Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Abi bas bas bağırıyorlar zararlı diye,derin derin 2 günde 2 ml felan bitiriyorum,derin derin çekiyorum sık sık zararlımı harbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ölmediysen güçlendirir rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Ne bu şimdi? Bu ne şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 http://www.toscanamall.com/ Su site hakkinda bilgisi olan varmi? E-likit fiyatlari baya uygun kargosuda 6 eu tutuyor tr ye ama orjinal midir degil midir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Şöyle bir haber çıkmış, http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2013/03/18/saglik-bakanligi-uyardi gerçi bizim ülkede (gerçi çoğu ülkede öyle sanırım ?) sigaradan alınan vergilerden sonra sağlık bakanlığı niye onaylasın kontrolsüz satışının yapıldığı şeyi o ayrı konu. sizce nedir ? ben tamamen yalan diyorum, devlet vergisini koyamadığı şeyi onaylamıyor. e dünyanın vergisi var sonuçta. 1 kişi sigarayı bıraksa dünyanın parası demek yılda sadece vergiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Birçok ülkede tıbbi cihaz olarak satışı ruhsata bağlı olan elektronik sigaranın Brezilya, Tayland, Singapur ve Avustralya gibi ülkelerde satışı yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Alkol fiyatlarında örneği iskandinavlardan alan devletimiz bu konuda da avustralya gibi gelişmiş bir devletin politakasını uygulayarak gelişmişlikte çığır açmıştır. Ama siz sigara kullananlar, hala çok vergi verdiğinizi düşünerek, devletin size karşı yaptığı iyilikleri karşılıksız şekilde görmemezlikten geliyorsunuz. Verdiğiniz vergi, sigaranın yol açtığı hastalıkların tedavisini gerçekten karşılamıyor. Sayı veremiyorum, çünkü karşılamıyor. Devletimiz öyle söyledi. Ben de salağım zaten düşünemiyorum, kendi beynim falan da yok. Çok para gidiyor sizin gibilerin tedavisine, sizden alıncak paraya da tabii ki bu devlet muhtaç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 E Sigara konusunda bilinmeyen çok fazla o yüzden herkes kafasına göre uyarı!! yazısı yazıyor. Sonuçta siagara ile karşılaştırmak yanlış çünkü farklı mantık ile çalışıyorlar. E-Sigaranın zararlarını kendi çapında incelemek lazım. Şu an için bilinemeyen zararları başlıca. 1. Kullanılan fitilin parçacıklarının ileride akciğer hasarına yol açıp açmayacağı. 2. Kullanılan likitlerin gene ileride akciğerlere sorun çıkarıp çıkarmayacağı. 3. Likitlerin akciğerlerde su toplanmasına sebep olup almadığı. Bunlar halihazırda bilinmeyen ve netlik kazanmamış e-sigara kullanımı sonucu oluşabilecek sıkıntılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 flavor art menthol nerden bulunur... Keskin herhangi bir mentol likitide olabilir ne esigaramarkette nede sonsigarada yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Ben yurtdışından getirtmiştim ama şuan gümrük çok sıkı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 joyetech'in mentolu cok iyi. hele vision ce6 ile birlestiginde muazzam oluyor. gumrukte takilan 200ml hangsen sivilarimida uzun ugraslar(!) sonucu aldim. almaz olaydim, acayip kotu. bildigin ilac tadi geliyor, mentol falan degil. eve gidince sicak suya oturtup daha sonra bir kac gun kapagi acik bir sekilde bekletecem bakalim steeping ile icilebilir bir hale gelecek mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Bende çok fark olmadı açıkcası steeping sonrası ama denemekte fayda var elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 benimde cok bir umudum yok. olmadi artik aticam bir kenarda dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yeni bir site buldum simdi, 50ml'yi 21 dolara satiyolar. siselerin ustune de bir sey yazmiyorlarmis. sample pack istedim, guzel gelirse oraya dadanicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 idare edecek kadar likidiniz varsa flavour arttan alin likidi rahat edin. 45 de geliyor ama deyiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aynen benimkiler bugün geldi, yanında bir de 50ml ve 10mllik hediye yollamis adamlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 flavour art siparis vericemde, aroma basina % kac koymak gerekiyor onu cozemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Siparis sırasıonda hazırlatabiliyorsun galiba oyle bi opsiyonu vardı diye aklımda kalmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Disappear said: flavour art siparis vericemde, aroma basina % kac koymak gerekiyor onu cozemiyorum. otomatik ekliyor zaten en iyi yuzdeyi. nesini cozemedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 heaven juice mix and take ile ugrasma. digerinden (Heaven Juice USP EP E liquid) sadece hangi aromayi istiyosan onu sec bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 heh ben mix and take'e bakiyodum iste orda oranini yazin falan diyordu. dedigine bakayim simdi :) edit: simdi baktimda, burda cok az flavor var ya. bir kac tane mix and take yapayim diyorum. bir de bu hazir olanlar bile 45 gun bekleme suresi mi veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 nasi cok yok la 20 yi askin aroma var orda. benim billing italya olmasina ramen bende bekliyorum 45 gun. adamlar siparisleri ozel hazirliyorlar o yuzden uzun zaman gerekiyor. birde 200k sise caldirmislar. yetistiremiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 3x6mg/ml Dekangım geldi :P Ama deneme fırsatım olmadı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 baya hobi moduna geçmişsiniz siz ya asjkgsaf sigara içiyonuz la altı üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hobi tabi artik. sigara istegi geldikce abaniyorum simdilik ama istek gecince direk %100 vg nargile modunda kullanacagim aleti nikotini dusurebildigim kadar dusurup. bu son siparisim gelsin 200 ml onlar bitince bobasbounty ve gorilla juice direk aroma abanicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar