Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektronik Sigara

Wolas

Öne çıkan mesajlar

bende deneyimlerimi yazayim.

ilk basta yeni alacak olanlara orjinal almalarini oneririm. tahtakale/dealextreme ayarinda satilan sigaralarin cogu joyetech firmasinin ego serisinin sahtesi. tahtakelye bugun gitseniz her yerde ego-t veya ego-c pil ve uzerine ego-t veya CE4 atomizer satildigini gorursunuz. fiyatlari 30 liradan 70 liraya kadar degisiyor. yaninda da verdikleri/sattiklari sivilarin cogu sahte.

sigaranin en onemli kismi atomizeri. pil sahte olsada oluyor, tek farkeden sey pilin omru oluyor. bunla basa cikabilirim diyorsaniz pili orjinal almasanizda olur. ancak atomizer sahte oldugu zaman cikan dumandan, atomizerin omrune hatta aldiginiz sividaki aromanin tadini almaniza kadar etkisi oluyor.

yeni basliyacak arkadaslara tavsiyem sonsigaran.com veya istanbulda olanlara perpa'nin en ust katinda satilan bir dukkan var ordan almalari. istanbulda bulabildigim orjinal satan yerler simdilik bunlar. buradan en azindan CE5 veya CE6 model alacaginiz bir atomizer + sahte veya orjinal pil + dekang veya flavor art veya joyetech marka e-likit.

baslangic kiti adi altinda 190 liraya falan setler satiliyor ancak cok gerekli gormuyorum ben bunlari. icinde yedek atomizer kafasi, yok efendim prizden usbye sarj aleti falan gibi aksesuarlar var. sarj aletini internetten her yerden alabiliyorsunuz ve aldiginiz hepsi uc asagi bes yukari ayni isi yapiyor. atomizer degisim aparatlarida eli cok yatkin olmayan insanlar icin gereksiz olabilir veya bunlari aldiktan daha sonrada ihtiyaciniz oldukca alabilirsiniz. sivi olarak dekang'dan sonra joyetech mentollu aldim 11mg, icimi gercekten cok rahat. hele dekang'a gore kesinlikle o tikanma hissini vermiyor. tek kotu yani cok guzelmis diyip zirt pirt cekebiliyosunuz.

tl;dr diyenler icin : cakma pil / cakma sarj aleti alin ancak atomizeri ve siviyi orjinal alin. siviyi secerken ben cok tiryakiyim nikotini fazla olsun diye dusunmeyin, gunde 1 paket icen insanlara bile 18mg nikotin iceren sivilar agir gelebiliyor. sivi isi biraz daha deneme yanilma isi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...