Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 nerelerde kasıonuz brit bomboş brit mezar farmlıyorum focusun stamina doldurma harici işlevi nedir tam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 oh be 100 magery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Red said: nerelerde kasıonuz brit bomboş brit mezar farmlıyorum focusun stamina doldurma harici işlevi nedir tam sdf Battle Focus skill could be defined as the "Warrior's Meditation Skill." It increases both a player's Mana and Stamina regeneration. Since a warrior's swing rate is determined by the amount of stamina he has, the ability to increase the regeneration of that attribute would be highly beneficial on the battlefield. Mana, too, is an important stat to any warrior that uses special combat moves as part of his tactics. Hit Points, Stamina, and Mana all have stats associated with them called "10 second gains," which are set on all creatures and tell the game system how much to increase each current value by every 10 seconds. This can be seen in the way monsters regenerate their stats points over time. These stats are usually set once and never change. However, in Age of Shadows, these 10-second gains can now be increased by various skill and magic effects, like the Battle Focus skill. For every 10 points of Battle Focus a player has, their 10 second Stamina gain is increased by 1. For every 20 points of Battle Focus a player has, their 10 second Mana gain is increased by 1. How to Use: Similar to the mage's Meditation skill, Battle Focus will raise passively as you regain Stamina and Mana. You simply need to do anything that lowers your Stamina and Mana in order to increase the level of your skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Red said: nerelerde kasıonuz brit bomboş brit mezar farmlıyorum focusun stamina doldurma harici işlevi nedir tam sdf Malas > Kuzey Luna > Mezarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bi script yazsana baba kasmak kelimesi geçtiği an ban gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 brit vendorlar cuma namazında herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Exeloria said: Red said: nerelerde kasıonuz brit bomboş brit mezar farmlıyorum focusun stamina doldurma harici işlevi nedir tam sdf Malas > Kuzey Luna > Mezarlık Bayadır gözüme çarpıyor da o taraf kuzey olmuyor, mezarlık batıda. Doğuda taming için hayvanlar, güneyde (stadın orada) yün için koyunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 aquilanın corpseu çok ilgimi çekti bende mi gelsme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 toprak oldu o corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bi gün hepimiz toprak olucaz, sorun değil ama ben de o screenshot'a kandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 herkes macroda lan.bitek ben geziyorum dancın dancın herhalde fence archer anatomi 100 ledim takılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 suan dungeonlar biraz sorunlu. meer i da bard olmadan archerla duz yapamadım ondan bıraktım da. yoksa biz destardlarda dragonlarla kapıstık dun gece. bugun de gidip cılgın atarız heralde. bard archer imin discordance ini kasmak icin hayvanına disco atıcagım tamer istiyorum o whitewyrm li arkadası istiyorum :p neyse dungeonda kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 vendor koyma yok mu serverda runebook falan koyun lan.full olsun ama.heryeri marklayın 5k veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 runebook satarım 50k ya cok istersen red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 yok yürürüm ben sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 la akkontumu açın da meyç kasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 1 adet gate scroll getirene runebook yaparım ilk gelen için geçerli tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 heal makrosu bitmek üzere. bu akşam lichte meerde istemediginiz kadar scroll bulup getirebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 necro scrollari lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Forumlar açıldı. http://www.exeloria.com/forum/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 aquila said: necro scrollari lazim. skeleton mage lerden iyi düşüyor. vesper mezarda 2-3 tane spawnı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 okke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 benim skiller bitti sayılır artık champ akalımda ps düşürelim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 benim bitti sikiller de champ çalışıyor mu bi sormak lazım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 imamizer said: benim bitti sikiller de champ çalışıyor mu bi sormak lazım önce. Championlar daha çalışmıyor. Küçük bir ayarlama yapıcaz, 3 vakte kadar çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar