" dersin.

sınıfta karizma atmak için hocaya dayılanmak çok yanlış bir düşünce.
hocanın dersi olduğu gün şunu yapçaksın:
okula giderken bir buket çiçek alcaksın,
hoca derse girdiğinde sınıf içerisinde git hocanın yanına, çiçeği ver, ve herkesin duyacağı biçimde
"hocam geçen günkü davranışım için sizden çok özür dilerim" de.
Bundan sonra da o hoca dahil diğer hocalara da iyi davran.

Ha tabii "ulan sana ne hoca haksız ben haklıyım" dersen,
tabii it kopuk olmak senin seçimin derim ben de..
ancak o tarz davranışlarla ödül verceklerini sanıyorsan, yanlış düşünüyorsun derim.
Sosyal ağlarda paylaş

chimera kendine gel,
hala akıllanmamışa benziyorsun.

Malesef bu kafa ile sicili bırak sen mezun bile olamazsın, olsanda bir halta yaramaz kırathanelerde ömür tüketirsin.

Serseri serseri, o karıya çarparım bir tane ne demek?[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ben bu durum ile alakalı konuşacağım çünkü böyle bir konu yada durum tüm öğretmenler tüm olaylar şeklinde genellenmemeli.Neyse bu durumda arkadaşımız hatalıdır ve uzaklaştırma cezası alacaktıri,eğer daha önceden başka bir disiplin cezası yok ise.Tabi bu ceza siciline işleyecek acısı ilerde çıkacaktır.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chimera167, 17 Kasım 2004 15:21 tarihinde demiş ki:

Olay,
Sınav başladı konusuyoruz hepimiz sonra ilerledi arada hoca kiziyor fln sonra biraz daha zmn geçti ben konustum hoca

ortada kimin haklı olduğu[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar doğru ama anne babamın anlattığı eskiden değil hocaya kafa tutmak laf söyleyemezmişsiniz
kodumu oturtan cinste yani
şiddet çözüm değil ama öğrencininde öğretmene karşı bilmesi gereken sorumlulukları var
hiç değilse biraz saygı göstermen lazım
sonuçta adı üstünde öğretmen !
bide son derece haksız olduğun bi konu düşündümde
bide kalkmış artis artis laf atıp tutuyosun[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 18 Kasım 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ne olursa olsun öğretmenin sana el kaldırmaya hakkı yok.sadece ittiysen el kaldırmadıysan korkma.sakın işi kendin halletmeye çalışma çağır babanı azcık yaygara yapsın(biliyorum biraz adice ama olsun)bagırsın cagırsın kimse benim cocuguma el kaldıramaz cinsinden.sizi rezil ederim ayagı falan.hiç bir şey olmaz en fazla kınama alırsın o da sene sonu kurul kararı ile silinir siciline hiçbir şey işlenmez.biz de bu yollardan geçtik hatta daha kötüsünden hiç korkma tek sorun var o hoca sana sözlüden takar.artık ona da katlanacan.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...