Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exeloria UO (RunUO)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LethE said:

ninja samuray kasılıyomu

Samura Empire paketi AOS'yi oyuncuların tamamı bitirdikten ve artık sunucuda yapılacak birşey kalmadığı zaman açılacak, bu biraz zaman alabilir.

Aynı şey ML içinde geçerli.
Mesaj tarihi:
bidahaki kapanmayı 16.00'da yapıcam o zamana kadar kasın arkadşalar kolay gelsin

bu arada sequodan ilk ödememi aldım 2. ödemede fiyat katına çıktı verirseniz kapatmam

kolay gelsin
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Olm bu versiyonda para nası kasıyoz ya sdfjsdf
Bard oyniyim dedim çapulcu gibi dolaşıyorum sokakta.

tamer-bard ile en temizi, item da kasiosun yaninda. onun disinda craft skill'leriyle kasabilirsin. mesela ineklerden deri toplayip leather armor parcalari yapip satabilirsin vendor'a.
Mesaj tarihi:
arkadşalar benim yaptıgım bişiy yok sequoya ile konustum server açacagını söyledi bana, sunucu vs almış bilmiyorum ama 6-7 kişi exeloriaya geçince bana sordu yapabilir misin diye, yaparım ama ekran kartı isterim dedim, sen kapat orayı arada dedi kartını şimdi yolluyorum dedi.

ne yapaydım ?

dedigim gibi işte 8 dakika sonra kapatıcam tekrar emir kuluyum abi
Mesaj tarihi:
Bi forumda adamın biri şöyle bi şey önermiş, ben de o yolda gidiyodum ki sonradan ilerleyememeye başladım para bitince.

120 Archery
100 Tactics
120 Chivalry
120 Discordance
120 Musicianship
100 Meditation

An itibariyle 100 musicianship, 80+ discordance, 50 chivalry ve 192gp gibi komik bi para var. Heal için chivalry'yi tutabilirim sanırım, tamer'a çevirmek için archery, tactics ve medit'i atıp taming, vet ve animal lore alsam yeterli mi?

Edit: @maviekran boş bi adamsın sadece.
Mesaj tarihi:
bard archer gayet iyi para yapar aslında ama archer i gidip mezarda kasıcaksın ki kestigin seylerden gelen parayla yeni arrow al yeni seyler trainle falan

bi de chiv 120 o kadar gerekli degil ya chiv effektleri daha cok karmadan etkilenmiyor mu?
Mesaj tarihi:
Demin mezara gittim de 2 fireball yedim aklım şaştı, statlar yeto, 60 str, 14 dex, 12 int sdffsd

Neyse zaten evden mesai yapmam gerekcek bi süre artık kısmetse akşama bakcam bi şeyler ///_-
  • Yeni Oluştur...