Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Boba'yı nerden buldun yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://www.avejuice.com/BobasBounty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 100% PG - Free PG sıfır demek degil mi :P Kaç günde geliyor buradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bu arada adamların Türkiye çıkmıyor country kısmında :P Nasıl getirttin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 turkiyeye getirtmedimki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://www.cloudsofvapor.com/ burdan getirttiriyorlar turkiyeye. ama link baska yerlere gitmesin patlar yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://www.toscanamall.com/ BUrdan e-likit alan oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 20 taneye yakin varda orda cogu tutun aromali ya, ben tutun aromalidan cok meyve aromalilari merak ediyorum. neyseki isi cozdum, baz aromasiz sivi alip, aromalari ayri alip kendim ekliyecem. geriye tek kalan is beklemek, uzuuuunca beklemek :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 oranin suyu cikti bile. yanniz onlar izin alip orjinal isimler altinda kendi likitlerini satiyorlar . yani oradan flavourart alirsan italyadan aldiginla bir olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 çikolata almıştım flavourart'tan, aroması o kadar az ki ama. alın kendiniz karıştırın hazır almayın sdjfnh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Çocukkene sigaraların içinden şeker çıkardı falan hatırlayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 oha cok fena nostalji yaptirdin su saatte. birebir sigara seklinde sakizlar vardi o geldi aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 flavourart kendi sitesinden tr'ye yollamıyor artık yurtdışından nerden söyleyen var başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 bir turlu guzel likit bulamadim, getirttigim flavor art likitlerin cakma oldugunu dusunuyorum, zaten aleti alalida 3 hafta oldu, joyetech eroll. Bu arada aleti tavsiye ederim guzel gorunuyor ve dumani iyi, fakat haznesi baya kucuk. mentollu, cikolatali, kahve aromali,tutun aromali likit ve site tavsiyeniz var mi? Dekangin mentol aromalisini getirttim, rezil birsey, bildigin kimyasal, cakma heralde, mentolle de alakasi yok. ayrica spare part icin tavsiye ettiginiz bir site varsa iyi olur. Italyada olan bir arkadasim var ona gercek flavor art getirtebilirim ama kullandigim tum flavor art isimli urunler kotu geldi, tavsiye edermisiniz bu urunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Nerden aliyorsun likitleri? Sonsigaran.com dan aliyorum ben. Orjinal gibi gozukuyor ordakiler.Tadi falan da fena degil.Dekang camel ve flav. Marlboro kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Sonsigaran.com'dan likitlerin Joyetechler orjinal gerisini bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 zamanında kullanmıştım. boğazlarımı sigaradan çok daha fazla etkilemişti. sizde de yapmadı mı aynı etkiyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bazı likitler yapıyor evet. kullandıkça kendine göre almaya alışıyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Glatheros said: bir turlu guzel likit bulamadim, getirttigim flavor art likitlerin cakma oldugunu dusunuyorum, zaten aleti alalida 3 hafta oldu, joyetech eroll. Bu arada aleti tavsiye ederim guzel gorunuyor ve dumani iyi, fakat haznesi baya kucuk. mentollu, cikolatali, kahve aromali,tutun aromali likit ve site tavsiyeniz var mi? Dekangin mentol aromalisini getirttim, rezil birsey, bildigin kimyasal, cakma heralde, mentolle de alakasi yok. ayrica spare part icin tavsiye ettiginiz bir site varsa iyi olur. Italyada olan bir arkadasim var ona gercek flavor art getirtebilirim ama kullandigim tum flavor art isimli urunler kotu geldi, tavsiye edermisiniz bu urunu? http://www.healthcabin.net/ 2 ayda geldi ama genede başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Bir ayı devirmişim. Ağzıma bir sigara sürmedim. Likit de 4 günde bir refill yapıyorum. Konuyu açana da, sorduklarımı cevaplandıranlara da teşekkürler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Nikotini azalttın mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 %80 nikotinsiz, %20 elma (11mg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 2.2mg/ml nikotin harika valla. Bende 4.5mg/mlye çektim nikotini ama 1 haftadır SS mesh pamuk iplik falan derken azaltmayı unuttum nikotini :P Pazartesi 3 mg/ml'ye çekeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 biri link atsın nerden indircem elektronik sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Absolut said: 2.2mg/ml nikotin harika valla. Bende 4.5mg/mlye çektim nikotini ama 1 haftadır SS mesh pamuk iplik falan derken azaltmayı unuttum nikotini :P Pazartesi 3 mg/ml'ye çekeyim bari. ss mesh nasi abso, dedikleri kadar iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar