Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Teşekkürler süpermen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Nası canım çekti ya anlatamam.Elim download a gitti geldide direndim yüklemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Utterable said: largedownloads'dan cok yavas indiriyorum baska link var mi ? Bir kaç arkadaş torrentden bahsediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 torrentte 7.0.3 var en çok indirilen, onu indirmeyin. uyumsuzluk gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misfit_guy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bi halt yedim download tuşuna bastım ya hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maviekran Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kitap attım yine yere gitti galiba .S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ninja samuray kasılıyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 la cok guzel itemler basmistim gitmesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 LethE said: ninja samuray kasılıyomu Samura Empire paketi AOS'yi oyuncuların tamamı bitirdikten ve artık sunucuda yapılacak birşey kalmadığı zaman açılacak, bu biraz zaman alabilir. Aynı şey ML içinde geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Yine mi down bu server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maviekran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 35 geçe gidicek yine fdgkfdlg forum saatine öre 27 de 10 15 saniye eşyalarınızı alın saveler alınsın arkadaşşlar ya allah bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Olm bu versiyonda para nası kasıyoz ya sdfjsdf Bard oyniyim dedim çapulcu gibi dolaşıyorum sokakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 allah allah neden cokup duruyo bu server. hanginiz tavla zarını yere atıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maviekran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bidahaki kapanmayı 16.00'da yapıcam o zamana kadar kasın arkadşalar kolay gelsin bu arada sequodan ilk ödememi aldım 2. ödemede fiyat katına çıktı verirseniz kapatmam kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Çökerten bug'ı biliyorsanız report edin bari. Böyle abuse ederek, ancak kendinize hayır duası alıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 ÖM atıyorum şimdi, banlasınlar bu yetoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Kojiroh said: Olm bu versiyonda para nası kasıyoz ya sdfjsdf Bard oyniyim dedim çapulcu gibi dolaşıyorum sokakta. tamer-bard ile en temizi, item da kasiosun yaninda. onun disinda craft skill'leriyle kasabilirsin. mesela ineklerden deri toplayip leather armor parcalari yapip satabilirsin vendor'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maviekran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 arkadşalar benim yaptıgım bişiy yok sequoya ile konustum server açacagını söyledi bana, sunucu vs almış bilmiyorum ama 6-7 kişi exeloriaya geçince bana sordu yapabilir misin diye, yaparım ama ekran kartı isterim dedim, sen kapat orayı arada dedi kartını şimdi yolluyorum dedi. ne yapaydım ? dedigim gibi işte 8 dakika sonra kapatıcam tekrar emir kuluyum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bi forumda adamın biri şöyle bi şey önermiş, ben de o yolda gidiyodum ki sonradan ilerleyememeye başladım para bitince. 120 Archery 100 Tactics 120 Chivalry 120 Discordance 120 Musicianship 100 Meditation An itibariyle 100 musicianship, 80+ discordance, 50 chivalry ve 192gp gibi komik bi para var. Heal için chivalry'yi tutabilirim sanırım, tamer'a çevirmek için archery, tactics ve medit'i atıp taming, vet ve animal lore alsam yeterli mi? Edit: @maviekran boş bi adamsın sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 bard archer gayet iyi para yapar aslında ama archer i gidip mezarda kasıcaksın ki kestigin seylerden gelen parayla yeni arrow al yeni seyler trainle falan bi de chiv 120 o kadar gerekli degil ya chiv effektleri daha cok karmadan etkilenmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Demin mezara gittim de 2 fireball yedim aklım şaştı, statlar yeto, 60 str, 14 dex, 12 int sdffsd Neyse zaten evden mesai yapmam gerekcek bi süre artık kısmetse akşama bakcam bi şeyler ///_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maviekran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 .S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 luna west e git bi sure orası headless ve zombi ile dolu skill gain yavas olur ama en azından duzluge cıkarsın para falan anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar