Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonca kursu


Mortis

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Istanbul'da düzgün bir japonca kursu arıyorum.

JLPT 3. seviye sınavı geçmiştim 3 sene önce, ondan önce de 1 sene universitede eğitim aldım. Ama 3 senedir japonca ile ilgili bişey yapmıyorum

o yuzden böle upper intermediate tarzı bir seviyeden başlasam iyi olacak.

Var mı giden japonca kursuna? tavsiye edebileceğiniz bir yer vs. googledan arattım ettim de işte klasik şu şu kurslar şu kadar para dan başka bir bilgi yok. bana insight lazım ^^

teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk medikasev'e gittim kadıköydeki. cumartesi günü gramer pazar günü konuşma-yazma şeklinde geçiyordu fena değildi ilk kuru tamamladım orda. kötü tarafı gelen kitle böyle 15-20 yaş arası espriler konuşmalar falan çok bayık oluyor birde dersler epey uzun. 2 gün 3 er saat böyle ilk 1.5 saatten sonra falan içim geçiyor ders dinleyesim kalmıyordu falan. birde dersler genelde sırayla şunu oku-cevapla falan oldugu için 10 kişi tek tek okurken falan baygınlık geliyordu. üniversiteyi bitirdikten sonra tekrar ders havasına girmek zor ne yazıkki.
sonra aynı yerden bir hocadan özel ders aldım. hoca tatardan gelmiş dersler iyiydi en azından tak tak üniteleri falan geçebiliyorduk da fiyatı tuzlu geldi saat 60i tan ayda 400-450 falan oluyordu. ona da ara verdim biraz.
taksimdeki yeri pek tavsiye etmiyorlar nedense kanji düşmanı hocalar varmış herşeyi romanjiyle ögretiyorlarmış onlardan ders alınırsa(anime izleyen kitleye yönelik sanırım bu). birde kanjinin egitimi ayrı veriyorlarmış falan. tabi bunlar hep 3. agızdan duydugum şeyler ne kadar dogru bilmiyorum.

en mantıklısı özel ders gibi duruyor zaman-fiyat bakımından. böyle sagda solda ders veren kişiler var kadıköyde falan. geçen sormuştum kadıköyde 1.5 saati 70 tl ye veririm falan demişti ne kadar iyidir işinde bilmem ama. aslında benim kafamda minna no nihongo ile çalışıp anlamadıgım eksik yerleri falan hocaya sormak var böyle ders ile hem daha seri olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Japon bulup evlenmek en ideali, dil dile değmeden öğrenilmio sonuçta DAS ama yok şu an öyle bir fırsat .

Bora sen Mediaksevi u tavsiye etmiyor musun kesinlikle yani? Japon elçiliğin sitesindeki kurslara baktım harbiden pek seçenek yok. Japon kültüre giden birisi ile konuştum 6 ay kurs var sadece o kadar dedi. Onda da edilgen pasifi vs öğrenmişler en son o kadar. ve dediğin gibi tamamen latin alfabasei ile yazılıo. tam bir para çarpma amaçlı animeci gençliği abuse etme kursu. Baya kötü. Japonca latin alfabesi ile öğrenilmez ki benim zaten Nouryoku shiken 2kyu ya hazırlayacka bir kursa girmem gerekiyor.

OF be göya türk japon ilişkileri harika çok tatlıyız bilmemne advanced japonca öğreten kurum yok lan. şaka gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

bir de bora ne kadar veriodun aylık

aslında kötü degil ama bana uygun degildi derslerin uzun olması falan heryerde öyledir büyük ihtimalle. birde şey var ilk kurlarda hep küçükler oluyor üst kurlara çıktıkça yaş ortalaması artıyor baya ben ilk kurdan başladıgım için kalabalık ve küçükler vardı birde.

bir kuru 450tl 2 ay sürüyor o da.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu cumartesi medikasevin 9. kuruna misafir olarak katılacağım.

Neler işliyorlar bakıp ona göre karar vereceğim bir de ne kadar ilerleyebileceğimi görmem lazım, Önceden gördüğüm konular olsa bile hatırlamak için tekrar çalışabilirim, 3 sene oldu çünkü. Ama sonrasında devamını getirebilecek kadar eğitim veriorlar mı o önemli benim için. En azından JLPT 2. seviyeye girmek istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...