Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WhatsApp iPhone 3G kazığı

Sleeep

Öne çıkan mesajlar

Telefonda çalışan bir uygulamayı updateliyip artık o telefonda çalışmaz demek çok saçma değil mi, yılbaşından 1 ay önce 1,79 lira verdim programa, 1 ay geçti program kullanılamaz durumda 3G desteklemiyorlar artık.

Apple'a mail atıp paramı geri mi istesem pisliğine :D

Whatsapp'ı da kullandığım yoktu bu arada 3 günde bir login oluyordum, bir de telefonumda sonradan yüklenmiş tek uygulamaydı (ilk aldığımda jb yapıp ne var ne yok 5 sayfa uygulama kurmuştum tabi de sonra formatlıyınca hiçbir şey kurmamıştım bu vakte kadar)

Can sıkıntısından öyle bir dert yanayım dedim :P
Sosyal ağlarda paylaş

Apple'ın pisliği değil ki abi olay WhatsApp'ın pisliği, yani bugün Diablo3 Windows'ta oynayamazsınız artık dese Microsoft kötü bir firma mı diyeceksiniz anlamadım ki :D Yılbaşında sanırım uygulama bedava oldu gibi birşey duydum emin değilim de düşünsenize yılbaşından 3-5 gün öncesine kadar PARAYLA satıyorsun ürünü, 3-5 gün sonra cihaza desteği kesip
http://inciswf.com/127283744663.swf
Sosyal ağlarda paylaş

Ürün applestoreda satılıyor çünkü ondan Apple'dan istiyim mi dedim ^^

Bir de neden apple haterlığa döndürdünüz harbiden ya :D Beleşe Macbook Pro'm oldu hani para verip almazdım önceden yanda i5 toşibam yatıyor, arada dağlar kadar fark var her açıdan kullanırken, yani bi rahatlık bi akıcılık nasıl anlatsam, Windows'u da kurdum üstüne mis gibi çalışıyor, tamam oyun için gider oyun için msi,alienware falan alırım da oyun harici direk mac. iPhone da aynı şekilde gayet akıcı bir telefon elektronik aletlerin teknik özelliklerindeki sayısal farklardan çok kullanırken hissettirdiği hazzı seven biriyim 3g sadece alo diyip mesaj atan biri olarak da mutlu mesut takılıyorum 8-)

WhatsApp güncelleme gelmedi bu arada, güncellemedim yani uygulamayı direk serverlara bağlatmıyor bu telefondan (telefon sürümünüzü beğenmedik hede hödö yapıyorlar, istedikleri sürümü de apple vermiyor bana :( )
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

onu bi sekilde belirtmesi lazim misal windows ben xpyie su tarihe kadar guncelleme destegi vericem sonra vermem gibi aciklama yapio. Satip ikigun sonra kullanamassin artik demesi kotu.

Gerçi evet, iPhone 3G çıkalı 5 yıl oluyor bu haziranda. 4-5 yıl sonra desteği kesiyoruz demesi bence makul ya. Windows gibi değil sonuçta bu aletler. Cep telefonu, biraz daha hızlı tüketim aleti yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Sleeep said:

Apple'ın pisliği değil ki abi olay WhatsApp'ın pisliği

iOs'ta olmuyo mu bu, iOs'ta oluyo. Android'de Symbian'da falan halen kullanıyorum mis gibi.

Olayın da Apple haterlığıyla alakası yok, adamların kısıtlamaları çok abartılı oluyo çoğu zaman. Onu bilerek Apple ürünü alın diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Apple 3G'ye güncelleme vermiyor zaten uzun süredir biliniyordu bu, bu şekilde 3G'nin desteklediği en son sürümde uygulama çalışırken ve yılbaşından birkaç gün öncesine kadar ürünü bu telefonlara/sürümlere satarken, yılbaşından sonra 3G'ye verilmeyen sürümden aşağısı bağlanamaz diyorsun. Telefonu kısıtlıyor bir şekilde yani niye symbian, android diyorsun ki :D Bilmiyorum apple'ın suçu şurda %10'sa whatsappın 90% falan gözümde
Sosyal ağlarda paylaş

abi iphone'un donanımında neyi yetersiz de son sürüm whatsapp çalıştırmasın şimdi? Apple'ın appstore kısıtlaması yüzünden whatsapp yüklenmiyo işte. whatsapp da kendi tarafından haklı olarak yeni sürüm çıktıkça eskilerinin desteğini kaldırıyo, yenisine zorluyo. Nihayetinde sunucuarı ona göre düzenliyolar. Elimde 5800 var saçma sapan alet, en son sürüm whatsapp var, Nokia symbiandan vazgeçti. Muhakemesini yap işte =)
Sosyal ağlarda paylaş

İşte ben de diyorum ki o zorunluluk symbianda da var, bi nane de olmuyo halen kullanıyosun. Whatsapp'ın yaptığı Apple'ın zibidiliğini dikkate almamak ki dikkate almak zorunda da değil, bedava yazılımın sunucusunun maliyeti var ortada. Sürekli eskiyi destekleyemez adamlar haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...