Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exeloria UO (RunUO)

Exeloria

Öne çıkan mesajlar

screwy said:

ben de sana yanlıs yaptıgın/olan 10 tane seyi yazıp yolladım simdi seni 10. uyarısım olunca benim seni 3 kere banlama hakkım mı oluyor nedir?

Sozde test server ı kurdun bir seyi de deneyip at. herseyi bam diye koyuyosun ilk ben deniyorum hep ilk ben yazıyorum. Artık sıkıldıgım icinde ses tonum "azarlayıcı" oluyor.

Neyse gecmis olsun zaten 2 gundur sacma islere kalkısıyordun, kac kere zorlastırma yapma boyle olmasına gerek yok dememize ragmen. Boyle giderse bırakıcaktım tuzu biberi oldu.

Dostum; biz burda 3-4 kişi sabahtan akşama kadar kod yazıyoruz.

Ben sana söyliyeyim;
2 gün önce sabah 8 de başladık, ertesi sabah 7 de bıraktık kod yazmayı.

Dün öğlen 3 de başladım bu sabahın 6 sına kadar script yazdık, bug düzelttik.

Test serverı,

login.exeloria.com : 2594

portuyla ara sıra açılır her sistemi eklemeden önce test ederiz. Testte sadece bug varmı, yüzde kaç ihtimalle düşüyor, sunucuyu çökertiyor mu ona bakarız.

Player hesabımız yok ki bakalım kaç vuruşta lethal vuruyor kaç vuruşta ölüyor, ölmüyor. Nerden bilelim? Shadow wyrm zaten AOS nin kendi içinde olan bir yaratık, biz eklemedik ki sıfırdan.

Elimden geleni yaptığıma inanıyorum ben, ben burda çalışanlarımı azarlamıyorum ki üstüne ücret veriyorum; insanız herkes hata yapar.

Siz ücretsiz bir sunucuda, sizin için gece gündüz uğraşan ve üstüne ücret veren aynı zamanda sizinle dostluk kurmaya çalışan bunun yanında "sunucu çökerse gece 3 de bile uyandırın arayın" diyen bir yetkiliye; azarlanmayı hak ettin diyorsun.

Ben senin ses tonundan algılamadım, çünkü sesli konuşmadık. Yazdığın açıkça belli.

Bir önceki postumda belirttim.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

bi format belirleseydiniz önceden keşke

----------------
Merhaba,

Osman kılıcıyla lethal vurarken bug oluşuyor, bug şu tarihte oluşmuştur. Hiç hoş bi bug değildir.

bilginize,

Saygılar;
Osman

gibi

Burda konuşulanla hiç bir alakası yok, benim anlatmaya çalıştığım; ben sizden biri değilim, bana sizli bizli, saygılı konuşucaksınız değil.

Fakat açıkça da şunu söyleyemezsin değil mi? Bunu herhangi samimi olmadığın bir arkadaşına söyleyemezsin;
ben seni azarlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...