Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Gönüllü tester bann'lenir mi, kapat server'ı kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 oo super ilk kavgada geldi hadi hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 "uo' da gm olunca kibarlaşan adam" diye başlık lazım aslında orda tartışılmalı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 benim whiye wyrenım seninkini döver lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Zikko said: "uo' da gm olunca kibarlaşan adam" diye başlık lazım aslında orda tartışılmalı bu konu ASFSDFASDSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 screwy said: ben de sana yanlıs yaptıgın/olan 10 tane seyi yazıp yolladım simdi seni 10. uyarısım olunca benim seni 3 kere banlama hakkım mı oluyor nedir? Sozde test server ı kurdun bir seyi de deneyip at. herseyi bam diye koyuyosun ilk ben deniyorum hep ilk ben yazıyorum. Artık sıkıldıgım icinde ses tonum "azarlayıcı" oluyor. Neyse gecmis olsun zaten 2 gundur sacma islere kalkısıyordun, kac kere zorlastırma yapma boyle olmasına gerek yok dememize ragmen. Boyle giderse bırakıcaktım tuzu biberi oldu. Dostum; biz burda 3-4 kişi sabahtan akşama kadar kod yazıyoruz. Ben sana söyliyeyim; 2 gün önce sabah 8 de başladık, ertesi sabah 7 de bıraktık kod yazmayı. Dün öğlen 3 de başladım bu sabahın 6 sına kadar script yazdık, bug düzelttik. Test serverı, login.exeloria.com : 2594 portuyla ara sıra açılır her sistemi eklemeden önce test ederiz. Testte sadece bug varmı, yüzde kaç ihtimalle düşüyor, sunucuyu çökertiyor mu ona bakarız. Player hesabımız yok ki bakalım kaç vuruşta lethal vuruyor kaç vuruşta ölüyor, ölmüyor. Nerden bilelim? Shadow wyrm zaten AOS nin kendi içinde olan bir yaratık, biz eklemedik ki sıfırdan. Elimden geleni yaptığıma inanıyorum ben, ben burda çalışanlarımı azarlamıyorum ki üstüne ücret veriyorum; insanız herkes hata yapar. Siz ücretsiz bir sunucuda, sizin için gece gündüz uğraşan ve üstüne ücret veren aynı zamanda sizinle dostluk kurmaya çalışan bunun yanında "sunucu çökerse gece 3 de bile uyandırın arayın" diyen bir yetkiliye; azarlanmayı hak ettin diyorsun. Ben senin ses tonundan algılamadım, çünkü sesli konuşmadık. Yazdığın açıkça belli. Bir önceki postumda belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bi format belirleseydiniz önceden keşke ---------------- Merhaba, Osman kılıcıyla lethal vurarken bug oluşuyor, bug şu tarihte oluşmuştur. Hiç hoş bi bug değildir. bilginize, Saygılar; Osman gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Suark said: bi format belirleseydiniz önceden keşke ---------------- Merhaba, Osman kılıcıyla lethal vurarken bug oluşuyor, bug şu tarihte oluşmuştur. Hiç hoş bi bug değildir. bilginize, Saygılar; Osman gibi Burda konuşulanla hiç bir alakası yok, benim anlatmaya çalıştığım; ben sizden biri değilim, bana sizli bizli, saygılı konuşucaksınız değil. Fakat açıkça da şunu söyleyemezsin değil mi? Bunu herhangi samimi olmadığın bir arkadaşına söyleyemezsin; ben seni azarlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 işte diorm bi format olsaydı rahat olurdu komünikeyşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 suark seni azarlıyorum a wild azar appears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi iyi ki adam sana 'seni arzuluyorum' dememiş. işin o tarafından bak bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sömürdün mü evi stoya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şu evi veriyosan ver artık bu ne la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 adama verdim ama oyuna giremiyorum falan diyordu acc yi verdim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ayıp yaeee. varmı hazır craftın 3-5 set yap öyle git :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 deri topla getir yapıyım 3-5 tane, bi de nickimi ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 gm geldi sordu para bugı neydi diye diyemedik bişi. söylede ileteyim millet geldi göksel senmisin dedi, evet dedim aldım beetleı ismini vericem tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ahaha ismim prim yapıyo mu hala.. ama sevmeyenim de çoktur, başına bela alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 goksel kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Benim sormam lazim bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 screwy yeto ya tam yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abow rezillik.geçmiş olsun xaty, R.I.P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yazmayı unutmuşum, screwy ile olan anlaşmazlık da tatlıya bağlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 2 dürüme halletik ;) ayran da var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar