aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 serverda 10 adam var, hemen ev alip oraya koydugun iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 ev iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 aquila said: Exeloria said: Xenocide said: ben girdim girmesine de, şey sorcem şıper olsa 50 magery 50 inscription alıp dalardım burda da öle mi yapmalı meyc oynacak adam Inscription'un mage üzerinde bonusu var ama itema dayalı birazcık daha runuo. Bir tamer açıp dağları geçmen gerekebilir. butun standard AoS bonuslari, olaylari acik mi? Evet. Forum da yakında geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 şaka maka özlemişim lanet şeyi. kazmalar belimde madenler cebimde tıtstsıtstsıts dolsa bi de server şöle 100 kişi olsa ımşhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 tamer mage açıyorum panpalar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 giremiyorum account ile problem var sanırım meh::/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 server gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 seqUO'yu bekleyin. en geç bu haftasonu açılacağını söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Xenocide said: server gege 2 dakika içinde açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Akito said: seqUO'yu bekleyin. en geç bu haftasonu açılacağını söylemişti. Sende beni konuşturma mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 adam iki gündür serverda eksik gedik ne varsa kapatıyor, en nubi sorularımıza vakit ayırıp cevap veriyor sağolsun. yani gelin su çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 login.cfg'yi nasıl editliyoruz ? açılacak serverla aynı exe kullanılıyor sanırım onu indirmiştim hemen gelebiliyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ....(staff) ormana girdiğim zaman yanımda belirince npc sandım necromancer'ım staff lazımdır belki deyip yöneldim ama adam STAFF çıktı. yardımcı oldu ve oluyor sağolsun. güzel servermış. warrior açacam en kolayı o diye. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 0 str ile yürünmüyomuş karakter açarken dikkat edin. zihniyle nicelerini yok edebilecek kadar güçlü ama kıçını kaldıramayacak kadar zayıf bir mage yaratabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Yoruldum yahu anlatirken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Oynayan insanları görünce dayanamadım başladım ben de.. Biraz param olsun da ev alıp bahçıvanlığa soyuncam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 açtığım hesaplar bir türlü aktif olmuyor. aradan yarım saat geçti halbuse sanıyorum server yine gege. adamın uyanmasını beklicez. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 onyüzbin hesap açıp 5k*onyüzbin ile zengin olcaksın dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 gariban bi emekçi açayım dedim maden kazmalık. olmuşken ayrı hesap olsun istemiştim. çok şey istemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Adamın yatış kalkış saatine göre oyun mu oynanır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Server acik oynuyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 tailor var mı reyisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Darqainu said: Adamın yatış kalkış saatine göre oyun mu oynanır ya ben işten geldiğimde online'dı, yatarken hala online'dı, kalktığımda yine online'dı.. serverda zaten kapanma veya bağlanamama gibi bi sorun yok. ama rys'de baya online zaten account oluşturunca orda yazdığı gibi 4-5dk'da açılmıyor, biraz sürüyor aktif olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Myshkin said: tailor var mı reyisler var bende gm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar