Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 barut fıçısı doğru benzetme ama şu saatten sonra UO'da oyuncu tutmak zor iş o yüzden iletişimi koparma sakın kaçar gider valla herkes bi anda sdfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 we mad bu arada eline saglık duzeltmissin hemen denedik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Bi de Compassion'daki Meer Spawn'ları niye dandikleşti birden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 suan en cok soyadını bekliyorum =)) horoz olucaz hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 İlk mesajı şimdi okuyup denemeye karar verdim. Bakalım neler yaşayacağım. 12 sene sonra ilk kez UO.. vay be :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 EGER ISTEDIKLERIMIZ OLMAZSA 32* ARKADASIMLA BIRLIKTE SERVERDA OYNAMAYI BIRAKACAGIZ!!! *28i screwy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 4 acccount hakkını asmadım ama 20 karakterim var evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Soyad sistemi çok kısa bir zaman içinde eklenicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 hesap aktifleşmedi bi türlü yeaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 hesapları daha otomatige alamamıslar elle aktif ediyormus simdi bi saate falan aktif eder gece cok online olur rys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 GodBlessStoya said: hesap aktifleşmedi bi türlü yeaaaa Hesap adını bana özel mesaj atarmısın? Günlerdir duyuruyoruz website entegresi sebebiyle el ile hesap açıyor stafflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 her 11.2 dakikada bir güncelleme yapılmaktadır tarzı bi şeyler yazıyodu ben üye olduğumda. adam küsüratlı sallamış demek asdfşkasdf. hakkını verelim iyi çalışıyolar yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Akito said: her 11.2 dakikada bir güncelleme yapılmaktadır tarzı bi şeyler yazıyodu ben üye olduğumda. adam küsüratlı sallamış demek asdfşkasdf. hakkını verelim iyi çalışıyolar yalnız. O kısmı save süresinin ortalamasına göre alıyor. Düzenlemeyi unutmuşuz ama bu akşam zaten o problem kalkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Bugün: Açılış Günü: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Myshkin said: Luna W çıkışı benim vendora bi göz atın, azcık gold fişekleyin beyler Daha 1 item bile satamadım ya la =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 west çıkışında iş yok hacı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Biz east çıkışında garage sale yaptık 3 m kazandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ya her gün oyunda girip solene, destarda, mezarlığa falan bakıyorum daha 1 kişi bile görmedim. birilerine attack vermek istiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maviekran Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kitap attım yine yere gitti :S benim charda sorun var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 ne kitabı yahubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maviekran Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Kuran yazdım kitaba yere atınca patlıyor server galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 server down? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bende girmeye calısıyom boş yere :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maviekran Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 beyler gerçekleri açıklıyom, sequiyouaha bana ekran kartı teklif etti patiuoyu ben aççam exeloriayı kapat dedi bende bi bug buldum kapıyorum kusura bakmayın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 sıkıldım yaf =(( var mı lan bod toplayan adam gibi bu arada trade yapak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar