Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 pamuktan yapan var, ss mesh yapan var, cheesecloth (tulbent oluyo galiba) ondan yapan var, gazli bezden yapan var, var oglu var. yalniz adam akilli rewick etmek icin coil ypailcak teli de bulmak lazim, rewick esnasinda coil cok siciyo cunku. bu arada elimde ne var ne yok diye bir topliyim dedim baya bisi cikti eheheh. gerci yarisi kadari arkadaslara gitcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 tezgahı kurmuşsun kardeş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 şimdi ben günde 1.5 paket içiyorum ortalama 10-12 lira gibi oluyor, elektronik alsam ne kadar tutar ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 150 ye alsan,20 günde bırakırsın sanırım 15 günde de kara geçersin içmezsen,bende bugün aldım,sigara canım istedikçe çekiyorum aleti sigara içmedim daha 6 saattir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 türkiyeden alabiliyor muyuz ankarada diyeceğimde konuyu okumadım hiç üşengeçlik yapmayayım ben hiç okuyana kadar amerikan pazarına gideyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 turkiyeden aldiklarina dikkat et yalniz, acayip derecede ucuz cakmalari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 referans olması açısından en yaygın marka modeli ve fiyatı alabilir miyim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Vision CE6 Clearomizer. Alirken V logosuna dikkat et. Eger bunu bulamazsan ECig'de alabilirsin, fena degil. ce6 Joyetech Ego T-C-U pil. Burada gosterdigim pil 1100 mah Ego-C pili, aynisini alman gerekmiyor ama alirken ozellikle altina dikkat et. Orjinal Joyetech pillerde logosu oluyor joyetech'in. Turkiyede satilanlarin cogu oem pil. Oem piller kalitesiz oluyor diyemem ama turkiyede satilanlarin cogu dandik. cakma vs orjinal pil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 foruma e-sigara hakkinda yaptigim katkilardan dolayi elektronik keş titlei istiyorum yetkililere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Disappear said: foruma e-sigara hakkinda yaptigim katkilardan dolayi elektronik keş titlei istiyorum yetkililere duyurulur. Sigarayı bırakmak en büyük paye senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ben sigarayı kasımdan beri icmiyodum zaten, arada bi kendim sariyodum. simdi e-sigara bagimlisi oldum, paso ucuz sivi kovaliyorum. eger zaten 6 aya olmezsem, esigaralarinizi rahatlikla somurebilirsiniz. kobay ettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Benimde sıvı deposu bu :P geniş olan taraft orjinalliginden emin olduklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Abi bırakmak için içelim şu mereti,dünden beri ilginç şekilde canım istemiyor yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Sigarayı azalttığı kesin hatta içmeyebilir bile insan ama bu seferde elektroniği abartmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Nikotin sıvı halde çok güçlü bir zehirdir , tek bir damlanın injeksiyonu bile insanı öldürmeye yeter. imitasyonlardan uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Enjeksiyona bile gerek yok derine temas ile kolayca nikotin zehirlemesi yapabilir. Likitle oynaştıktan sonra ellerinizi yıkayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bu da yararlı bir bilgi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Disappear said: Vision CE6 Clearomizer. Alirken V logosuna dikkat et. Eger bunu bulamazsan ECig'de alabilirsin, fena degil. ce6 Joyetech Ego T-C-U pil. Burada gosterdigim pil 1100 mah Ego-C pili, aynisini alman gerekmiyor ama alirken ozellikle altina dikkat et. Orjinal Joyetech pillerde logosu oluyor joyetech'in. Turkiyede satilanlarin cogu oem pil. Oem piller kalitesiz oluyor diyemem ama turkiyede satilanlarin cogu dandik. cakma vs orjinal pil. çok saol bu kadar bilgi için :) print edip elimde gezesim geldi ahah ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Pil en önemli şey aslında hem keyifle tüttürmek hem de güvenlik açısından belkide ciddi anlamda tek para harcanması gereken kısmı bence likitler hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 atomizer de önemli sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Bozuk atomizer keyif vermez ama bozuk pil şarj ederken veya sonra kullanımda patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 http://4.bp.blogspot.com/-PfysjnKR4E8/TonPLsSg6uI/AAAAAAAAAcc/DA3Gtw46_Q0/s400/breaking_bad_afis.jpg 'e doğru yürür bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Alalı 2 hafta oldu. İlk aldığım günden bu yana bir dal sigara içmedim. İlk başlarda likit dayanmasa da şimdi Ego-T'nin kartuşunu iki günde ancak bitirebiliyorum. İki günde bir şarja bağlıyorum. Yemek sonraları içmeden durulmuyor. Onu da bırakabilsem arada portable nargile niyetine takılırım. Tamam sigarayı bıraktım ama iştah açıldı. Ona ne yapacaz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 aklinizda bulunsun, yurt disindan sivi getirtecekseniz alacaginiz firma ile temasa gecin. gumruk beyanina kesinlikle e-sigara likiti falan yazmasinlar. gumruge takilmisti benim sivilar onceden bahsetmistim, simdi geldim ptt'den, e-sigara sivisi dediginiz an mal ptt memurlarina hediyeniz oluyor. hic bir sekilde vermiyolar, benim memurum isini bilir stayla bile islemedi. denemelik 10ml 20ml falan getirirseniz cok bisi yokta, 100-200ml getirtecekseniz mutlaka almadan once saticiyla temasa gecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ben dedim adamlara yazmayın diye yazmadılar ve sorun yaşamadım geçen haftaki siparişimde. Özellikle tinydeal falan gibi turkiyeye cok satan yerler baya ciddi inceleme altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar