Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exeloria UO (RunUO)

Exeloria

Öne çıkan mesajlar

Oyunda tek karakterden saatte 60k falan kazandırcak bug var. 4 karakterden 240 desen, gecede milyoner olabiliyorsunuz.

Ama şu an oyuna giremediğim için bunu page ile raporlayamıyorum, server forumunda da admin özel mesajını kapatmış. Ben de buradan yazıyım dedim..

burdan derken, o kadar da diil.. paticikten öm atıcam

Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Azarlarmıs gibi olan ses tonumdan rahatsız oldugu icin banladı beni. hakkaten inanılmaz bir arkadasmıs.

"azarlamamdan rahatsız olmamalısın" cümlenle zaten azarladığını kabul ettin. Bence daha fazla uzatma; size her konuda yakınlık gösterdim.

Tartışmam da şunu da söyledim: "düzgün söylerseniz incelerim zaten".

7/24 sizinle birlikte olan her isteğinizi dinleyen ve yapmaya çalışan birine bu şekilde davranmamalısınız, davrandığınız taktirde de sonucu budur, bu sizi 3. uyarışım.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaman zaman bazı konularda sinirlenip dikkatsiz davranmak mümkün oluyor tabi ki ama GM'in oyuna bu kadar ilgili olması, bir şeyler yapıyor olmaya çalışması, bu kadar zaman ayırması bence azarlanmayı hak etmiyor. Dediğim gibi bir konu/olay sonrasındaki sinir veya tartışmanın sonucunda o noktaya gelinmiştir bence. Büyütülcek bir şey yok. Ağır hakaret olmadığı sürece affedilir şeyler olmalı bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sana yanlıs yaptıgın/olan 10 tane seyi yazıp yolladım simdi seni 10. uyarısım olunca benim seni 3 kere banlama hakkım mı oluyor nedir?

Sozde test server ı kurdun bir seyi de deneyip at. herseyi bam diye koyuyosun ilk ben deniyorum hep ilk ben yazıyorum. Artık sıkıldıgım icinde ses tonum "azarlayıcı" oluyor.

Neyse gecmis olsun zaten 2 gundur sacma islere kalkısıyordun, kac kere zorlastırma yapma boyle olmasına gerek yok dememize ragmen. Boyle giderse bırakıcaktım tuzu biberi oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasil muhabbetler donmus boyle ya... iyice yuzsuzlesen bir toplum haline geliyoruz farkindamisiniz ?

Gorgu kurallarini bilelim ve uyalim lutfen.
Birisinin evine gidip bune lan bu koltugu saga sola cek bu nebicim kural filan mi diyorsunuz ? Koltugu suraya ceksen daha guzel olur filan dersiniz en fazla.
Yada tanimadiginiz adamin evine gitmessiniz zaten. usturuplu olmayi bilmeli herkes bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...